Petr Svenda Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Ahoj, řeším dilema: jestli tohle 530d Xdrive 2012, poctivých 60 tis. nebo nového Supa predohrab. Za stejné peníze. Jezdím dálnice vs. okresky tak 2:1, Valassko, takže v zimě většinou sníh. Ročně cca. 40 tis. Co myslíte, souzi?
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 sedni si do ty petky dozadu, pokud ti to bude stacit, tak baf. ale fakt si to zkus, vevnitr je to mensi, nez se zda..
Petr Svenda Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 6:16, sibirnaya napsal: sedni si do ty petky dozadu, pokud ti to bude stacit, tak baf. ale fakt si to zkus, vevnitr je to mensi, nez se zda..Ja vim, zkoušel jsem to. Ale vzadu bude jezdit převážně pes, vzhledem k tomu, ze neprotestuje ani v současné A5, ani v pritelcinem Yarisu, měl by mu baf stačit. :-) Dík.
African Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 6:11, Josef01 napsal: Záleží jak je rodina velká, ale kamarád si nemůže vynachválit VW Caravelle. Přesně, ve čtyřkolce super záležitost, rodiné auto jak má být Můj horký favorit na příští auto...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) V 15. 4. 2016 v 6:10, African napsal: Toyota Landcruiser je super kára, ale úplně jiná liga. Mě se ze začátku zdál ten interiér Outlanderu nemastný, neslaný, ale čím víc s ním jezdím, tím víc mi vyhovuje, na 2009 to byla vůbec nuda, ale vše je na svém místě, nic po letech nevrže, neskřípe ani jízdou v terénu, všechno 100% funkční a k SUV mě ta strohost prostě pasuje. Ono opravdu toho dnes s tímto úložným prostorem, SUV schopnostmi za tento peníz moc není. Novej Outlander stále stejnej, kluci nehodlají nic měnit očividně, když jim to maká ;)Pěkněj je, moc...jo ten novej se povedl... zrovna včera sem poustel na yt video z autosalonu, jak ho testuje expert Pepa mno, dál mu 87% Caravelle by neprošel...když už ani ta Alhambra (krabice no) ale což, jezdit bude hlavně manželka s detma...takže SUV. proti tomu nemám ani já nic, takže snad to dopadne. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Gustaf
laskajefajn Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Petr Svenda: tady se na to podívej.Snad Ti ulehčím rozhodování...každopádně srovnávam Bawo a Škodu? No nevím no... http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/novy-superb-ma-problem-s-klepajicim-podvozkem-skoda-si-s-nim-nevedela-rady/
panedge Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Superb není prémiový auto.BMW je úplně někde jinde,za mě určitě pětku.A to ani nemluvím o tom jak ten třílitr v pětce jede. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem panedge
Jeremy Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Rozhodně dvoulitr diesel, s rozhrkanou zadní nápravou a rozšklebenou kapotou. Není o čem přemýšlet, když to stojí stejně, ne?
Ivan Lelák Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Superb vs BMW? V tomhle případě je to těžké, cena stejná, BMW má málo najeto, určitě bude ještě dlouho a dobře sloužit a je to komfortní jachta. Na druhou stranu bych se na to nedíval stylem "BMW je komfortnější, Superb tedy komfortní není", nebo "BMW je lepší, Superb je tedy špatný". Ona ta Škodovka také komfortem i dalšími vlastnostmi neurazí ani náročnější uživatele, u někoho mohou hrát roli i provozní náklady, kde na tom bude Superb s nulovým nájezdem a zárukou lépe. A image a hodnocení okolí (někdy to může hrát roli u obchodních partnerů atd.)? No, nechci se pouštět na tenký led, ale nemyslím, že bude Superb pozadu, určitá skupina lidí si vás zařadí kladněji v novém Superbu, jiní zase ve 4 roky starém BMW,Když jsem ten příspěvek četl poprvé, okamžitě jsem zvolal "BMW"! Když o tom přemýšlím déle, tak jasná volba to zase není...
DavidLC Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 6:48, African napsal: Přesně, ve čtyřkolce super záležitost, rodiné auto jak má být Můj horký favorit na příští auto...Opatrně s tím bitdi, opravdu to zlobí, pokud to tedy nejde člověk koupit nové a případně řešit záruku.... T4 je poslední "držák", proto také stojí stále stejně.
Josef01 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Já nevím, proč se vždy staví Škoda vs celý svět. Je tady tolik zajímavých aut, proč řešit drahý Superb s designem palubky Mercedesů z počátku 90-tých let. Za krásné ceny lze koupit lehce jeté auto, která má už vše vychytané, občasné vyjádření, že nic lepší než Škoda nelze koupit mě vždycky udiví.
jrov Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 10:08, Ivan Lelák napsal: Superb vs BMW? V tomhle případě je to těžké, cena stejná, BMW má málo najeto, určitě bude ještě dlouho a dobře sloužit a je to komfortní jachta. Na druhou stranu bych se na to nedíval stylem "BMW je komfortnější, Superb tedy komfortní není", nebo "BMW je lepší, Superb je tedy špatný". Ona ta Škodovka také komfortem i dalšími vlastnostmi neurazí ani náročnější uživatele, u někoho mohou hrát roli i provozní náklady, kde na tom bude Superb s nulovým nájezdem a zárukou lépe. A image a hodnocení okolí (někdy to může hrát roli u obchodních partnerů atd.)? No, nechci se pouštět na tenký led, ale nemyslím, že bude Superb pozadu, určitá skupina lidí si vás zařadí kladněji v novém Superbu, jiní zase ve 4 roky starém BMW,Když jsem ten příspěvek četl poprvé, okamžitě jsem zvolal "BMW"! Když o tom přemýšlím déle, tak jasná volba to zase není... tak pokud utáhneš nákladnější servis BMW a počítáš s neurčitou možností i docela nákladných pozáručních oprav z vlastní kapsy tak je to jasná volba :-) 6ti válec a ZF převodovka je prostě jiné liga. Já osobně bych volil pokud by mě to auto živilo Superba v plné záruce a ideálně refereční kus max 1 rok do 30tkm a 4X4 :-)
Petr Svenda Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Kluci, díky za názory, koukám, ze to neni úplně jednoznačně ve prospěch srdce, ale ze promlouvá i rozum, a to je dobře. :-) Auto me nezivi, mám ho víceméně pro radost, proto jsem taky 5 let jezdil A5 a kdysi dávno AR 156. Bawo mám týden na vyzkoušení, po najetí cca. tisícovky km se mi z toho rozhodně vylezat nechce. Jen jsem chtěl slyšet ještě nějaké názory neovlivnene tím, ze je člověk jak zdrogovany tím autem. Takže uz zustane doma :-)
JAJA Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 tak jedno je jisté...škodovka není pro radost
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 ja mel petku to minulou, pak trojku, ted mam Xpetku, mam najeto 190tkm a musim rict, ze servisni naklady jsou zanedbatelny. nejezdim k AD, ale bavorak-nadsenci, cili 400 nebo 600 na hodinu, vymena oleje 8l s filtrem do 4t, desky pakatel, kotouce myslim trojku nebo ctyrku za kus, tlumice furt prvni, ve 100t sem menil volej v automatu, ca 10t, ale z myho pohledu to na udrzbu drahy auto neni.
Petr Svenda Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 11:43, sibirnaya napsal: ja mel petku to minulou, pak trojku, ted mam Xpetku, mam najeto 190tkm a musim rict, ze servisni naklady jsou zanedbatelny. nejezdim k AD, ale bavorak-nadsenci, cili 400 nebo 600 na hodinu, vymena oleje 8l s filtrem do 4t, desky pakatel, kotouce myslim trojku nebo ctyrku za kus, tlumice furt prvni, ve 100t sem menil volej v automatu, ca 10t, ale z myho pohledu to na udrzbu drahy auto neni.To jde. Ja mam dobrého servisaka, dělal mi 5 let Audinu ke spokojenosti. Dělají vše kromě klimy, na tu mají dodavatele. BMW je ještě rok v záruce, takže jak skončí, vrátím se k němu.
Gustaf Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 6:10, African napsal: Toyota Landcruiser je super kára, ale úplně jiná liga. Mě se ze začátku zdál ten interiér Outlanderu nemastný, neslaný, ale čím víc s ním jezdím, tím víc mi vyhovuje, na 2009 to byla vůbec nuda, ale vše je na svém místě, nic po letech nevrže, neskřípe ani jízdou v terénu, všechno 100% funkční a k SUV mě ta strohost prostě pasuje. Ono opravdu toho dnes s tímto úložným prostorem, SUV schopnostmi za tento peníz moc není. Novej Outlander stále stejnej, kluci nehodlají nic měnit očividně, když jim to maká ;)Pěkněj je, moc... dnes sem ho viděl naživo... krásná kára
Josef01 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 11:43, sibirnaya napsal: ja mel petku to minulou, pak trojku, ted mam Xpetku, mam najeto 190tkm a musim rict, ze servisni naklady jsou zanedbatelny. nejezdim k AD, ale bavorak-nadsenci, cili 400 nebo 600 na hodinu, vymena oleje 8l s filtrem do 4t, desky pakatel, kotouce myslim trojku nebo ctyrku za kus, tlumice furt prvni, ve 100t sem menil volej v automatu, ca 10t, ale z myho pohledu to na udrzbu drahy auto neni. Já jezdím do MB autoriz. servisu, na Ečko stojí kotouč 3 tis. bez DPH, kompletí obložení 2.5 tis. na předek, na zadek to stojí o 35% méně. Poslední údržba před prodejem (olej filtry atd.) 4,5 tis. bez DPH.
African Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 10:12, DavidLC napsal: Opatrně s tím bitdi, opravdu to zlobí, pokud to tedy nejde člověk koupit nové a případně řešit záruku.... T4 je poslední "držák", proto také stojí stále stejně.Slyšel jsem už, určitě se před nákupem budu aktuálně informovat. Další nákup vozu bude stejně cca. až tak za pět let, pokud bude Outlander chodit dle mých představ :-)
Josef01 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 K dnešku zaplatilo 400 tisíc lidí předobjednávku na Tesla model 3, tedy skoro 10 mld. Kč - takhle se dělá business.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se