DavidLC Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 tommas4: díky, tohle jsem nevěděl. Teda záruku na lak jsem čekal delší, nemám rád ty jejich reklamy (Hnůjdé), protože lidi s názorem si takovou je*ku opravdu nekoupí .Kulantně řečeno Když ptáčka chytají......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Pokud bych nekdy to auto chtel prodat, tak ver, ze ty razitka z kamosova servisu jeste cenu zvednou A to myslim vazne. Auto by si zase koupil jen podobnej magor, co se okolo toho mota a tak vi, ze servis od nekoho, kdo ty auta stavi a pripravuje na zavody a na tech zavodech jezdi jako doprovod-mechanik bude to nej, co to auto dostane.S tim druhym odstavcem souhlas, tak to mohlo byt.To zní jako Kilďáci? Jinak zapomínáš, že máš trochu jinou ligu, sport a možná i planetu, to se ti to machruje :D K autorizákům jen tolik, je to o lidech a do některých bez známosti bych nešel ani na malou, protože bych určitě chytil syfla (že technici prodávají pod rukou olej v origo balení, tak komu asi chybí, že a to je jen drobnost).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 clovek aspon vi, s kym ma co do cineni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 To je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Cestný pirát na Peugeote 308 SW jazdil rýchlosťou 229 km/hhttp://auto.sme.sk/c/20177279/na-peugeote-308-sw-jazdil-rychlostou-229-km-h.html#ixzz4AASATpWO Fakt je to mozne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 pokud google nekecá, tak 308 SW se dal koupit s motorem 1,6 turbo 205 koní.. zda se s tím fakt dá jet 229 km/h, to nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 tak je ze me, potazmo z drahe polovicky, prazak koupeno na chmg, to me bavi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 No konečně pořádný auto do rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 tak je ze me, potazmo z drahe polovicky, prazak koupeno na chmg, to me bavi.. dúfam že aspoň 55 amg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 65 amg:) Taky jsem na nej koukal, a pak si vzpomnel, ze nemam zadny penize. Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 200K, nemam v umyslu se honit po vokruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Na teplé léto ideální kára A bacha na kroupy, už se na nás zase něco prej žene...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Pěkné i já jsem chvíli přemýšlel ať dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Mě se na tom líbí ta střecha,je to asi dost praktický.Plátěná mi v Čechách přijde zbytečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 je to sympaticky auticko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 ....mne uz mesiac robi radost tot fáro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Nedávno jsem jel s kolegou z práce a Smart to kolem nás propálil po dálnici jak střela. Nechápali jsme to ani jeden z nás, jak je možné, že to tak jelo, dojeli jsme ho až v rychlosti něco málo přes 150 Nic proti Smartu, do města je nejspíš super, ale letět s tím 150, to už je podle mě sebevražda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Na mojom som dal 155, ale uz to nebola pohoda . Mesto a aj medzimesto ale max do 110....to je pohodka. Ale inak na tu vahu 750 kg a vykon 71koni je to v meste fakt zihadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Mě to totálně rozsekalo, za prvé bych nečekal, že to jede tolik a za druhé když si tak člověk v pohodě jede po ránu do práce a najednou kolem něj toto proletí, tak jsem si říkal, jestli nemám něco v krvi A to to ještě pokračovalo, Smartík sjel z dálnice na stejném místě jako my a ještě nekolik km jsme ho stíhali po okreskách a co předváděl i tam? Neskutečné, pořád jsem čekal, kdy se to auto převrátí a nebo někde vyletí ze silnice a ono ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 ...tak tak... A co este dokaze Brabus verzia. Musim vasak povedat, ze Smart je doma v meste mimo mesto pouzivam bud Passat, alebo manzelkyn Avensis. Po tomto aute som tuzil uz roky, takze skor ho mam pre zabavu, co jazda na smarte rozhodne je.<br />Inak minule som stal na krizovatke vedla nejakeho SAAB, ked som sa vedla neho zaradoval vsimol som si dva vyfuky a nejaky napis "turbo". Cakal som na zelenu a ked som sa k nemu otocil, tak tam sedeli dvaja mladici a strasne sa ujebavali.....na zelenu som sa rozbehol a usmev?......im zmrzol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se