Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Pardubky nevim ale jestli chces zajet do Hradce tak vim o clovekovi ktery to umi vcetne servisky...myslim ze dela primo v Rene Mercedesu na Trebechovicke.

Díky, nakonec to asi nechám udělat v Olomouci, takže se ještě zeptám na Olomouc, jestli tady někdo nemá na někoho dobré reference, kromě mercedes-moravia

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se zeptám místních znalců...mercedes rv 2006 7°automat, převodovka řadí jen první tři stupně. Auto má najeto 17tkm a deset let stalo v garáži. Bude stačit jen odservisovat převodovku (náplň,filtry), popř.reset jednotky??

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Tak to je velmi neprijmne. Jazdim casto dialnice a ludia jazdia naozaj ako sialeny. Moderne auta im naozaj dodavaju falosny pocit istoty podla mna. Jazdim vzdy tak 125km/h a ked vidim ako sa za mna niektori prirutia tipujem musi ist okolo 180. Ludia si neuvedomuju ako je to velka rychlost tak isto aj 130km/h. Bezpecna vzdialenost sa absolutne nedodrzuje. Kazdy sa lepi a nervozne gestikuluje.

Odkaz ke komentáři

Nejhorší je, že policie odmítla dojet, protože cituji : "pokud je to nehoda bez zranění, tak my nikam nejedeme, máme na druhé straně okresu havárku se zraněním, takže sepiště papíry o nehodě a řeště přes asistenční službu".  :( Co na plat, že jsem jim hlásil, že škoda na každém autě je vyšší než 100 tisíc a viník ujel...

Odkaz ke komentáři

Ona se automobilová tématika na fóru probírá ve více vláknech a ptal jsem se už jinde, ale raději se zeptám i zde - není tu někdo, kdo může napsat svůj názor na srovnání jízdních vlastností, resp. podvozků a komfortu u poslední generace Škody Superb a Superb Sport Line? V testech jsem četl, že ani tvrdší sedačky, ani snížený podvozek Sport Line nejsou na úkor komfortu, ale přesto by mne zajímal názor někoho dalšího, kdo má osobní zkušenost. Díky.

Odkaz ke komentáři

Jane bud rád , že jsi je v ML ..... ve fabii by to asi dopadlo trochu jinak... hold lidi jsou zmrdi. 

Přesně tak. Kolega měl podobnou zkušenost celkem nedávno s kamionem, ale naštěstí policie přijela a viník zastavil. jeho nová XC90 dopadla ale o poznání lépe...

Odkaz ke komentáři

Nejhorší je, že policie odmítla dojet, protože cituji : "pokud je to nehoda bez zranění, tak my nikam nejedeme, máme na druhé straně okresu havárku se zraněním, takže sepiště papíry o nehodě a řeště přes asistenční službu".   :( Co na plat, že jsem jim hlásil, že škoda na každém autě je vyšší než 100 tisíc a viník ujel...

to je velmi zaujimave, pretoze u nas by sa to posudzovalo ako utek z miesta nehody a to je dost velky pruser

Upraveno uživatelem enslow
Odkaz ke komentáři

Nejhorší jsou teď tahanice s pojišťovnou, která mi chce krátit pojistné o 20%, protože škoda přesáhla 100tisíc a nebyla tam policie. Naštěstí jsme oba podepsali do hlášení o nehodě, že policie odmítla dojet a je na pojišťovně, aby si vyžádala záznam hovoru od policie. Btw. auto mělo najeto 83tis. km, rv. 2008 a ocenili mi ho na 280tis :D 

A takto dopadl kolega...

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Nejhorší jsou teď tahanice s pojišťovnou, která mi chce krátit pojistné o 20%, protože škoda přesáhla 100tisíc a nebyla tam policie. Naštěstí jsme oba podepsali do hlášení o nehodě, že policie odmítla dojet a je na pojišťovně, aby si vyžádala záznam hovoru od policie. Btw. auto mělo najeto 83tis. km, rv. 2008 a ocenili mi ho na 280tis :D 

A takto dopadl kolega...

To ses mi měl ozvat před bourackou, to bych od tebe koupil :-)))))
Odkaz ke komentáři

A takto dopadl kolega...

A co ti na tom ocenění nesedí?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...