Z. Paul Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Naštěstí jen podtlak turba a ten neVolví nejhorší motor nakonec nejezdil bez závady dalších 130k km než šel z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Když jsou to ty horory, známý koupil novou Alfu (to SUV), posadil do toho v Praze ženu a na dálnici cestou domů blackout... odtah, scéna, předprodejní servis, někdo nedotáhl kontakty na baterce.. štěstí že jí nikdo nesmetl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 No nový ojetý volvo z Áček to se dá čekat, ale já mám známého co nedojel v XC90 za 2,2 ani ze salónu domů Nonono, na Volvo mi, kamaráde, nesahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Ty jsi vyjímka, tobě se kurví jen multifunkční ovládáni na volantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Ty jsi vyjímka, tobě se kurví jen multifunkční ovládáni na volantu Přiznávám, ale na druhou stranu se k tomu Volvo staví chlapsky. Vymění hned, rychle a zadarmo i když je po záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Ty jsi vyjímka, tobě se kurví jen multifunkční ovládáni na volantu Přiznávám, ale na druhou stranu se k tomu Volvo staví chlapsky. Vymění hned, rychle a zadarmo i když je po záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 24 minutami, M3maniac napsal: Ty jsi vyjímka, tobě se kurví jen multifunkční ovládáni na volantu Opravdové Volvo má na volantu jen klakson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 23 hodinami, dawe009 napsal: Co máš za model? Bude to nejspíš souviset s prediktivním adaptivním tempomatem. Vypni si funkci “respektovat průběh cesty” - v menu nastavení asistence řidiče - acc. Možná je to ale standard už pro “obyčejný” adaptivní tempomat. Já to nepoužívám a v pravým pruhu toho moc nenajezdím, tak si nejsem jistej. To víš, safety first Golf. Díky, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Právě teď, Laika napsal: Golf. Díky, zkusím. Tak v Golfu prediktivní tempomat není. Jenom adaptivní. Takže to tak proste je a nikde to nevypneš. Je to evidentně další “bezpečnostní fičura” adaptivniho tempomatu..že kromě prostoru před tebou hlídá i auta v ostatních pruzích a nenechá tě předjet zprava. V podstatě je to chytrý, když se nad tím zamyslíš Ale pokud si byla zvyklá předjíždět pravým, tak tohle ti do toho bohužel hodí vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Před hodinou, Irwinek napsal: Opravdové Volvo má na volantu jen klakson. Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 14 minutami, dawe009 napsal: Tak v Golfu prediktivní tempomat není. Jenom adaptivní. Takže to tak proste je a nikde to nevypneš. Je to evidentně další “bezpečnostní fičura” adaptivniho tempomatu..že kromě prostoru před tebou hlídá i auta v ostatních pruzích a nenechá tě předjet zprava. V podstatě je to chytrý, když se nad tím zamyslíš Ale pokud si byla zvyklá předjíždět pravým, tak tohle ti do toho bohužel hodí vidle SAMOZŘEJMĚ, že nepřejíždím pravým, nikdo nepředjíždí pravým! Se nesmí. Je to spíš nepříjemné při souběžné jízdě, když jedu vpravo, že mi ten spratek zabrzdí a překvapí. Ono to teda brzdí hezky, nelekavě, takže spíš že najednou si všinmu, že leze jak šnek. Nebo jako dnes, když sjíždím z dálnice, vlevo se vleče náklaďák a já ne a ne se dokodrcat k tomu sjezdu... Jako přišlápnu si, ale než mi to dojde... Musím si zvyknout, Golfa se asi hned tak nezbavím. Na adaptivní tempomat jsem taky půl roku nadávala a teď je to pro mne basic. Ale se skleněnou střechou se nesmířím NIKDY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Já teda zprava předjíždím zcela běžně a legálně v obci. Nechápu, jaká fíčura by mi v tom měla bránit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 11 minutami, Pavelpu27 napsal: Já teda zprava předjíždím zcela běžně a legálně v obci. Nechápu, jaká fíčura by mi v tom měla bránit? To každej, akorát u toho asi v obci většinou nemáš zapnutej adaptivní tempomat ne? A pokud ano, stačí lehce šlápnout na plyn a auto předjede i v pravým. Případně se to dá přes diagnostiku vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 8 hodinami, Xenomorfus napsal: Amen! Opravdové Volvo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 10 hodinami, Z. Paul napsal: Naštěstí jen podtlak turba a ten neVolví nejhorší motor nakonec nejezdil bez závady dalších 130k km než šel z domu Tak to musela být jen S40/V50? Nebo něco nového? Tam to lítá do servisu. před 9 hodinami, Irwinek napsal: Opravdové Volvo má na volantu jen klakson. Dovolím si oponovat, já mám tři (dvě krabice - youngtimery). A jedno novější, co mi nahradilo S90, má multifunkční volant a nic pohodlnějšího jsem dosud neměl a to jsem měl i S90 Royal, která byla ultra pohodlná, dle mého nejkrásnější sedan. Ty máš 960? Fakt krásný povoz. před 8 hodinami, Xenomorfus napsal: Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 7 minutami, Sphinxx napsal: Tak to musela být jen S40/V50? Nebo něco nového? Tam to lítá do servisu. Dovolím si oponovat, já mám tři (dvě krabice - youngtimery). A jedno novější, co mi nahradilo S90, má multifunkční volant a nic pohodlnějšího jsem dosud neměl a to jsem měl i S90 Royal, která byla ultra pohodlná, dle mého nejkrásnější sedan. Ty máš 960? Fakt krásný povoz. Jojo, 960, ale 2,5 L, chtěl jsem manuál Je to vlastně poslední před přeznačením na to Tvé S90. Pohodlí je sice dobrá věc, jenže já si s tím pak moc hraju a neužívám si jízdu Ale Opravdové Volvo, to u mne tak nějak furt zůstává 2XX no možná ještě 7XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) Já se do "dvojky" nevlezu, jinak je to hezké auto, zejména ty modely s US světly jsou rajcovní. Jenom ta SPZ je nějaká divná . Zdroj: Pinterest Upraveno 22. října 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 3 minutami, Sphinxx napsal: Já se do "dvojky" nevlezu, jinak je to hezké auto, zejména ty modely s US světly jsou rajcovní. Jenom ta SPZ je nějaká divná . Zdroj: Pinterest značka je holt jejich Ale je krásné A co 262 C ? + za mne samozřejmě Bertonka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Bertonka je super, to dole je 780 nepletu-li se? Ta je taky krásná a nevídáná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Amen!Dík za názor, chlapci, ale já mám prostě rád nová auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se