vwtyp11 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Jestli to neni tim, ze jsem v jinem casovem pasmu:) tak se nezlob;)
geometr Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Tak to sorry no, ale stejně se nezlob.
M3maniac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Hoší to je tu jak na koncertu Lucie :-)
Honza01 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 V 23. 10. 2018 v 17:50, PepaSFI napsal: tak si to tam dobře prohlídni. Zjistíš že tam opravdu je mezera a to hodně velká. Když začnu zevnitř, v náboji kola je závit (nebo někdy vsazený šroub a zvenku jsou matice, to ale na věci nic nemění), Na náboji je nasazený brzdový kotouč tlustý několik milimetrů, v něm jsou díry které jsou větší než šroub. Pak je disk kde jsou díry ještě větší, u plechového dokonce zezadu prolisované směrem ven. A zvenku je kuželové nebo půlkulaté zahloubení do kterého se opírá hlava šroubu. Nikde se ničeho neopírá dřík šroubu, nic se nenamáhá na střih. Šroub je pouze jedním koncem v závitu a druhým koncem v zahloubení díry. A mezi těmito dvěma místy je někdy možná i i několik centimetrů. Někdy se dokonce používají šrouby s plovoucí hlavou, tedy šroub který nemá kužel přímo na své hlavě ale místo něj je tam kuželová podložka která je pohyblivá. Používá se to když se disk montuje na auto s jinou roztečí šroubů, typicky například Fiat 98mm a VW 100mm. Máš pravdu, pletu se. Naštěstí se strojařinou neživím... :-)
PepaSFI Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 V 24. 10. 2018 v 4:10, vwtyp11 napsal: 3strany o nicem, abychom pak byli presvedceni NEHOMOLOGOVANYM sroubem:).Tohle reseni nema v silnicnim provozu co delat, je ILEGALNI, a je tedy zbytecne, z meho pohledu, zde jakkoli masturbovat pripadne toto dovest az k ejakulaci a ohanet se pri tom znalosti cehokoli:)Jeste pojdme do diskuze o neonovem osvetleni podvozku, kridlech a modrych zarovkach:) Jj Vanoce se blizia přitom ty tři strany jsou o něčem úplně jiným.
Jiří_99 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Tuhle bych potřeboval navrtat poličku, nějaký obyč železobeton nebo co. Slon letěl doleva. Neví prosím někdo, jaký šroub potřebuju..??
eloga Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 (upraveno) vwtyp11s tím broukem v garáži, no dobrá, ale tohle se dá číst, Hahn tam také něco sděluje, auto je z muzea....https://www.garaz.cz/clanek/vstupenka-na-zapad-aneb-tajemstvi-skody-favorit-21000313?dop-ab-variant=5&seq-no=1&source=hpasi to chce vlastní vlákno Škoda Laurin & Klement versus KdF Wagen Fabrik.** Upraveno 25. října 2018 uživatelem eloga
moco Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 V dubnu mě chytli na dálnici orli v octavce. Poslušně jsem zaplatil. Auto bylo toho času psané na manželku a dneska dostala dopis z městského úřadu, pod který část rychlostní komunikace spadá, že má zaplatit zase. Stalo se to někomu? Jak mám postupovat? Stvrzenku o zaplacení jsem samozřejmě vyhodil a věc bral za uzavřenou a neuvědomuji si, že v místě, kterým projíždím denně, mě chytli podruhé nebo tam byl nainstalován statický radar (nebylo to žádné zúžené místo při rekonstrukci silnice kam ho obce rády dávají, ale rychlostka s rychlostí 100km/h)Stačí na příslušný odbor dopravy zavolat a rict, že už jsem platil ať si to zjisti zpětně od dopravní policie, která asi udělala chybu?
Pavelpu27 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 V 25. 10. 2018 v 15:26, moco napsal: V dubnu mě chytli na dálnici orli v octavce. Poslušně jsem zaplatil. Auto bylo toho času psané na manželku a dneska dostala dopis z městského úřadu, pod který část rychlostní komunikace spadá, že má zaplatit zase. Stalo se to někomu? Jak mám postupovat? Stvrzenku o zaplacení jsem samozřejmě vyhodil a věc bral za uzavřenou a neuvědomuji si, že v místě, kterým projíždím denně, mě chytli podruhé nebo tam byl nainstalován statický radar (nebylo to žádné zúžené místo při rekonstrukci silnice kam ho obce rády dávají, ale rychlostka s rychlostí 100km/h)Stačí na příslušný odbor dopravy zavolat a rict, že už jsem platil ať si to zjisti zpětně od dopravní policie, která asi udělala chybu?Co vám teď přišlo? Přišla Výzva k zaplacení určené částky, nebo přišel Příkaz?
swenak Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 Výzva to snad nebude, když byl zastaven a ztotožněn.
moco Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 V 25. 10. 2018 v 17:25, Pavelpu27 napsal: Co vám teď přišlo? Přišla Výzva k zaplacení určené částky, nebo přišel Příkaz?Je to výzva
montemar Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 proc jsou na sebe vlastne lidi zli. proc jeden porusuje zakon a druhy ho za to perzekuuje.. nemuze jeden druhemu dat pokoj?
Pavelpu27 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) V 25. 10. 2018 v 18:19, moco napsal: Je to výzva Na výzvu k zaplacení se vykašli a zahoď to. Kdyby přišlo něco dalšího, pošli mi SZ Edit - nejspíš to nebude ten samý přestupek. Upraveno 26. října 2018 uživatelem Pavelpu27
moco Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 V 26. 10. 2018 v 6:09, Pavelpu27 napsal: Na výzvu k zaplacení se vykašli a zahoď to. Kdyby přišlo něco dalšího, pošli mi SZ Edit - nejspíš to nebude ten samý přestupek.díky
Pavelpu27 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 V 26. 10. 2018 v 6:25, moco napsal: díkyV té výzvě by mělo být napsáno, kdy přesně se ten přestupek stal a jak byl zaznamenán, většinou je i připojená fotka (pokud šlo o rychlost).
moco Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) V 26. 10. 2018 v 6:44, Pavelpu27 napsal: V té výzvě by mělo být napsáno, kdy přesně se ten přestupek stal a jak byl zaznamenán, většinou je i připojená fotka (pokud šlo o rychlost).Datum a čas je, sedí to na dobu, kdy me stavěla dálniční hlídka a ja platil. Foto není a typ radaru co je uveden se dává do vozidel i na trojnožku, ale pochybuji, že na rychlostní komunikaci (Vyškov - Olomouc) v tu dobu někdo stal s trojnozkou u kraje. Dálniční policie me stavěla poprve v životě, takze proto jsem si jistý Upraveno 26. října 2018 uživatelem moco
Pavelpu27 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) V 26. 10. 2018 v 7:02, moco napsal: Datum a čas je, sedí to na dobu, kdy me stavěla dálniční hlídka a ja platil. Foto není a typ radaru co je uveden se dává do vozidel i na trojnožku, ale pochybuji, že na rychlostní komunikaci (Vyškov - Olomouc) v tu dobu někdo stal s trojnozkou u kraje. Dálniční policie me stavěla poprve v životě, takze proto jsem si jistýPokud to obojí sedí, tak vám stejně nezbyde nic jiného, než to poslat do správního řízení a trvat na výslechu policajtů. Bohužel, bez bločku to nebudete mít lehký. Zkuste se zaregistrobat na 30kmh.cz a třeba vám tam někdo poradí. Každopádně z toho plyne poučení - nic neplatit na místě a řešit vše ve správním řízení. Jo a vozit v autě antiradar. Upraveno 26. října 2018 uživatelem Pavelpu27
Americkej Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Platit na fleku není téměř nikdy rozumný. Navíc jakkoli komunikovat se silničníma pirátama v uniformách bez pořizování záznamu ať už palubní kamerou, nebo aspoň mobilem je prostoduchý.
Jiří_99 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Jsem myslel, ze na miste je to vzdy levnejsi a rychlejsi nez ve spravnim rizeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se