Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

taky me to zajima. libilo by se mi pred koncem zaruky povymenovat dily za novy, ale mam takovy tuseni, ze skoda nebude tak vstricna, jako bmw... :(

Když máš kamarády servisáky tak i ve Škodovce by se dalo vyreklamovat par věci. Všechno jde, když se chce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pohoda. Ja koupil stary mercedes a za necely rok co to mam, jsem v servisu nekde okolo kila... A to jsem se bal, jestli to uservisuju. Jeste chvilku, kopnu to ze skaly a bude.

Bohužel to je model,kde servis v druhém, nobo třetím kole dost bolí. Mám to ve svém okolí a mě to lízlo taky :-/

Odkaz ke komentáři

To ti nebylo divné, že v Olomouci jezdí jedno jediné Rko....to tvé? :) :) :)

Když jsi ho kupoval, tak jsem ti tady přál hodně štěstí na dobrej kus, tak to nevyšlo

:D Kdepak, stejný ale se zakouřenýma výfukama, příčníkama na střeše a čirýma sklama tady stává na naměstí. Jezdí v tom nějakej vietnamčík. A druhý, hnusný domlacený stříbrný už jsem tady párkrát potkal. 

Ano, přál. Děkuji. Bohužel se tak nestalo. To je dycky nějaká prkotina. Hele, tady to začalo nějak chrastit - přidřená kladka klimakompresoru. Výměna klimakompresoru mě čeká na jaře. Blbě startuje, repas altíku + nová baterka. Zase to nějak slabě startuje - připálený kabel ke stertéru. Teď repas hydroměniče + repas startéru.. A milion dalších péčovin co bylo hned na začátku a udělalo se preventivně. Prostě sranda. Jediné, co mě hřeje, že jsem to koupil "za pár".. Dát za to 200k+ by mi asi mrdlo.. Nicméně jsem se na ně dopracoval servisem.  :bag: Nicméně, mám to auto rád a moje polovička ho miluje. Takže to nevzdávám a bojuju..

Bohužel to je model,kde servis v druhém, nobo třetím kole dost bolí. Mám to ve svém okolí a mě to lízlo taky :-/

Bohužel to vypadá, že jouda co to měl cca čtyři roky předemnou na to vůbec nesáhl. Jen jezdil a pak to poslal dál. Serviska sice nacvakaná do plna, do 2013 jen MB, ale pak, do konce 2017, kdy to měl ten někdo, než se to dostalo ke mě, razítka z neautorizovaného servisu, který "moc nespolupracuje". Podle mě, nejspíš kámoš, který mu tam ty razítka dobouchal. Já samo před koupí ověřil jen ten MB a nad zbytkem mávl rukou jakože pohoda. Navíc to bylo koupené přes známého autoservis, kde to prošli a vše bylo tak nějak v cajku. Pár věcí, se kterýma se počítalo, nic vážného.. Holt do toho nevidíš..

Odkaz ke komentáři

K M3 ... Kamarát môže byť servisman, ale diely vymenené na záruku potom kontroluje a likviduje garančný technik, ktorý kedysi chodil priamo z centrály BMW (teraz už sa to mohlo zmeniť, neviem). A ani kamarát si nelajzne, že tie diely budú plne funkčné a príde o prácu. Áno, môže to byť služba dlhodobým klientom, čo na servise svojej flotily už zaplatili ďalšie dve autá/kamarátom/môže to byť naháňanie plnenia plánu odberu náhradných dielov pred koncom roka... Ale ak tomu autu/dielom niečo bolo, tak sa to na záruku vymenilo, howgh.

Odkaz ke komentáři

Mam napad budeme jeste chvili spekulovat a tim vyprovokujeme ferrariho k objasneni teto procedury ?delam z bawa ferko? pomoci jim vypravene verze, ktera se nasledne rozebere v diskuzi, kdy mu objasnime, ze keca a on zacne svoji story upravovat az ji vlastne celou zmeni. Proste bych to vyresil jak se rika ?na lasku?

Odkaz ke komentáři

Jak kdyby to nebylo jedno. Proste jen potrebijete najit nekoho, do koho se bude kopat. Jede to napric vlaknama, jeden je debil, ze ma bmw, druhej ze se bavi tim, ze si koupi cinsky hodinky. Je tu proste stereotyp seiko/rolex/omega/octavia/superb/passat a nic jineho vetsina nepripousti, myslim si ze k vlastni smule. Jen by me zajimalo, jestli se nekterym po tom hejtovani aspon lip spi

Odkaz ke komentáři

Neulevuju, jen pisu, co se mi zda, naprosto bez emoci. Jeho prispevky napric forem znam, ale stejne mi to uz prijde trochu pritazeny za vlasy. Hele a at nejsme mimo tema, ma nekdo z mistnich zkusenosti se servisem audi a6 c6 quattro, 3,0 tdi multitronic? Znamej to koupil, ale ta kombinace variatoru a ctyrkolky by me uprimne desila

Odkaz ke komentáři

Ale hovno, nemas pravdu Voloďo. Treba ja mam Jaguar a koncern rad nemam a to dost. I kdyz pracovni mam OIII. Trochu pritazeny za vlasy je, ze by se mesic po koupi, kdy bylo auto vyvoňený, jak tu nekolikrat padlo, posrali obe turba naraz a jeste s dalsimi vecmi do toho... Zcela objektivne by me zajimalo, jak je to mozny, je to trochu podivny. Ale krome toho ze jsem ja podvod jsme se nic nedozvedeli:-). A Laska asi vi proc. Ja nikoho nesoudim, jestli do mrtě vyuzil moznosti zaruky, treba i s lehkou pomoci dvorniho mechanika. Ale chlubit se tim na foru je trochu nedomysleny...

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

xvoloda: trefil jsi do cerné tečky.

Zmizikovi jsem psal do SZ co ma proti me (jsme ze stejného mesta) že se chci potkat a jen tak pokecat a jeho reakce? Reakce hodneho sráče ktery "sežral šalamounovo hovno" neboli tak zvaný internetový chcipaček co všechno zna,všude byl...

To samé ty jeho vlezdoprdelky co mu hraji do noty jako je vwtyp11.

Zmizik je podle reakci na SZ buď zašlaplý podpantoflak nebo proste neštastny pan bez žensky... :)

Jinak koveras to napsal velmi spravne.

Nemam potrebu se tady obhajovat a jestli muj post nekoho pohoršil tak se omlouvam.

P.S. a Zmiziku vim o tobe vic nez si myslis jelikoz Hradec je velmi maly....

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Pozdrav

laskajefajn

Megazávislák

• av-21035.jpg?_r=0
  • Member_50
  • 1 993 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:Hradec Králové
  • Fanoušek značky:ženy,vino,zpěv...a samozřejmě hodinky!!!

Odeslat 31.říjen.2018 - 22:05

Hele Zmiziku. Nechces se potkat kdyz jsi ze stejneho mesta jako ja? Pokecat o tom co te trapi a tak. Nebo mas silacky kecy jen za klavesnici? Myslim to v dobrem. Mas na to koule? Vsadil bych se ze ne ale strasne rad vych se pletl. Dekuju za odpoved. Roman.
Zmizík

Princ Chronoslav

• Pohlaví:Žena

Odeslat 31.říjen.2018 - 22:07

Hele, sem už dost starej na to abych se mimo práci moh potkávat jen s lidma, který mě můžou nějak obohatit. A porovnávání si nějakejch tvejch kulí mně fakt nic nedá. Už mě neobtěžuj. Díky.

Milisi, Roman I. vás rekomandoval jako ohromného pitomce a myslím, že se nemýlil.
laskajefajn

Megazávislák

• av-21035.jpg?_r=0
  • Member_50
  • 1 993 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Fanoušek značky:ženy,vino,zpěv...a samozřejmě hodinky!!!

Odeslat 31.říjen.2018 - 22:10

Nic jineho jsem necekal. Klasicka reakce sráče ktery ma silacky reci za klavesnici. Omlouvam se za svou uprimnost.

Je mi te uprimne lito.

Zmizík

Princ Chronoslav

• Pohlaví:Žena

Odeslat 31.říjen.2018 - 22:14

Ve větě "Je mi tě upřímně líto" je mnohem víc komplexů, než kterejch si seš (doufám, snad) vůbec vědom. Howgh. 

Milisi, Roman I. vás rekomandoval jako ohromného pitomce a myslím, že se nemýlil.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...