Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 10. 2018 v 17:50, PepaSFI napsal:

tak si to tam dobře prohlídni. Zjistíš že tam opravdu je mezera a to hodně velká. Když začnu zevnitř, v náboji kola je závit (nebo někdy vsazený šroub a zvenku jsou matice, to ale na věci nic nemění), Na náboji je nasazený brzdový kotouč tlustý několik milimetrů, v něm jsou díry které jsou větší než šroub. Pak je disk kde jsou díry ještě větší, u plechového dokonce zezadu prolisované směrem ven. A zvenku je kuželové nebo půlkulaté zahloubení do kterého se opírá hlava šroubu. Nikde se ničeho neopírá dřík šroubu, nic se nenamáhá na střih. Šroub je pouze jedním koncem v závitu a druhým koncem v zahloubení díry. A mezi těmito dvěma místy je někdy možná i i několik centimetrů. Někdy se dokonce používají šrouby s plovoucí hlavou, tedy šroub který nemá kužel přímo na své hlavě ale místo něj je tam kuželová podložka která je pohyblivá. Používá se to když se disk montuje na auto s jinou roztečí šroubů, typicky například Fiat 98mm a VW 100mm.

Máš pravdu, pletu se. Naštěstí se strojařinou neživím... :-) 

Odesláno
  V 24. 10. 2018 v 4:10, vwtyp11 napsal:

3strany o nicem, abychom pak byli presvedceni NEHOMOLOGOVANYM sroubem:).

Tohle reseni nema v silnicnim provozu co delat, je ILEGALNI, a je tedy zbytecne, z meho pohledu, zde jakkoli masturbovat pripadne toto dovest az k ejakulaci a ohanet se pri tom znalosti cehokoli:)

Jeste pojdme do diskuze o neonovem osvetleni podvozku, kridlech a modrych zarovkach:) Jj Vanoce se blizi

a přitom ty tři strany jsou o něčem úplně jiným.

Odesláno (upraveno)

vwtyp11

s tím broukem v garáži, no dobrá, ale tohle se dá číst, Hahn tam také něco sděluje, auto je z muzea....

https://www.garaz.cz/clanek/vstupenka-na-zapad-aneb-tajemstvi-skody-favorit-21000313?dop-ab-variant=5&seq-no=1&source=hp

asi to chce vlastní vlákno Škoda Laurin & Klement versus KdF Wagen Fabrik.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

V dubnu mě chytli na dálnici orli v octavce. Poslušně jsem zaplatil. Auto bylo toho času psané na manželku a dneska dostala dopis z městského úřadu, pod který část rychlostní komunikace spadá, že má zaplatit zase.

Stalo se to někomu? Jak mám postupovat? Stvrzenku o zaplacení jsem samozřejmě vyhodil a věc bral za uzavřenou a neuvědomuji si, že v místě, kterým projíždím denně, mě chytli podruhé nebo tam byl nainstalován statický radar (nebylo to žádné zúžené místo při rekonstrukci silnice kam ho obce rády dávají, ale rychlostka s rychlostí 100km/h)

Stačí na příslušný odbor dopravy zavolat a rict, že už jsem platil ať si to zjisti zpětně od dopravní policie, která asi udělala chybu?

Odesláno
  V 25. 10. 2018 v 15:26, moco napsal:

V dubnu mě chytli na dálnici orli v octavce. Poslušně jsem zaplatil. Auto bylo toho času psané na manželku a dneska dostala dopis z městského úřadu, pod který část rychlostní komunikace spadá, že má zaplatit zase.

Stalo se to někomu? Jak mám postupovat? Stvrzenku o zaplacení jsem samozřejmě vyhodil a věc bral za uzavřenou a neuvědomuji si, že v místě, kterým projíždím denně, mě chytli podruhé nebo tam byl nainstalován statický radar (nebylo to žádné zúžené místo při rekonstrukci silnice kam ho obce rády dávají, ale rychlostka s rychlostí 100km/h)

Stačí na příslušný odbor dopravy zavolat a rict, že už jsem platil ať si to zjisti zpětně od dopravní policie, která asi udělala chybu?

Co vám teď přišlo? Přišla Výzva k zaplacení určené částky, nebo přišel Příkaz?
Odesláno
  V 25. 10. 2018 v 17:25, Pavelpu27 napsal:

Co vám teď přišlo? Přišla Výzva k zaplacení určené částky, nebo přišel Příkaz?

Je to výzva

Odesláno (upraveno)
  V 25. 10. 2018 v 18:19, moco napsal:

Je to výzva

Na výzvu k zaplacení se vykašli a zahoď to. Kdyby přišlo něco dalšího, pošli mi SZ

Edit - nejspíš to nebude ten samý přestupek.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno
  V 26. 10. 2018 v 6:09, Pavelpu27 napsal:

Na výzvu k zaplacení se vykašli a zahoď to. Kdyby přišlo něco dalšího, pošli mi SZ

Edit - nejspíš to nebude ten samý přestupek.

díky

Odesláno
  V 26. 10. 2018 v 6:25, moco napsal:

díky

V té výzvě by mělo být napsáno, kdy přesně se ten přestupek stal a jak byl zaznamenán, většinou je i připojená fotka (pokud šlo o rychlost).

Odesláno (upraveno)
  V 26. 10. 2018 v 6:44, Pavelpu27 napsal:

V té výzvě by mělo být napsáno, kdy přesně se ten přestupek stal a jak byl zaznamenán, většinou je i připojená fotka (pokud šlo o rychlost).

Datum a čas je, sedí to na dobu, kdy me stavěla dálniční hlídka a ja platil. Foto není a typ radaru co je uveden se dává do vozidel i na trojnožku, ale pochybuji, že na rychlostní komunikaci (Vyškov - Olomouc) v tu dobu někdo stal s trojnozkou u kraje. Dálniční policie me stavěla poprve v životě, takze proto jsem si jistý

Upraveno uživatelem moco
Odesláno (upraveno)
  V 26. 10. 2018 v 7:02, moco napsal:

Datum a čas je, sedí to na dobu, kdy me stavěla dálniční hlídka a ja platil. Foto není a typ radaru co je uveden se dává do vozidel i na trojnožku, ale pochybuji, že na rychlostní komunikaci (Vyškov - Olomouc) v tu dobu někdo stal s trojnozkou u kraje. Dálniční policie me stavěla poprve v životě, takze proto jsem si jistý

Pokud to obojí sedí, tak vám stejně nezbyde nic jiného, než to poslat do správního řízení a trvat na výslechu policajtů. Bohužel, bez bločku to nebudete mít lehký. Zkuste se zaregistrobat na 30kmh.cz a třeba vám tam někdo poradí.

Každopádně z toho plyne poučení - nic neplatit na místě a řešit vše ve správním řízení. Jo a vozit v autě antiradar.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Platit na fleku není téměř nikdy rozumný. Navíc jakkoli komunikovat se silničníma pirátama v uniformách bez pořizování záznamu ať už palubní kamerou, nebo aspoň mobilem je prostoduchý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...