Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je nádhera, gratuluju. Musí to mít úžasný zvuk. Jenom si neumím přestavit jak se s tím jezdí, někdy bych se strašně rád svezl. To musí být jako když řídíš tanker. Do garáže by se mi to nevešlo mám jí jenom 5,45m. :smile_anim:

Jelikož jsem změnil zaměstnání, tak budu mít snad zítra už nové auto, už se těším. Zkusím nějakou fotku, ale proti tobě jsem břídil.

Odesláno

Nádhernej Pontiac. Ještě si k němu pořiď Convertible.:)

Zatim ne, chtel jsem 4d hardtop, je jich velmi malo a jsou vzacne, v cr jediny, druhe bude 500 ps masakr v manualu, ale to bude trvat daleko dele :( ted mam radost :)

Odesláno

dovoz usa, zakazka, cena relativne prijemna :) jinak ridi se skvele, na rozmery si zvyknes rychle, ma posilovac brzd i rizeni, takze v poho, nejlepsi je ale atmosfera toho auta, neskutecny pocit, zvuk to jenom dokresluje :)

Odesláno

A kurwa... uz asi10 minut koukam na fotky a slintam si do klavesnice...

Pac mam rad stary detechtivky a lehce brakove filmy, tyhle auta se mi moc libej. A tohle konkretne, odpustte to rouhani, by me tankovalo vic, nez mnohe hodinky ve srovnatelne cene.

Gasi, congrats!

Odesláno

Dnes jsem se dockal :) 1968, 6,6l V8, 330 HP, najeto 60t, puvodni do sroubku, mam radooost !

Foto naprd, barva je kombinace zlate a zelene met, 4d bezsloupkovy hardtop, 5,65m, klima funkcni jako vse ostatni, sezona muze zacit :)

Tak to je mazec auticko.Parada,velka gratulace.
Odesláno

Idealni rok, vyjimecny stav, hledal se vic nez pul roku, ale je doma :)

Tyjo gasi to je pecka! Gratuluju, že ses dočkal :)

A přihazuju jednoho krasavce, který mi stojí pod oknem. Není to sice amerika, ale ostrovní stát taky umí dělat auta ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

topkan: tož toto je sakra mazel, to můžu ;)

jinak díky všem za pozitivní reakce, mám z něj větší radost než ze všech nových popelnic, co jsem kdy měl, tohle je uklidňující auto, nechám narůst kotlety a kupuju vlasový gel, košily s puntíkama a velké sluneční brýle už mám :D

Odesláno

topkan: tož toto je sakra mazel, to můžu ;)

jinak díky všem za pozitivní reakce, mám z něj větší radost než ze všech nových popelnic, co jsem kdy měl, tohle je uklidňující auto, nechám narůst kotlety a kupuju vlasový gel, košily s puntíkama a velké sluneční brýle už mám :D

potom daj foto,fesak s takou karou sa nevidi casto :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...