Peta-Biker Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Xv ma kufr jako golf a z okoli na nej nemam uplne pozitivni reakce Jeste jsme koukali na Kugu
vikinho Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Xv ma kufr jako golf a z okoli na nej nemam uplne pozitivni reakce Jeste jsme koukali na KuguJo, je pravda, ze velikost kufru zase neni extra kriterium, bu nasi budou dva, pripadne plus vnoucata na kratsi vylet.. Reakce na XV by me celkem zajimaly, pokud by se ti chtelo rozepsat.. A na mitsubishi ses nekoukal? Na Eclupse Cross se mi dost libily posuvne zadni sedacky, pripadne outlander uz se da od texh 550 take poridit.. nicmene tam by to chtelo jeste asi trochu pritlacit
Peta-Biker Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Outlander v zakladu je 550k, ale opravdu je to zaklad, vnitrek je fakt sileny, navic jediny pozadavek mam led svetla, vecer hur vidim a v zakladu nejsou a ve vybave kde jsou, uz je to auto za mou hranici... Eclipse cross me moc neoslovil vzhledove, ale uplne ho nevylucuju. XV vrzani plastu ve vnitrku jak u stareho auta, neco se spojkou a dokonce i koroze na podvozku, je fakt, ze v okoli vim jen o 2 lidech, kteri je maji, ale znovu by jej si uz nevybrali... Na druhou stranu vsude jinak xv chvali, vim o tom. Levorg je treba krasny moc. Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem Peta-Biker
M3maniac Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Karle a to jsi jel jen tak sám? V rychlosti jsem to proletěl u kávy a super, v podstatě jsem se v tom článku často našel. Třeba výraz nepříčetný za motorkama :-) opravdový motorkář, který ví, že jsis jel vychutnat zatáčky 1000 km ti mávne rukou tak jak to já dělám motorkám blinkrem v daily car. A to ty jsi byl v limuzíně , emkové ale limuzíně mě měli na háku i v GT3 :-) Jinak pán v 458 je jeden z mála co tomu v takovém autě opravdu naloží. Pro mě poslední opravdové F s pravým F zvukem. M5 je bomba; e39 ku mám moc rád, jen jak jsem ti kdysi říkal v těchto horských průsmycích by se lépe cítila M3. Sám o e39 pořád přemýšlím :-)
M3maniac Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 A ještě k tomu počasí, to je v Alpách dost loterie. My jsme letos jeli na pár průsmyků do A, I a CH a předpověď nám hlásilo celý týden déšť a mraky. Díky bohu bylo 90% času azuro :-))
sibirnaya Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Koho by zajimal report a fotky z roadtripu se Starenou, je k dispozici zde: http://www.m5e39.cz/cs/2018/jentak/roadtrip-2018-rakousko-a-italie/ Mas to krasne napsany, parada, ale nemam ti to presunout do petrolheadu? Tady ti to hned zaplacaj trivalcovejma mrdkama a debatama vo piratech apod. Btw, libi se mi, jak v tom videu pak v rukavicach ridis jedna ruka na volantu, druha na salcpace a zadny ruckovani, ale pekne dlani po volantu, jako spravnej baworakista.
KFL Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Mas to krasne napsany, parada, ale nemam ti to presunout do petrolheadu? Tady ti to hned zaplacaj trivalcovejma mrdkama a debatama vo piratech apod. Btw, libi se mi, jak v tom videu pak v rukavicach ridis jedna ruka na volantu, druha na salcpace a zadny ruckovani, ale pekne dlani po volantu, jako spravnej baworakista.Jestli se ti chce, klidne Ad ruckovani - ano, sice jedu v lezernim stylu rizeni, ale zase sedim vzprimene a blizko . Ono v ty nerychlosti nema uplne vyznam drzet volant obouruc.
KFL Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Karle a to jsi jel jen tak sám? V rychlosti jsem to proletěl u kávy a super, v podstatě jsem se v tom článku často našel. Třeba výraz nepříčetný za motorkama :-) opravdový motorkář, který ví, že jsis jel vychutnat zatáčky 1000 km ti mávne rukou tak jak to já dělám motorkám blinkrem v daily car. A to ty jsi byl v limuzíně , emkové ale limuzíně mě měli na háku i v GT3 :-) Jinak pán v 458 je jeden z mála co tomu v takovém autě opravdu naloží. Pro mě poslední opravdové F s pravým F zvukem. M5 je bomba; e39 ku mám moc rád, jen jak jsem ti kdysi říkal v těchto horských průsmycích by se lépe cítila M3. Sám o e39 pořád přemýšlím :-)Jj, sam, jen s autem. Nemusis se na nikoho vazat a muzes si delat, co chces . A ano, M3 by byla asi mrstnejsi, ale stejne jsem si to uzil...ten charakter M5 prebije vsechno .
M3maniac Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Však jo, i to má své kouzlo. A M5 je prostě cestování v Business Class , o tom žádná.
exBURN Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Asi tak - nedávno jsem vzal na trip ženu a jeli jsme do Jihlavy - je tam hezký úsek kde jsem měl předváděčku s Mazdou. Cesta Jihlava-Humpolec myslím. Jel jsem trochu svižněji (stále ještě hodně daleko k nějakým limitům) a žena teda mlčela, ale tuhnul jí úsměv. Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem exBURN
tmoris Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Koho by zajimal report a fotky z roadtripu se Starenou, je k dispozici zde: http://www.m5e39.cz/cs/2018/jentak/roadtrip-2018-rakousko-a-italie/ Super nasdilel bys prosim ty tipy od znameho na cesty, co v textu zminujes?
M3maniac Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Honzo průser, že třiválce se řeší i tam :-)
brownwld Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Jj, sam, jen s autem. Nemusis se na nikoho vazat a muzes si delat, co chces . A ano, M3 by byla asi mrstnejsi, ale stejne jsem si to uzil...ten charakter M5 prebije vsechno .Super vylet, jdu si tedka po obede prelouskat report Prisri leto si takovej vylet taky dam, ketos to uz nevyjde.M5ka paradni, jak jsem na BMW nikdy moc nebyl, tak ted Mkum, hlavne tem starsim, prichazim na chut.Pro me osobne je vrchol 1M, to je proste parada a vlhkej sen
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Honzo průser, že třiválce se řeší i tam :-)Tak pokud ten trihrnek furt spaluje benal, tak to asi neni defaultne spatne. S tim ?pokrokem? vic valcu mit auta nebudou... :/ a resily se tam i elektrimobily, to je jeste horsi
M3maniac Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 No pod pojmem Petrolhead si představuji automobilového nadšence, někoho kdo miluje vůni benzínu, spálené gumy a řev výkonných motorů
dawe009 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Znám určitě víc Petrolheadů, co maj třeba starý corrado než těch, co maj AMG nebo eFko. Autama žijou. Si myslím, že Petrolhead je stav duše a mysli Ne jen ti co mají na eMko nebo Mustanga můžou být Petrolheadi přece. Naopak bych řekl, ze je dost lidi, co takový auto má a Petrolheadi nejsou ani omylem.
zceyee Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Jj, sam, jen s autem. Nemusis se na nikoho vazat a muzes si delat, co chces . Konecne nekdo, a mi rikali ze sem divnej ze jezdim do Alp nejradsi sam.
Porsche_911 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Koho by zajimal report a fotky z roadtripu se Starenou, je k dispozici zde: http://www.m5e39.cz/cs/2018/jentak/roadtrip-2018-rakousko-a-italie/ Parádní palubní deník "Trochu mě zaskočilo chování některých řidičů, kteří nelibě nesli, když jsem je předjížděl. Kromě blikání jsem se dočkal i troubení. Doteď nechápu proč a je mi to vlastně jedno." Tak tohle znám, zavedl bych povinně pro všechny řidiče v autoškole: - Jízdu v mokru- Jízdu na sněhu- Brždění do plného ABS na suchu, v mokru a na sněhu a brždění z určitých rychlostí na full brzdu do vymezených míst, např. obdélník 2x3m (pro lepší odhad brzdného účinku a chování auta)- Jízdu v provozu čímkoliv silnějším (aspoň 350 koní) a pak by nevznikaly situace jako tyto. Těžko říct, co se jim honí v hlavách. Od jisté doby, co jsem si zvykl na 600+ koní se jezdí líp, protože tito řidiči pak ani nestihnou zatroubit napomáhá to tak vlastně k harmoničtější náladě na silnici.
JoyStick Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Znám to taky, prostě sis dovolil jet jinak, než jejich slepičí mozečky zrovna usoudili, že je adekvátní. Tak si dostal lampy a trubku. 911: Naprostej souhlas. Krizové ovládání auta by mělo být v základních požadavcích pro získání řidičáku. Třeba ve Finsku je to proces na skoro 3 roky. To je trochu extrém díky místním podmínkám, ale alespoň jednou si projít krizovku a preventivku by mělo být součástí papírů.Nicméně když jsme u toho, nechápu blbečky, co na narvaný dálnici v pátek odpoledne mají potřebu blikat před sebe. Včera jsem jich cestou do Zlína potkal tak 8.
Maxmillian Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Treba ho jenom troubenim a blikanim zdravili, protoze se jim libila M5!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se