Pavel K. Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Včera jsem potkal na D4 krásnýho Citrouše (DS).Žeby Fantomas Moc pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2016 Včera jsem potkal na D4 krásnýho Citrouše (DS).Jj, take jsem ho jednou potkal, pekny auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Chlapi, jako já chápu, že jak stárnete, začínáte si vážit starejch věcí (třeba sebe) - mám to stejně.Ale o Tomhle tvrdit, že je to krásný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Golfik 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Chlapi, jako já chápu, že jak stárnete, začínáte si vážit starejch věcí (třeba sebe) - mám to stejně.Ale o Tomhle tvrdit, že je to krásný? je to krasny, ja DS muzu. a bylo to nadcasovy a prelomovy auto a v kabriu je vylozene sexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Pánové, nemůžete někdo doporučit automechanika, co je schopný se podívat na ojetou alfu romeo a zjistit reálný stav? (A pokud možno s jiným přístupem než populární "to si nekupuj, hned se to rozsype" ) ) Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Pánové, nemůžete někdo doporučit automechanika, co je schopný se podívat na ojetou alfu romeo a zjistit reálný stav? (A pokud možno s jiným přístupem než populární "to si nekupuj, hned se to rozsype" ) ) Praha. Tady možná bude větší šance někoho sehnat: http://www.alfisti.cz/forum/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Pánové, nemůžete někdo doporučit automechanika, co je schopný se podívat na ojetou alfu romeo a zjistit reálný stav? (A pokud možno s jiným přístupem než populární "to si nekupuj, hned se to rozsype" ) ) Praha.model, rok, motor, tacho, cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Tady možná bude větší šance někoho sehnat: http://www.alfisti.cz/forum/index.phpTam už jsem napsala, uvídíme jestli to k něčemu povede. model, rok, motor, tacho, cena?Konkrétní kus zatím hledám, ale bude to nějaká 147 v benzínu. EDIT: Nebo GTcko, no, ale tam mě trochu odrazuje spotřeba... Docela se mi i líbí tohle, ale už jen to, že jim nesedí údaje (aspoň podle VINu), na mě moc dobrý dojem nedělá... http://www.sportovnivozy.cz/78709-alfa-romeo-147-qv-16-ts-16v Upraveno 19. června 2016 uživatelem A_J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 je to krasny, ja DS muzu. a bylo to nadcasovy a prelomovy auto a v kabriu je vylozene sexy.To souhlas.. vyloženě nesmrtelný auto, i díky němu zná každý Citroen. Vedle v ulici je chlápek, který je blázen do Citroenů a taky jedno DS má. Vždycky na to čumím Že se dělalo v kabriu ani nevím a snad jsem naživo žádné neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 DS je super, jednou jsme se v ni u jednoho němce v garáži vožrali :-))) golf II můj první dream car........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 DS je paradni, este pak muzu SM, kery ma motor a tusim aji prevodovku od Maserati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Citroen je ale fakt prukopnicka automobilka, napriklad tohle bylo prvni auto s prednim nahonem, Citroen Traction Avant, 1934.. a pak ty jejich palubovky z osumdesatek, hydropneumaticky perovani, atd atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Notvl, tak to DéeSko v kabriu je mazec! (IMO) Esence krásy! Ani jsem nevěděl, že se dělalo Díky Upraveno 19. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Wow, tak to je pro mne zásadní rozšíření obzorů!! Jak jsem teď hlavně Mercedesář tak se moc nedívám jinam.Koukám na to kabrio.. limitka 95ks, tenhle konkrétní kousek se prodal za 155.000 EUR. Představuji si, jak se v tom asi jede.. musí to být nirvána, otevřená obloha a jízda pohodlná jako na obláčku. 140hp na cca 1800Kg bude na ten podvozek asi úplně akorát. A ten vzhled, to se prostě člověk musí usmát jak je to vlastně krásný Ty další dvě, to je taky svým způsobem pecka. Jak nemusím francouze tak ta inovativnost mě u Citroenu dostává.. něco si o tom půjdu načíst. Trochu mi to připomíná mé pokorné prozření s Rolexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Link ať to kabrio nemusíte Googlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 To je moc pěkný, ani jsme netušil, že něco takového vyráběli. Mě teď bere trochu něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 to ti schvaluju, ale mas moc dveri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Když já na ty dvoudvěřáky moc nejsem, nakonec asi i u Bentley asi skončím u čtyřdveřáku. Jedu se na jeden Cadilac podívat tento týden, jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Josefe ty teď řídíš S-ko W221 a chceš přestoupit do Cadillacu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se