guzmic Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Nebylo to v Krkonoších ani v Michiganu, ale u Výsluní ty chuji... :-)opravdu si stojíš za svým slovem?https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTE4OTE2MjA3Mjc5MzoxMDE1NjEzNDc0MDQzMjc5NA%3D%3D
StefanM Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Vodni nádrž Prisecnice (u Výsluní) v letnom obdobi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Digitálky Casio. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Vy jste fakt hrozný. U nás v Plzni teď od rána sněží. Právě jsem jel přes most nad nádražím a vypadá to tu takhle. https://goo.gl/images/LcVrS9
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 opravdu si stojíš za svým slovem?https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTE4OTE2MjA3Mjc5MzoxMDE1NjEzNDc0MDQzMjc5NA%3D%3Dplně, protože Roman to tam fotil až po uklizení. Autora znám.
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Vodni nádrž Prisecnice (u Výsluní) v letnom obdobi. IMG_0691.jpg Digitálky Casio. IMG_0692.jpgdocela pěkné pohádky
Pavelpu27 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 plně, protože Roman to tam fotil až po uklizení. Autora znám....a ještě tady jsem si to nenapatlal....
geometr Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Zpátky k tématu, kdo čím jezdí: Dneska cestou na Klínovec před přejezdem na Božím Daru (barvu auta a poznávačku si mužu měnit): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Zpátky k tématu, kdo čím jezdí: Dneska cestou na Klínovec před přejezdem na Božím Daru (barvu auta a poznávačku si mužu měnit): navstevnici.jpgObrázek je starší, dnes je již trať elektrifikována
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Na tu Přísečnici budu muset v létě někdy zajet, tam to vypadá teda fakt super.
DavidLC Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Zpátky k tématu, kdo čím jezdí: Dneska cestou na Klínovec před přejezdem na Božím Daru (barvu auta a poznávačku si mužu měnit): navstevnici.jpgHlavně jestli není za volantem Dáda :-)
geometr Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Obrázek je starší, dnes je již trať elektrifikována Nene, je to dneska! Ty dráty jsou vysoko a nejsou na fotce vidět.
geometr Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Hlavně jestli není za volantem Dáda :-) :-) Kdo řídí, dostává před jízdou dejchnout, aby nedošlo k nějakýmu renoncu. To víš dneska nejsou ty předpisy a příslušníci tak benevolentní jako v osmdesátýmtřetím.
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Nene, je to dneska! Ty dráty jsou vysoko a nejsou na fotce vidět.Tak to jo.
Pavelpu27 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Vy si z toho děláte prdel, ale jestli je ta fotka originál od Frostieho kámoše, a já mu věřím, tak jsme možná konečně svědky doloženého cestování v čase!
geometr Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 S tou Ladou Nivou, co jsem postnul, no problem.
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Vy si z toho děláte prdel, ale jestli je ta fotka originál od Frostieho kámoše, a já mu věřím, tak jsme možná konečně svědky doloženého cestování v čase!Myslel jsem ten odkaz z Chomutovského deníku na Krušnohorsky...
StefanM Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Na tu Přísečnici budu muset v létě někdy zajet, tam to vypadá teda fakt super. Len to musíš stihnúť kým to Roman neuprace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
Bells Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Vy si z toho děláte prdel, ale jestli je ta fotka originál od Frostieho kámoše, a já mu věřím, tak jsme možná konečně svědky doloženého cestování v čase! Však má doma DeLorean ne, ať jsme správně v kdo čím jezdí
Frostie Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Však má doma DeLorean ne, ať jsme správně v kdo čím jezdí 2:A k tomu ještě Lambo v limitce Bells' Phantasy v modré barvě
Bells Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Frostie teď vážně, tobě fakt pořád nedošlo nad čím se tu všichni tak baví?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se