Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Jinak jsem oslovil uživatele "mrakodrap" který prý prodává tu inzerovanou M3 ale bohužel tento člen žádné takové auto nevlastní tak nevím ani teď kdo to psal.

Ono dost záleží na tom co se týče nájezdu kdo s tím a jak s tím autem jezdil zdá jednou měsíčně na okruh nebo tomu dával čouda na "semaforech"

JoyStick: to že jsi přestal sledovat toto vlákno je čistě tvoje volba.

honza71: přesně tak jak píšeš.Známostí nade vše...

exBurn: proč myslíš že u M4 servis za čtvrt míče? Snad záleží na tom co se na tom autě je potřeba zrovna servisovat a jestlí koupíš terminátora tak samozřejmě do toho zahučíš raz dva.

M3maniac: ono není moc umění koupit auto za dva míče nebo máš koukám asi jiný názor což ti ho samozřejmě neberu.

Jinak potěším všechny že nákup své hračky už tady řešit nebudu a slibuju že už budu hodný :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To není umění, ale dnes a denně mi posílají lidé odkazy na auto které by chtěli. Tak nějak bych si to představoval, takovou barvu, nájezd i výbavu....to by se mi líbilo :-) pošle odkaz na fáro s mobile tečka de s cenou 35.000 EUR , ale o mail dřív mi napíšou, že maj rozpočet 700k :-))

Odkaz ke komentáři

Jinak ta M3 se 140tkm je mého kamaráda, známe se roky. Měl několik M3, od e36, přes e46 až po e92. To auto si objednal pro sebe nové, žádná předváděčka a k autům se chová nadstandardně. Má objednaný nový vůz, což je jediný důvod prodeje. Kdyby měl někdo skutečný zájem, klidně SZ. Domluvil bych i něco s cenovkou :-) Kdyby to bylo rychlé a seriózní.

Odkaz ke komentáři

..tak zpátky na zem..

tak jsem po mnoha spokojených letech vyměnil prababičku za mladou holku..co vám budu povidat, zamáčknul jsem slzu :crying_anim02:

attachicon.gif20180202_145657res.jpg

s jaroušem jsem od února nadrandil první desítku, při průměru 5,1. svižný obratný vozítko (cca100k/tunu), spokojenost.

kdyby někdo vybíral druhý auto do rodiny, tak tohle je myslim dobrá volba.

Odkaz ke komentáři

Honzo nekdo to má jinak no :-) nespim , hnusne gt za 45 :-) ale mam jen 35t? :-) Lasko mala rada, vybírej to na co máš :-) všichni chtěji top bmw nejlépe s 30tkm za top cenu. Jediné v čem s tebou musím souhlasit, hjundé bych si taky nikdy nekoupil. Ani tu jejich super nadupanou skoro v bavorsku vyrobenou pecku. Vždy půjdu raději do klasiky jménem GTI.

Máš recht. Je to docela klasika, s nadsázkou...chci auto za 2mio na krámě, já mám na to 1mio a chci ať má najeto nejlépe 20t a vlastně za 800t by to bylo lepší...chci pár měsíců staré suby, bez vlásečnic a mám na ně kilo atd.

Odkaz ke komentáři

Já mám BMW i Hjondé a s tím Hjondé teda jezdím taky rád. Z BMW jsem vždycky celej takovej vyklepanej, když se zapomenu namazat tak mám spálený ruce a krk a ještě ke všemu si furt musím dávat bacha na rychlost.

Taky to mám podobně, jen místo Hjondé Octavii (snad ne nadlouho) a dávám si pozor na rychlost v obou vozech . Teda moc nedávám, dávám spíš pozor jestli u silnice či na ní nejsou švestky :-)

Odkaz ke komentáři

Máš recht. Je to docela klasika, s nadsázkou...chci auto za 2mio na krámě, já mám na to 1mio a chci ať má najeto nejlépe 20t a vlastně za 800t by to bylo lepší...chci pár měsíců staré suby, bez vlásečnic a mám na ně kilo atd.

Tak ono je to logické (možná pro mne je to už pracovní "deformace", ale přece až na vyjímky jako prodejce zkouším co nejvyšší cenu (přiměřenou trhu). A druhá, kupující strana, nastřelí tím pádem podhodnocenou nabídku. Potom je fáze, kdy si řeknete reálná očekávání a domluvíte se na ceně, která je přijatelná pro obě strany. 

Jiná věc je když opravdu prodávám za levno (např. pospíchám na koupi) nebo kupující odmítá jakékoliv následné diskuze o ceně...

Odkaz ke komentáři

Tak ono je to logické (možná pro mne je to už pracovní "deformace", ale přece až na vyjímky jako prodejce zkouším co nejvyšší cenu (přiměřenou trhu). A druhá, kupující strana, nastřelí tím pádem podhodnocenou nabídku. Potom je fáze, kdy si řeknete reálná očekávání a domluvíte se na ceně, která je přijatelná pro obě strany. 

Jiná věc je když opravdu prodávám za levno (např. pospíchám na koupi) nebo kupující odmítá jakékoliv následné diskuze o ceně...

S tím se dá souhlasit, ale já poukazoval na něco trošku jiného... "chci a nemám na to", rozhodně nerozporuji běžné obchodní vyjednávání...

Odkaz ke komentáři

Ano je to logické pokud na tom celém trhu nějaká takové auta jsou, ale já mluvil o lidech kteří mi pošlou první nejlevnější ze 100 aut za 35t. eur a řeknou mi ze ho chteji sehnat za 30t eur. A ty auta pritom jdou od 35 po 45t eur.... To uz je trochu debilita, ovsem argumentuji ze takove videli na bazosi....

Odkaz ke komentáři

Mužu potvrdit slova Reneho neboli M3maniaca.

Po absolvovani 300km smerem ke Karvine a otevreni garaže a následnem nastartovani bylo ihned jasno ze jsem v "pruseru". Za tri hodiny jsme se do Hradce vraceli dvema vozy.

Timto chci podekovat jak Sibirovi ktery me řadne vyprcal a nabudil a Renemu ktery dohodnul lepši podminky..

A perlicka na zaver...ten prodavajici byl neskutečny sympaťak a byl narozeny ve stejny den a mesic jako ja :) P.S náhody neexistuji.

Krasný vikend kluci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...