Masák80 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Masaku, dík za recenzi k vozu :-) Názor odbornika vždy potěší. Ještě chybí dodat že se to sere a že je to na p..u, protože to není německý;-)) Alespoň že barvu auta i interieru ti vnutili pěknou, ona british racing green na té obrovské nemecké neforemné krabici krásně vynikne. Ale jinak dík, přesně tak, mě se to líbí:-)Jako pozor, já mám Jágo rád. Taky jsem ho chtěl. Ale lovil jsem XJ8 a S-type. Ale stejně hvězda v srdci zvítězila. Ta šílená zelená se jmenuje Jade green metalic. Ale už jsem si na to tak nějak zvykl. Takový nimrod edition :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ste žabaři, mrkejte na čem jezdí praví texaský nigga gangsta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 No, tak na Gustafa jsem čekal. Tyhle kola se mi strašně na tom autě nelíběj. Nemužu si pomoct, ale fakt, promiň Gustafe, ale jak psali kluci, musí se to líbit majiteli, o tom žádná. A když jsme u těch Oktávek, hrozně se mi nelíbí taková ta šedivá barva na nich (ani na jinejch autech teda).pohoda, mě se právě líbí hodně... Je to něco jiného než jen paprsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tak sem teda jednu fotku s kolama dám taky no :-) A dneska jsem projel tohle červený s černjema kolama a je to moc fajn svezení, 2.0 atmo motor je i po přesednutí z turbodieslu příjemně dynamyckej a vůbec mi nevadilo, že to netáhne vocpoda a pro výkon se musí do otáček. Navíc se mi to líbí i vzhledově, naživo se už se mi vůbec nezdá že to má těžkej zadek se zbytečně masivním sloupkem. No jestli to dobře půjde a budu příští rok vybírat nástupce Focuse, máme tu horkého kandidáta.Ta vínově červená je reklamně profláklá, ale fakt je, že je skutečně úžasná. A ty "gun metal" were kola jsou na tom taky skvělá. Krásné auto. V Rakousku dealera jsme si ji prohlíželi ještě v bílé a šedé industriální, a ty obě jsou taky fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Taky jezdím na černotě a liběj se mi. Takže podle mě nemusí být jen na sporťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Hm, pěkně udělaný Vw :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Hm, pěkně udělaný Vw :-)Je to všechno originál z výroby, žádný tuning neproběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Moc pěkná specifikace! Jinak je fakt pravda že po každém nastartování je už automaticky zapnutý lane assist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Proč by se vypínal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Moc pěkná specifikace! Jinak je fakt pravda že po každém nastartování je už automaticky zapnutý lane assist?Bohužel ano. Nový požadavek Euro NCAP, pokud chceš mít 5 hvězdiček. Takže kromě zapnutí pásů a vypnutí start/stop přibyla další nutnost, vypnout lane assist. Naštěstí to jde dvěma klikama na volantu a nemusí se nikam do menu, ale i tak už to nastupování do auta připomíná start raketoplánu. Když to má člověk udělat 10x za den, tak ho to už dost sere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 V tyhle kombinaci se mi cerny kola libej. Maska, ramy oken, hagusy - OK. Vyvazeny imho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Start/stop mi vadí taky. Ale ten lane assist zas takovy opruz není ne. Zapíná se až někdy od 70km/h a me teda zas celkem baví, že se můžu rozhlížel kolem aniž bych musel tak moc sledovat pruhy. Otravuje me jenom to, že občas nepozná, že ty ruce na volantu mám a řídím a je potřeba s tím trochu cuknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Mě lane assist vadí, nerad se přetahuju s volantem o to, kdo bude zrovna řídit. Používám ho jen v dlouhých kolonách/zácpách, kdy se jím aktivuje traffic jam assist, auto si popojíždí v koloně samo a já můžu třeba vyřizovat maily.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Pánové, omlouvám se za plevelení, ale tady se pár znalých najde. Dotaz - vozidlo kategorie N1 ( fabia kombi ), musí mít na technickou přidělanou ve voze tu zadní přepážku, nebo nemusí ? Vím, že se něco měnilo, nemůžu to dohledat a ač jsem byl prodejcem ujištován, že to tam být nemusí, tak ted jsem z STK zblblej, nerad bych tam jel znovu.Díky za odpo, klidně do SZ.A ještě 1x omluva za plevelení zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Já jí tam mam mít taky, tak jsem se na STK ptal, jestli jí můžu vyndat. Pán řiká vydržte, kouknul do velkýho techničáku a řiká mi, že já můžu. Takže jde asi o to co je v techničáku. Podotýkám, že ma v tp psáno nákladní vozidlo. Nevim, jestli to má na to vliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Z N1 to už dávno vyndat můžeš.. Skoro už jsem nám tuhle pakárnu, kdy jezdily Cayenne s mříží zapomněl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Z N1 to už dávno vyndat můžeš.. Skoro už jsem nám tuhle pakárnu, kdy jezdily Cayenne s mříží zapomněl.. Díky oběma. Já jsem teď prostě nejistej i u jiný žárovky, tak jsem si to overoval (a žádného technika na STK neznám) A abych jen nekecal. Mě nové auto (opravdu mě, ix20 zabavila neter) a prezuto. Snad se mi nevysmejete Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 No, tak na Gustafa jsem čekal. Tyhle kola se mi strašně na tom autě nelíběj. Nemužu si pomoct, ale fakt, promiň Gustafe, ale jak psali kluci, musí se to líbit majiteli, o tom žádná. A když jsme u těch Oktávek, hrozně se mi nelíbí taková ta šedivá barva na nich (ani na jinejch autech teda).Každý má jiný vkus. Osobně se mi ty kola moc líbí a ta pastelově šedá je nejlepší barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Dyť jo. A je to tak dobře. Náhodou mě se tady ta debata poslední po dlouhý době líbila. V duchu jemného špičkování a humoru. Když jsem teď viděl, co se děje v nasíracím vlákně. Kuncáku, máš to pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se