Potkan Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 přijď se povozit na jednu komplet šichtu a uděláš si obrázek sám .... nejhorší náklad jsou lidi .... to platí asi i pro taxi apod. ..... vlastně vlak by moh bejt OK A pilota by jsi delat nechtel? Tam se s tou chatrou popasujou letusky ;-)
hopa26 Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Ani ten vlak neni ok.Cestujici nekdy otevrou dvere na stanoviste a ptaj se,proc nejedu. Rikam,je na stuj,nemuzu.Slysim pak jen nadrazaci za sra ny,furt mate nejaky vymluvy. :-)
Pirx Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Ani ten vlak neni ok.Cestujici nekdy otevrou dvere na stanoviste a ptaj se,proc nejedu. Rikam,je na stuj,nemuzu.Slysim pak jen nadrazaci za sra ny,furt mate nejaky vymluvy. :-)To jde? Ja myslel ze jste zamceny :-o
moco Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 A pilota by jsi delat nechtel? Tam se s tou chatrou popasujou letusky ;-)A když pristanes, tak ti jeste zatleskaji :-) To v buse na konečné nezažiješ
Potkan Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 A pri vystupu podekujou.. A letusky ti po sichte vyk... [emoji23]
Gustaf Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 dnes jsem jel po městě a minulo mě tento Dodge https://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/durango/16861319?goFrom=list musím říct, že se mi hodně líbí...viděl jsem ho prvně a zaujal mě. Aber ta cena
Josef01 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Ty než Gustafe vybereš auto, tak budou už jenom na elekřinu
spineshank Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 dnes jsem jel po městě a minulo mě tento Dodge https://www.sauto.cz/osobni/detail/dodge/durango/16861319?goFrom=list musím říct, že se mi hodně líbí...viděl jsem ho prvně a zaujal mě. Aber ta cena toto jako rodinej kočár asi ale moc nebude....D,chce se to vrátit do jinejch vod si myslím
Návštěvník Jagman Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 Idealni rodine auto az budou deti nic mensiho zena ridit nebude vem si tu masu zeleza vsude to by te musel trefit kamion a pak je jedno v cem sedis
Maxel Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 dnes jsem jel po městě a minulo mě tento Dodge ... musím říct, že se mi hodně líbí...viděl jsem ho prvně a zaujal mě. Aber ta cena Gusto, rozumim - minulej víkend jsme ho potkali v Kladrubech na koníčcích. Parádní mastodont! Jen ta cena no... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 S tíma asi bude jezdit Váňa, jsou to auta pro malý lidi, ale vypadá dobře.
Maxel Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 To spíš ne, ten asi nepotřebuje jezdit na den otevřených dveří hřebčína.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 To je blbost. :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Odesláno 22. září 2016 To je blbost. :D jsem si nevšim že to tak svítí. Jak dopadl burčák?
Gustaf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 Ty než Gustafe vybereš auto, tak budou už jenom na elekřinu ne, tohle není vy výběru....jen se mi líbilo...prostě jsem ho viděl prvně a hodně mi zaujalo. tohle je i mimo limit. Já už mám svého favorita:)
Gustaf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 To je blbost. :D to jo, kolem auta ti litaj miniaturní koně :D
Josef01 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 ne, tohle není vy výběru....jen se mi líbilo...prostě jsem ho viděl prvně a hodně mi zaujalo. tohle je i mimo limit. Já už mám svého favorita:) A co to bude? Já včera koukal na ten Kardiak v Autosalonu, takhle na videu to nevypadá blbě, dokázal bych si představit jinou masku, ale jinak proč ne.
Gustaf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Odesláno 23. září 2016 mno zatím ten novej outlander.... Kodiaq bude taky nad limit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se