KFL Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Ceny S2K sly hrozne nahoru. V Pze jeden anniversary za asi 700 tacu. Ale pila je to neskutecna, dodnes vzpominam na 4 dny, co jsem ji mel pujcenou od kamose. Ta jeho navic dodnes jezdi, ma nalitano kolem 200kkm a zadnej problem, coz je taky fajn . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Když už je tu debata o MX5, nemá někdo srovnání u NC pevná X plátěná střecha? Pro daily car mi přijde plech vhodnější než plátno, ale jestli to nepřidá na hmotnosti a nerozhodí rozložení hmotnosti.Nikdy jsem v MX-5 nejel, ale na Tvou otázku umím odpovědět: na hmotnosti to přidá, tudíž to rozhodí i rozložení hmotnosti ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 (upraveno) Mx5 má snad kolem tuny, moc se mně to líbilo. Lehké, hravé, zábavné Upraveno 20. května 2016 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 1025 kg s ridicem (75 EU normovana figura) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Takže já vezl 1046 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 1025 kg s ridicem (75 EU normovana figura)To je ale průměr včetně dětí ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Tak bud blbe pisu nebo spatne ctes . Mne nejde o rychlost, ale o pocit, ovladatelnost a zabavu. A pokud jedu po duverne znamy okresce normalne stovkou a v Z4 90, pac mi trne, ze se nekam nevejdu, tak to neni o zavodeni, ale o pocitu z auta. Neco podobnyho jsem psal u Focuse. Ten byl zase nudnej. Problem dnesnich aut je vaha a odtazitost a spousta elektronickejch jebek, ktery zazitek sesnerovavaj nebo omezujou. A ze jsou rychly - jsou, ale furt a na kazdej kvalt, a to taky neni dobre, clovek se nemusi vubec snazit. Posledni fakt vyborny auto na zabavu, ktery mi proslo rukama, bylo Clio RS s dvoulitrovou atmosferou. To byla sranda az na pudu a pritom skvele ovladatelny a uzvaneny auto. A kdyz clovek chtel, umelo to slusne letet.Haha, jak to tu čtu, říkal jsem si, ze největší zábavu jsem zažil v Cliu RS, které mi servisak půjčoval jako náhradní auto. Vždycky jsem se těšil, až budu mít auto v servisu, jak si zablbnu. Bohužel mu ho ukradli. V tom autě bylo všechno tak akorát, včetně zvuku. A po dálnici umelo letět jako kámen. A ty to napíšeš, jako bys mi četl myšlenky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Já vyndal z mazdy co šlo, origo sání, uhlík. filtr, zbytečný plasty, vyndal koberce z kufru, rezervu, hever. sundal 17tky a sehnal z japonska lehounké 15tky rays gram s váhou do 5kg. A pak se šlo třeba na srbsku honit i s bestiema který měli 3x takový výkon, než se jim nafoukne turbo tak je další zatáčka kde subárka tlačíš před sebou. Je tedy pravda, že Type R tedy nestíháš skoro nikdy, ale to je u této legendy pochopitelné, toho nestíhaj ani 500hp subárka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Proc mate vsichni zlate kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Mazda nevím, ale subaru to má dané zákonem. sb.4 č.v.555 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 to netuším, v této barvě přišli origo z JPN (sou to Gram Lights 57c) http://www.upgrademotoring.com/wheels/gramlts57c.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 http://www.driving.co.uk/car-reviews/the-clarkson-review-2016-mazda-mx-5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 KFL: Mam to uplne stejne jako ty. Auto musi mit charakter a musi bavit.Pocitove si jizdu mnohem vic uziju v mensi atmosfere nez oturbenym osmivalci. Ale to nekterym lidem nevysvetlis ;-)Do MX-5 se s nejvetsi pravdepodobnosti nevejdes. Ja mam sice 195, ale do predchozi verze jsem se vesel (hodne tesne), do nove uplne bez sance. Zkousel jsem i Fiat 124, kterej je zvenku vetsi, ale ma stejnej interier, tudiz taky nic. Musel bych jezdit se stazenou strechou a cumet pres okenni oblouk vrchem. Dej presto vedet, jestli ses do toho nasoukal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Dnes stk po 13 letech v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Od pristiho tydne takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Od pristiho tydne takto...Blahopřeju ke krásné vínové "krabici"! Třeba se pozdravíme na cestě nebo na Subarufanclubu (kde se nás několik odsud též vyskytuje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Dnes stk po 13 letech v garáži Amerika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Amerika?Někde mezi tebou a mnou:)Stuttgart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Někde mezi tebou a mnou:)Stuttgart Tak se pochlub a prošlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 http://www.driving.co.uk/car-reviews/the-clarkson-review-2016-mazda-mx-5/V tom článku je zvýrazněná věta, že MX-5 je antidepresivum... A nemůžu jinak, než s Jeremym souhlasit. Měl jsem teď přes víkend možnost najet v nové miatě cca 300 km a doteď jsem se z toho nevzpamatoval. Žena mi řekla, že jsem magor, když jsem se za volantem začal několikrát nahlas smát, ale prostě jsem se neudržel. Čistá esence zábavy a radosti z jízdy, která mi úplně převrátila naruby plány o budoucí obměně rodinného autoparku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se