Maxmillian Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Dneska by byl skoro hřích jezdit se střechou...Přesně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Lestenka. Jeste dodelat kola od Kuncaka, vymenit lizatko na prednim narazniku, folie na skla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Má tady někdo doma Nissan GTR? Rád bych věděl, jak se s tím žije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Má tady někdo doma Nissan GTR? Rád bych věděl, jak se s tím žije...Znám dva majitele. Provozní a hlavně servisní náklady jsou opravdu hodně vysoké. Díly stojí nesmysl a bezporuchové to auto opravdu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Děkuji, to jsem potřeboval vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 (upraveno) Znám dva majitele. Provozní a hlavně servisní náklady jsou opravdu hodně vysoké. Díly stojí nesmysl a bezporuchové to auto opravdu není.to dá rozum když to stojí dvě a půl mičudy ..... já s GTR jezdím na ipadu a je to jářku nejlepší kára ....kam se na něj sere porsche Upraveno 21. dubna 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 To je hodne omezeny názor ze kdyz auto stoji dve a pul mičudy tak bude nebo je drahy servis. To vubec nemusi být pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 To je hodne omezeny názor ze kdyz auto stoji dve a pul mičudy tak bude nebo je drahy servis. To vubec nemusi být pravda.Nemusi, ale je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 To je hodne omezeny názor ze kdyz auto stoji dve a pul mičudy tak bude nebo je drahy servis. To vubec nemusi být pravda.ano .... je to stejně omezenej názor jako když "můj známej říkal, a je to určitě pravda" ..... já tím jenom chtěl říct, že když si můžu dovolit auto za dvě a půl mičudy tak mi asi bude i u prdele kolik stojí další náklady ...... a pokud mi to u prdele není tak zřejmě nejsem dostatečně bohatej abych mohl jezdit v GTR ..... to je tak nějak všechno z mé strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Vysoké náklady (relativně) může mít i levné auto, já třeba dal za cca 7 let do blbého Golfu tolik, co bych dal dnes za nový SuperB. A nevadí mi to, mám to jako hračku a zábava něco stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 To je hodne omezeny názor ze kdyz auto stoji dve a pul mičudy tak bude nebo je drahy servis. To vubec nemusi být pravda.Ktoré auto za 100k ? nemá drahý servis? Nerýpem, zaujíma ma to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Ktoré auto za 100k ? nemá drahý servis? Nerýpem, zaujíma ma to.Musis mit dvorniho mechanika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Nebo si ten servis vzit v cene, treba u Jaguaru se to jmenuje tusim Jaguar Platinum service. Ale to bude vedet spis Varjag, i kdyz ten by s tema kolama tezko splnil podminky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 S GTR jsem jen jel a bylo to fantastický. Jpp (jedna paní povídala ) že zlobí převodovky. Ale mě se to za těch 30 km nepo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 (upraveno) Musis mit dvorniho mechanika.přesně .... takovej kluk ve statku dokáže zbouchat vojnici na BMW za pět piv a deset zelenejch + 300 stovky pro babiše a ještě se s tím dokáže vyprsit v hospodě u koupaliště jakej je king ..... stejný jako tady Upraveno 21. dubna 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Převodovka jde pryč v podstatě na každém kusu, dřív nebo později. Velký vliv na to má počet launch controlů. Oprava cca 350 tis.Diferáky jsou další past. A vůbec celkově velmi komplikovaný pohon vsech kol. Je to na jednu stranu geniální a když to funguje, funguje to skvěle. Ale jak se to rozsype, tak tě to sežere. Jinak určitě ne na každé auto za 2,5 M stojí servis hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 No možná by v rámci té debaty bylo dobré definovat, co znamená "hodně" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Musis mit dvorniho mechanika.cože, volal mě někdo? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Mate stesti, ze jdu prave kolem....:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 No možná by v rámci té debaty bylo dobré definovat, co znamená "hodně" :-)Tak třeba 400 za brzdy u auta s cenovkou 2,5 M mi přijde hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se