gas Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Idealni rok, vyjimecny stav, hledal se vic nez pul roku, ale je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Nádhernej Pontiac. Ještě si k němu pořiď Convertible. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 To je nádhera, gratuluju. Musí to mít úžasný zvuk. Jenom si neumím přestavit jak se s tím jezdí, někdy bych se strašně rád svezl. To musí být jako když řídíš tanker. Do garáže by se mi to nevešlo mám jí jenom 5,45m. Jelikož jsem změnil zaměstnání, tak budu mít snad zítra už nové auto, už se těším. Zkusím nějakou fotku, ale proti tobě jsem břídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Super, konečně tady má někdo žravější auto než já Mimochodem, za kolik se dá tahle kráska sehnat a kde? Je to dovoz z USA na zakázku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Nádhernej Pontiac. Ještě si k němu pořiď Convertible. Zatim ne, chtel jsem 4d hardtop, je jich velmi malo a jsou vzacne, v cr jediny, druhe bude 500 ps masakr v manualu, ale to bude trvat daleko dele ted mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 dovoz usa, zakazka, cena relativne prijemna jinak ridi se skvele, na rozmery si zvyknes rychle, ma posilovac brzd i rizeni, takze v poho, nejlepsi je ale atmosfera toho auta, neskutecny pocit, zvuk to jenom dokresluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 hehe, dobý, žes nakonec vzal pontiac? ale chápu, obsah ničím nenahradíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Kuba: chtel jsem auto, kterych nepotkam na kazdem srazu dvacet, C3 je masovka, tohle vyjimecna lahudka v luxusnim, puvodnim stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 43 let stary moturek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 motůrek, autíčko... Che Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 A kurwa... uz asi10 minut koukam na fotky a slintam si do klavesnice...Pac mam rad stary detechtivky a lehce brakove filmy, tyhle auta se mi moc libej. A tohle konkretne, odpustte to rouhani, by me tankovalo vic, nez mnohe hodinky ve srovnatelne cene.Gasi, congrats! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Ty wolle, tak to je nářez, moc líbí! Velké gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Nádherná kára, tohhle mě fakt bere....gratuluju,tleskám a sklánim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Ty voe, jsem to přehlíd - to je boží!!! Starý US káry mám rád (nejradši Buick Riviera, typický Caprice, starej Charger atd.), takže velmi, velmi gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Nádhera! Ten stav! Moc ameriky nemusím, ale v dnešní době přiblblého CO2 downsizingu začínám měnit názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Dnes jsem se dockal 1968, 6,6l V8, 330 HP, najeto 60t, puvodni do sroubku, mam radooost ! Foto naprd, barva je kombinace zlate a zelene met, 4d bezsloupkovy hardtop, 5,65m, klima funkcni jako vse ostatni, sezona muze zacit Tak to je mazec auticko.Parada,velka gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 (upraveno) Kfl: jj, charger je uzasnej, mOooc krasny auto..General lee Upraveno 16. března 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Idealni rok, vyjimecny stav, hledal se vic nez pul roku, ale je doma Tyjo gasi to je pecka! Gratuluju, že ses dočkal A přihazuju jednoho krasavce, který mi stojí pod oknem. Není to sice amerika, ale ostrovní stát taky umí dělat auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 topkan: tož toto je sakra mazel, to můžu jinak díky všem za pozitivní reakce, mám z něj větší radost než ze všech nových popelnic, co jsem kdy měl, tohle je uklidňující auto, nechám narůst kotlety a kupuju vlasový gel, košily s puntíkama a velké sluneční brýle už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 topkan: tož toto je sakra mazel, to můžu jinak díky všem za pozitivní reakce, mám z něj větší radost než ze všech nových popelnic, co jsem kdy měl, tohle je uklidňující auto, nechám narůst kotlety a kupuju vlasový gel, košily s puntíkama a velké sluneční brýle už mám potom daj foto,fesak s takou karou sa nevidi casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se