sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 ja mam havarku na X5 2011 neco lehce pres dvacet. co mam pojisteny, to nevim CP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 V každé pneumatice je vždy min 1 v některých až 4 spoje pogumovaného textilu, podle konstrukce. Zjednodušeně to je tak, že když je nějaký spoj slabý, tak povolí a vznikne "boule" Když je zase spoj moc silný, tak při nahustění pneumatiky, dochází k deformaci a v místě je pneu propadlá. První problém, je celkem nebezpečný, druhý někteří výrobci jako vadu neuznají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 To jsem čekal více, kamarád má GLK 4M 220 CDi 2013 (najeto 12.000km), stav nového, bydliště J.Čechy, což je docela zásadní pro výpočet POVka, má allrisk a platí 28.000,-Kč, tuším Generali. Já měl v roce 2010 allrisk u Aliianz na S8 z roku 2002 (TOP stav), měl jsem full bonusy (152m) a vypočítali to tehda na 30 litrů, což mi přišlo dost, plnění 0, platil jsem dva roky, pak mě to přestalo bavit ... takže pokud M3 platí ranec a nechtějí plnit, chápu to naštvání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 ale me popravde vubec nenapadlo, ze na skrablej disk se muze vztahovat pojisteni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Ty Vaše olrisky bych chtěl vidět, všude limity, výluky. ...Na první dobrou se cukání většina velkych pojišťoven.Jde mit levnou pojistku, nebo dobrý pojisteni. Málokdy oboje dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Je to jedna velká verbež, nic víc, nic míň ... tahaj prachy, že prej musej platit hasiče a odstraňování škod a kdesi cosi, přitom to pořád leze nahoru, když maj platit pojištěnci, kterej má škodu jednou za 10 let, tak se kroutěj, jak žížaly ... ať jdou do zádale ... nově mám jen POVKo, vandala a živel, that's all ... Upraveno 13. července 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Je to jedna velká verbež, nic víc, nic míň ... tahaj prachy, že prej musej platit hasiče a odstraňování škod a kdesi cosi, přitom to pořád leze nahoru, když maj platit pojištěnci, kterej má škodu jednou za 10 let, tak se kroutěj, jak žížaly ... ať jdou do zádale ... nově mám jen POVKo, vandala a živel, that's all ...si zkus pojistit auto v Anglii, nebo ve Svajcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Manželka dělávala v české pojišťovně a ze zkušeností říkala, že ČP je drahá ale plní kvalitně a bez keců, ale před nějakou dobouČP odkoupila generali, tak nevím, jestli se něco nezměnilo (kromě platů a provizí zamestanců).No to nevím. Moje zkušenosti s ČP před cca 10 - 15 lety byly takové, že jsem u nich veškeré pojistky zrušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 financ: jsem rád, že žiju v tomhle bordelu, větší adrenalin už nepotřebuju, asi stárnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Jsem měl na mysli ceny pojištění v zahraničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 No, a ve vyspělém zahraničí si pojišťovna taky dovolí svévolně zkrátit plnění poškozenému z POVka, když nález NS jasně říká, že nemůže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 U pojisteni se vzdy zjisti az pri pojistne udalosti, co vse pojistka nekryje :-(jsou pojistovaci , co pojistky prodavaji, ti vse maluji ruzove a vse jde a vse je pokryto a pak jsou pojistovaci , co resi likvidace skod a ti maji presne opacne argumenty.. jsem ateista , ale vzdy se modlim, abych tu pojistku , co mam nemusel pouzit pri nejake skode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 (upraveno) 2 Filip - Jasne, všude jsou kokoti a ignoranti. To je o lidech Tomcat - si to můžeš sjednat sám přes sjednavac. Upraveno 13. července 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 financ: pochopil jsem velmi dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 2 Filip - Jasne, všude jsou kokoti a ignoranti. To je o lidechTak to rád čtu, chápu to tak, že i když se to děje, přece jenom to není standard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Já měl na Ecko pojistku 28 tis. a žádný allrisk, čistě jen standard, tak za 20 od Alianz by se mi to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 ... Vše se ovšem změnilo tak rychle, že bych tomu sám nevěřil a už nedám na MB dopustit. Vyzkoušel jsem hodně aut, ale nikdy v žádném jsem se necítil tak rychle "jako doma". Každý čudlík má to své pravé místo, vše dělá to, co bych očekával, že bude dělat. .. Sent from my iPhone using TapatalkTo znám, měl jsem to samý kdysi s Opelem Kadet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Já měl na Ecko pojistku 28 tis. a žádný allrisk, čistě jen standard, tak za 20 od Alianz by se mi to líbilo.Jak žadny allrisk, prostě havarko, živel, odcizení a vandalismus....Co jsi měl za 28? povinný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Havarijní, odcizení a povinný nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 ale me popravde vubec nenapadlo, ze na skrablej disk se muze vztahovat pojisteni..no škrablej disk a vyrvano kus gumy s pneu..... jsem myslel že je to součást vozu. Když vletím do české díry, prorazím gumu pokřivím disk tak taky nee? tedy nikdy se mi to ještě nestalo a díry se snažím objíždět, ale od toho má člověk přeci pojistku nebo né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se