moco Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Kde v Pardubicích nechat mercedes na servis? Olej+filtry a výměna oleje v převodovce popř.diagnostika. Diky za tipy. Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Pardubky nevim ale jestli chces zajet do Hradce tak vim o clovekovi ktery to umi vcetne servisky...myslim ze dela primo v Rene Mercedesu na Trebechovicke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Pardubky nevim ale jestli chces zajet do Hradce tak vim o clovekovi ktery to umi vcetne servisky...myslim ze dela primo v Rene Mercedesu na Trebechovicke.Díky, nakonec to asi nechám udělat v Olomouci, takže se ještě zeptám na Olomouc, jestli tady někdo nemá na někoho dobré reference, kromě mercedes-moravia Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) Ještě se zeptám místních znalců...mercedes rv 2006 7°automat, převodovka řadí jen první tři stupně. Auto má najeto 17tkm a deset let stalo v garáži. Bude stačit jen odservisovat převodovku (náplň,filtry), popř.reset jednotky?? Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) V Dolanech je servis na MB. Prý jsou v poho, osobně jsem tam ještě nebyl.http://www.service-mercedes.cz/ Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 V Dolanech je servis na MB. Prý jsou v poho, osobně jsem tam ještě nebyl.http://www.service-mercedes.cz/Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kralik Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Zdravím pánové, tak já minulý týden pohřbil svoje ML320 z roku 2008 a najeto 80tis... borec mi vjel do mého pruhu, já uhnul do krajnice, která mě rozhodila a už jsem se klouzal a trefil dodávku v protisměru. Viník samozřejmě ujel, policie nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Tak to je velmi neprijmne. Jazdim casto dialnice a ludia jazdia naozaj ako sialeny. Moderne auta im naozaj dodavaju falosny pocit istoty podla mna. Jazdim vzdy tak 125km/h a ked vidim ako sa za mna niektori prirutia tipujem musi ist okolo 180. Ludia si neuvedomuju ako je to velka rychlost tak isto aj 130km/h. Bezpecna vzdialenost sa absolutne nedodrzuje. Kazdy sa lepi a nervozne gestikuluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kralik Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Nejhorší je, že policie odmítla dojet, protože cituji : "pokud je to nehoda bez zranění, tak my nikam nejedeme, máme na druhé straně okresu havárku se zraněním, takže sepiště papíry o nehodě a řeště přes asistenční službu". Co na plat, že jsem jim hlásil, že škoda na každém autě je vyšší než 100 tisíc a viník ujel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kralik Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Takto to vypadalo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ona se automobilová tématika na fóru probírá ve více vláknech a ptal jsem se už jinde, ale raději se zeptám i zde - není tu někdo, kdo může napsat svůj názor na srovnání jízdních vlastností, resp. podvozků a komfortu u poslední generace Škody Superb a Superb Sport Line? V testech jsem četl, že ani tvrdší sedačky, ani snížený podvozek Sport Line nejsou na úkor komfortu, ale přesto by mne zajímal názor někoho dalšího, kdo má osobní zkušenost. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Jane bud rád , že jsi je v ML ..... ve fabii by to asi dopadlo trochu jinak... hold lidi jsou zmrdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Jane bud rád , že jsi je v ML ..... ve fabii by to asi dopadlo trochu jinak... hold lidi jsou zmrdi. Přesně tak. Kolega měl podobnou zkušenost celkem nedávno s kamionem, ale naštěstí policie přijela a viník zastavil. jeho nová XC90 dopadla ale o poznání lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Nejhorší je, že policie odmítla dojet, protože cituji : "pokud je to nehoda bez zranění, tak my nikam nejedeme, máme na druhé straně okresu havárku se zraněním, takže sepiště papíry o nehodě a řeště přes asistenční službu". Co na plat, že jsem jim hlásil, že škoda na každém autě je vyšší než 100 tisíc a viník ujel... to je velmi zaujimave, pretoze u nas by sa to posudzovalo ako utek z miesta nehody a to je dost velky pruser Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kralik Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Nejhorší jsou teď tahanice s pojišťovnou, která mi chce krátit pojistné o 20%, protože škoda přesáhla 100tisíc a nebyla tam policie. Naštěstí jsme oba podepsali do hlášení o nehodě, že policie odmítla dojet a je na pojišťovně, aby si vyžádala záznam hovoru od policie. Btw. auto mělo najeto 83tis. km, rv. 2008 a ocenili mi ho na 280tis A takto dopadl kolega... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Nejhorší jsou teď tahanice s pojišťovnou, která mi chce krátit pojistné o 20%, protože škoda přesáhla 100tisíc a nebyla tam policie. Naštěstí jsme oba podepsali do hlášení o nehodě, že policie odmítla dojet a je na pojišťovně, aby si vyžádala záznam hovoru od policie. Btw. auto mělo najeto 83tis. km, rv. 2008 a ocenili mi ho na 280tis A takto dopadl kolega...To ses mi měl ozvat před bourackou, to bych od tebe koupil :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ty jo, možná fakt pořídím tu kameru do auta, když na to tak koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Nejhorší jsou teď tahanice s pojišťovnou, která mi chce krátit pojistné o 20%, protože škoda přesáhla 100tisíc a nebyla tam policie. Naštěstí jsme oba podepsali do hlášení o nehodě, že policie odmítla dojet a je na pojišťovně, aby si vyžádala záznam hovoru od policie. Btw. auto mělo najeto 83tis. km, rv. 2008 a ocenili mi ho na 280tis A takto dopadl kolega... A co ti na tom ocenění nesedí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Díky, nakonec to asi nechám udělat v Olomouci, takže se ještě zeptám na Olomouc, jestli tady někdo nemá na někoho dobré reference, kromě mercedes-moraviaProč ne Mercedes-Moravia? Špatná zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Proč ne Mercedes-Moravia? Špatná zkušenost?Nene, myslel jsem to tak, že mercedes-moravia mě napadl hned jako první, kdo mi pomůže. Zkušenosti tam nemám žádné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se