Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Ahoj, trosku OT, ale prislo jaro, tak bych zase rad naimpregnoval platenou strechu na cabriu. Co poradite?

Nejvic chvali jsem cetl na produkt 303 - https://www.cabrio-shop.cz/udrzba-strechy/impregnace-textilni-strechy/1516819092-303-fabric-convertible-top-care-kit.htm

Tipy/triky na cisteni rad uvitam.

Diky

Ja pouzivam vyrobek od Renova, konkretne tento - https://www.detailingshop.cz/pece-o-kabriolety/renovo-ultra-proofer-500ml-impregnace-textilnich-strech/. Nejak moc jsem impregnaci neresil, kdysi jsem mel pujceny cabrio od icabrio.cz, kde se zabyvaji vymenou a renovaci strech a ti pry pouzivaji tyto pripravky Renovo, tak jsem to vzal take. Zkousel jsem jen tu impregnaci, mam auto garazovane a vydrzelo mi to skoro 2 roky, letos to asi znovu "proleju". Jinak jsem ji predtim vycislil jen vyluxovanim, lehce mekkym kartacem na okraji  a pak napustil impregnaci. Maji jeste pripravek na dobarveni, aby byla opravdu cerna, ale ten jsem nekoupil, protoze moje strecha jeste neni tak vysisovana a vuz celkove neni lestenka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby tady nebyla jenom černota:) Je to sice již historie z roku 2013, kdy jsem to jezdil takhle, ale.... Taky jsem tam měl černá kola s leštěnou hranou ve stejném vzhledu, což byla originál barva pro tuto edici.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

ano je to ozontech cenník niekde mám na základné modely to je asi do 1000mg ozónu /hod, ale myslím že na vyžiadanie pošlú. Na dezinfekciu aut a odstránenie zápachu stačí generátor s výkonom 500mg/hod. Naozaj páni sa vyznajú narozdiel od obchodníkov ktorí niekedy ani nevedia o čom píšu, len nech je kšeft. 

Co třeba toto? Cena rozumná, časovač, ventilátor, výkon slušný. Český výrobce, ač mu to někdo dle popisu skládá.

https://profiozon.cz/eshop/generatory-ozonu/generator-ozonu-go-5000/

Upraveno uživatelem swenak
Odkaz ke komentáři

Co trochu barviček, ne?

Zimní

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A letní

Odkaz ke komentáři

Masaku, dík za recenzi k vozu :-) Názor odbornika vždy potěší. Ještě chybí dodat že se to sere a že je to na p..u, protože to není německý;-))

Alespoň že barvu auta i interieru ti vnutili pěknou, ona british racing green na té obrovské nemecké neforemné krabici krásně vynikne.

Ale jinak dík, přesně tak, mě se to líbí:-)

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Tak kluci ja nevim. Co ty kola? Muzu s tim takhle vyjet ven z garaze nebo radeji ne?

attachicon.gifBMW2.jpg

Nějaký podobný, ne? :)

Odkaz ke komentáři

Tak sem teda jednu fotku s kolama dám taky no :-) 

A dneska jsem projel tohle červený s černjema kolama a je to moc fajn svezení, 2.0 atmo motor je i po přesednutí z turbodieslu příjemně dynamyckej a vůbec mi nevadilo, že to netáhne vocpoda a pro výkon se musí do otáček. Navíc se mi to líbí i vzhledově, naživo se už se mi vůbec nezdá že to má těžkej zadek se zbytečně masivním sloupkem. No jestli to dobře půjde a budu příští rok vybírat nástupce Focuse, máme tu horkého kandidáta. 

Odkaz ke komentáři

No, tak na Gustafa jsem čekal. Tyhle kola se mi strašně na tom autě nelíběj. Nemužu si pomoct, ale fakt, promiň Gustafe, ale jak psali kluci, musí se to líbit majiteli, o tom žádná.

A když jsme u těch Oktávek, hrozně se mi nelíbí taková ta šedivá barva na nich (ani na jinejch autech teda).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...