sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 před 19 minutami, tomtur napsal: Dvojgarsonka ma vcelku odpor na dialnici no... Taky to ma litat 100mph jen na letajicim koberci nad dunama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Právě teď, M3maniac napsal: Chràpat, kdo bude vstávat do kolbenky Woe ja su od osmi na nocni, ten kapitalismus se sam nevybuduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 13 hodinami, sibirnaya napsal: Ty vencis, ja jezdim do prace a z prace, pak kdo z nas je delnik Ach jo, tohle auto zbožňuju, ale kabriolet měl lepší výbavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 20 hodinami, Dokusan napsal: U Volva můžeš počítat se slevou 15-20% V Dekomu PCE mi nedali ani 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 42 minutami, Navazka napsal: V Dekomu PCE mi nedali ani 10% Co jsi poptával za model? Dělal sis vlastní konfiguraci či chtěl skladovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Co jsi poptával za model? Dělal sis vlastní konfiguraci či chtěl skladovku?Tak hlavně, ty to bereš jako hotovou věc. Sleva se liší model od modelu, dealer od dealera, a jak sám naznačuješ, na tebou konfigurovanou výbavu, barvu a motorizaci nemusíš dostat třeba slevu žádnou nebo minimální, na rozdíl od skladovky, ležící delší dobu u dealera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 S90 D4 AWD skladovka- lepe receno predvadecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Se tady přehrabuji fotkama, trochu vzpomínám a našel jsem našeho mazlika z JAR, super nesmrtelná kára Jo a taky našeho milovaného pejska, jaj to byl pan hlídač, potřeboval bych stejného už pomalu i tady v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 A ta kamera na prvni fotce tam zbyla po kom, po svacine pro toho mazlika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 48 minutami, Frostie napsal: Tak hlavně, ty to bereš jako hotovou věc. Sleva se liší model od modelu, dealer od dealera, a jak sám naznačuješ, na tebou konfigurovanou výbavu, barvu a motorizaci nemusíš dostat třeba slevu žádnou nebo minimální, na rozdíl od skladovky, ležící delší dobu u dealera. Hele právě na skladovky jsou menší slevy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 15 minutami, Prochy68 napsal: A ta kamera na prvni fotce tam zbyla po kom, po svacine pro toho mazlika? Ano, chytali jsme mu po okolí čínské turisty, ty on nejradši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 1 hodinou, African napsal: Se tady přehrabuji fotkama, trochu vzpomínám a našel jsem našeho mazlika z JAR, super nesmrtelná kára Jo a taky našeho milovaného pejska, jaj to byl pan hlídač, potřeboval bych stejného už pomalu i tady v ČR Jj P.S. V únoru jsem byl v JAR naposled, jel bych okamžitě, až bych brečel, listopad jsem zrušil, tak snad na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 V 25. 10. 2020 v 14:36, Snehulak54 napsal: Jedna z posledních jízd a příští rok snad dodělám všechny vady Vy s těma kabrioletama v zimě nejezdíte? Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 (upraveno) - neni to treba, je to druhe, treti auto pro zabavu - kouzlo to ma diky pocasi od jara do podzimu - nejezdis v breckach a soli - nepotrebujes zimni gumy - pres zimu si fandove na aute udelaji servis a vylepseni Upraveno 26. října 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Tak to jo, když je to pro zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 1 minutou, Laika napsal: Tak to jo, když je to pro zábavu. Nevim, kabrio nemam, ale zkusil jsem jen neco nadhodit, duvod si kazdy najde a obhaji sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 V mém případě je to přesně tak, jak píše @Murphy97 - vůz je jen do hezkého počasí, pokud je ošklivo, tak mě to ani s ním nebaví, pokud nemůžu sundat střechu, tak to pak není ono - mám to jako třetí auto, tedy zimní gumy na to nekupuji a pojistku na vůz mám sezónní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Ona vás Laika jen tak škádlí, určitě taky neběhá v závějích v lodičkách, ale bere si tradiční důchodky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 před 3 hodinami, JR_2010 napsal: Ona vás Laika jen tak škádlí, určitě taky neběhá v závějích v lodičkách, ale bere si tradiční důchodky. Nene, neškádlím, já mám taky cabrio jako druhé auto, ale když zrovna nemám čím jezdit, tak s ním jezdím i v zimě. Třeba když jsem na podzim prodala kombíka a nové "normální" jsem měla až v létě, tak jsem s ním normálně furt jezdila. Ale známí co kabriolety mají, tak to mají často jako jediné-celoroční. Pravda, že hlavně holky. Tak mne zajímalo, jak to mají kluci. BTW: kdy na jaře sundáváte? Pro mne je hranice 14 stupňů. Ono to sice celkem slušně topí, ale není to ta radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se