Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj viděl sem v jiné sekci foto na Zlínskych SPZ.  Ještě cosi říkal že k tomu má 2 střechy. Měl na tom černou plastovou.  Možná nechá nalakovat do barvy auta včetně těch blatníků.. no uvidím.. když tak sem hodím foto :-) 

Odesláno

Takhle je pěknej, Rozhodně bych ho nelakoval, Radši bych vrazil prachy do úprav - lift, větší kola, na léto plátěná střecha....

Odesláno (upraveno)

Já mu taky říkal ať to nechá tak jak to je. Vystupoval sem ven z Jeepu a zasral sem si kalhoty o práh. Kua to auto fakt musí koupit fanda značky

Upraveno uživatelem DavidC3
Odesláno

Tak sem objednal Tourana 1.5 TSI DSG 110KW.  Má někdo zkušenost s TSI od VW zajímá mě jestli jde při jizdě poznat to vypínání válců? 

měl jsem 1,2 tsi 77kw (najeto 190tkm od novoty) a teď 1,4 tsi/tgi 81kw (25tkm) a vše v pohodě (ale válce se mi nevypínají). Měň olej každých 10-15tkm a budeš mít klid (první výměna ve 3-5tkm)

Odesláno

Výhled z wranglera. Neudržovaná silnice, asi 30 cm sněhu. Někdo jel předemnou, ale stopy už zapadaly asi 10 cm sněhem.

Na závěr při výjezdu na udržovanou silnici 1m hromada od pluhu. Žádný problém, jenom jsem se trochu rozjel.  :)

Do takový hromady vjel jednou brácha, bohužel byla zmrzlá a byl na ní nově napadaný sníh  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Kamarád z rodiny dovezl tento týden z Prahy červeného 4 dvr. JEEPa tak sem to byl omrknout.. Největší překvapeni byl motor. Čekal sem V6 a on tam má 2.0T s 8st automatem. Cena celkem vysoká 1,5M s dph. (sleva prý žádná protože ty auta údajně nejsou) Myslel sem že dovezl nového Land Cruisera ,když do ted jezdil 10 let s Toyotou Land Cruiser a on koupil JEEP. Já bych teda zase koupil Toyotu ten interier a komfort v Jeepu nic moc aspon pro mě.

Pálilo ho dobré bydlo :-)) Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Pálilo ho dobré bydlo :-))

Nemyslím, Toyota Land Cruiser spíš odpovídá Jeepu Grand Cherokee ( i když tam je výbava a pohodlí úplně  někde jinde). Wrangler je jiná kategorie.

Odesláno

Nemyslím, Toyota Land Cruiser spíš odpovídá Jeepu Grand Cherokee ( i když tam je výbava a pohodlí úplně  někde jinde). Wrangler je jiná kategorie.

No právě, jiná kategorie :D :D

Odesláno (upraveno)

Málem koupil tohle, ale nakonec dojel červeným Jeepem. Prý ta Toyota moc nejede :-)  ale cena u Toyoty prý byla o něco lepší.  Jaká by byla pro zajímavost vaše volba. Jinak do terénu moc nejezdí :-) 

post-3357-0-58757000-1545422663_thumb.jpeg

post-3357-0-87844800-1545422668_thumb.jpeg

post-3357-0-96620500-1545422910_thumb.jpg

Odesláno

Wrangler je super, ale já bych volil LC, je to větší univerzál. U těchto typů aut je druhořadé jak moc to "jede", od toho tu jsou jiní

Odesláno

Nevím proč ho potřebuješ odsoudit, prostě se mu Jeep líbí víc. Jestli to nechápeš, tvůj problém, sám si pořiď třeba Velorex. Já bych Toyotu taky nechtěl. Navíc porovnáváš SUV s Offroadem. 

Odesláno

Odsoudit? Jeep je stylovka interiér v reálu lepší jak na fotkách. Super hudba. Asi chtěl změnu pp 10 letech v Toyote. Jinak 272koni jede pěkně.. jen sem napsal čím jezdil a mezi jakým autem vybíral.

Odesláno (upraveno)

Jinak výhody SUV sem si vyzkoušel s mojí Toyotou když sem ze zadu narazil do Land Cruiseru. Ten neměl defacto žádnou škodu a Já dopadl viz foto. Takže bezpečnost vysokých aut je bez diskuze.

post-3357-0-63509300-1545426687_thumb.jpg

post-3357-0-58116900-1545426698_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nevím proč ho potřebuješ odsoudit, prostě se mu Jeep líbí víc. Jestli to nechápeš, tvůj problém, sám si pořiď třeba Velorex. Já bych Toyotu taky nechtěl. Navíc porovnáváš SUV s Offroadem.

V podstatě souhlas, každému dle chuti a potřeb, ale LC 150 není suvečko. Sranda v rejpání příznivců značky jo, ale snad ne tohle :).

K dotazu co vybrat, já určitě tu Toyku, když to má být jedno auto, tak na silnici (kde pán jezdí) bude pohodlnější. Ale je to na každém.

Osobně bych vzal u modelu před tímto motorizaci 4.0 benzín. V téhle boudě už v Evropě tuším není.

Jinak pár Jeepů jsem měl a názor na ně mám ze zkušeností, ne jen z obrázku.

Upraveno uživatelem DavidLC

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...