Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 27. 10. 2018 v 14:05, H-B napsal:

Twl to je zas smutna debata. Mozna proto vidi spousta lidi Cechy jako vychcanky, co najdou cestu vsude. Delam vedome neco mimo zakon, ale protoze znam skuliny, diky kterym se muzu v 'mezich zakona' branit, tak jsem dobrej.

Vo kolik si přijdeš jako lepší člověk, když vypustíš do éteru takovouhle pseudomoralitku?

Odesláno

Já ho teda chápu. Vždy mi bylo říkáno, že za blbost se platí. A já, pokud udělám chybu, tak jí přiznám. Asi jsem taky jinej.

Pravda, když by mi šlo už o noty, taky bych pro to zkusil udělat maximum, abych o ně nepřišel. Ale vlastně nevim co bych pro to mohl dělat, takže bych asi o ně přišel tak i tak.

Odesláno
  V 27. 10. 2018 v 15:33, Zmizík napsal:

Vo kolik si přijdeš jako lepší člověk, když vypustíš do éteru takovouhle pseudomoralitku?

Jsi zbytecne prisny, myslim.

Odesláno

A je to tu zas :-) Tohle může skončit maximálně plichtou, pánové...

"Když udělám chybu, tak ji přiznám." Někdo za paušální chybu považuje nedodržení zákona, já naopak slepý dodržování. Zvlášť když jde o dopravní buzeraci, která dneska vyeskalovala spíš v dodatečnej výběr daní. Ale souhlasím, že za blbost se platí, to zas jo...

Odesláno

No já mám podobnej případ, kterej mě docela naštval teď z poslední doby. Přišla mi pokuta z Choustníkova Hradiště, kterou jsem zaplatil a neřešil. Přišla mi teď upomínka, tak na to čumím, další pokuta, kterou jsem prý neuhradil včas, stejný hodnoty, stejný místo, jen druhej den...klasickej stacionární radar na konci dědiny, což už mě fakt štve, protože si připadám jak zbytečná kafka. Měří se na místech, kde to dotuje obecní kasu a ne kde to někoho ohrožuje :(

https://www.denik.cz/kralovehradecky-kraj/zlaty-dul-na-tahu-do-krkonos-20150518-eviq.html

Odesláno

O tomhle to celý je. Myslím si, že jezdím velmi ohleduplně a řízení se věnuju na 100%. Pouštím chodce na přechodu, nejezdím na červenou, na dálnici se svědomitě zařazuju do pravého pruhu, při předjíždění dávám vždycky blinkr, kolem cyklistů dodržuji velmi bezpečný odstup. Když se podíváte kolem sebe, tak přesně tohle jsou věci, které obrovská spousta lidí nedodržuje, ohrožuje tím ostatní a přitom moralizuje. Policie většinu z těchto věcí nepokutuje. Ano, jezdím rychle tam, kde to není nebezpečné, naopak přizpůsobuji rychlost okolnostem tam, kde to je potřeba. Nemyslím, si, že bych překročením rychlosti dělal nějakou chybu a proto nejsem ochoten za to platit výpalný. Tečka.

Odesláno
  V 27. 10. 2018 v 17:15, Pavelpu27 napsal:

O tomhle to celý je. Myslím si, že jezdím velmi ohleduplně a řízení se věnuju na 100%. Pouštím chodce na přechodu, nejezdím na červenou, na dálnici se svědomitě zařazuju do pravého pruhu, při předjíždění dávám vždycky blinkr, kolem cyklistů dodržuji velmi bezpečný odstup. Když se podíváte kolem sebe, tak přesně tohle jsou věci, které obrovská spousta lidí nedodržuje, ohrožuje tím ostatní a přitom moralizuje. Policie většinu z těchto věcí nepokutuje. Ano, jezdím rychle tam, kde to není nebezpečné, naopak přizpůsobuji rychlost okolnostem tam, kde to je potřeba. Nemyslím, si, že bych překročením rychlosti dělal nějakou chybu a proto nejsem ochoten za to platit výpalný. Tečka.

+1 mám to úplně stejně

Odesláno (upraveno)
  V 27. 10. 2018 v 17:03, patprom napsal:

Tak a zas je jako nové :-

Hmm, to je ale krásné Volvo :-) Můžeš fotku palubky až bude čas?

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)
  V 27. 10. 2018 v 17:03, patprom napsal:

Tak a zas je jako nové :-)

Krásný eSko! ;) Tuten designovej jazyk se volvu hodně povedl.

Snad jen pod kapotu se mohly tuatam podívat šestihrnky, jinak ale gut gut gut.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
  V 27. 10. 2018 v 17:15, Pavelpu27 napsal:

jezdim podobne. cca 450 tis bez nehody. .. a pak, (dnes uz vim, ze moje vina nebyla zdaleka 100%), se scuchnes s motorkarem. on 'tezke zraneni' (zlomena nartni kustka).. a uz to jede. masinerie.. a jak se s tim clovek nikdy nesetkal, ma prirozene strach.. vyslechy na kriminalce.. kdo nezazil, nepochopi.. nakonec je rad, ze to nejak dopadne, zaplati na vsechny strany a.. hlavne uz od toho pryc..

Odesláno
  V 27. 10. 2018 v 17:54, Maxel napsal:

Krásný eSko! ;) Tuten designovej jazyk se volvu hodně povedl.

Snad jen pod kapotu se mohly tuatam podívat šestihrnky, jinak ale gut gut gut.

Krasa, i kombik je nadhernej, XC 90, Cinani opravdu prekvapili. 

Odesláno

Pavelpu27: jak bezpecne funguje Genevo One nebo obecne antiradar na dalnični stihacky? Vim ze driv meli pomerove mereni a tam nešlo nic...ani V1 ani rušičky proste nic. Ted se to nejak zmenilo? Antiradar sice laser zachyti ale vetsinou uz je pozde.

Odesláno (upraveno)
  V 27. 10. 2018 v 23:38, laskajefajn napsal:

Pavelpu27: jak bezpecne funguje Genevo One nebo obecne antiradar na dalnični stihacky? Vim ze driv meli pomerove mereni a tam nešlo nic...ani V1 ani rušičky proste nic. Ted se to nejak zmenilo? Antiradar sice laser zachyti ale vetsinou uz je pozde.

Mám Beltronics a funguje skvěle. Když neberu úsekovky, které vidím na waze, tak 99% měření jsou auta s Ramerem a tam funguje spolehlivě. Laser mě změřil naposledy před 7 lety a to byl můj první případ, který jsem poslal do SŘ. Tady kolem Plzně se laserem měří na třech místech, kde si prostě dávám pozor. Navíc v obci rychle nejezdím.

Ty dálniční superby už taky většinou mají kromě PolCamu u Ramer, tam, kde ho ještě nemají, to většinou do správka nepošlou, protože to měření se dá snadno zpochybnit a existuje k tomu i judikatura.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno
  V 27. 10. 2018 v 23:38, laskajefajn napsal:

Mam na dvou autech protector se skrytou montazi a rusicky vpředu a vzadu. Na dodavkach prenosne genovo one. Jsem maximalne spokojen
Odesláno

Genovo funguje opravdu moc pěkně, ale holt na lasery smůla. Záleží kde jezdíš..já pokávám laser cellekm pravidelně ale pouze na trase Brno>Brod>Slovensko. V Brně samotném jsem naposledy potkal laser před půl rokem a od té doby zase nic. Navíc obvykle s laserem stojí na jednom místě  a ani se moc neschovávají protože ví že změří auto hned, takže pokud trochu koukáš tak stačí Genovo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...