JR_2010 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 před 6 hodinami, Peto86 napsal: Nemáte náhodou niekto tip na to, ako vymeniť na trojkovej Fabii žiarovku v blinkri spätného zrkadla? V návode to nespomínajú pre istotu vôbec a na internete som našiel rovno celé blikače. Tak dúfam, že ho nebudem musieť kupovať alebo rovno pre istotu vymeniť celé auto . Se obávám, že ledky asi nevyměníš...ještě bych se podíval po drátech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Jestli je to jako u ostatních světel na tom autě, tak je s tím tolik sraní, že je pro všechny lepší to strčit do servisu. Jestli se nepletu, tak se musí vyloupnout sklo a rozšroubovat zbytek zrcátka, takže riskuješ, že to celý dejebeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Tak keby to niekoho zaujímalo, tu je videonávod: Stačí vylupnúť sklo a potom vymeniť žiarovku. Sklo som už pár krát menil, tak snáď nenaplním proroctvá o dejebaní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Příprava na víkendovou vyjížďku s dětmi na chalupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 (upraveno) @Dokusan Krasna, krasna! Tady byl svet jeste v poradku! Upraveno 23. dubna 2021 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Ako sa tu minule preberalo umývanie... Čím sa dajú nejako rozumne umyť bitumenové bodky z nekvalitnej cesty? Saponátom to síce ide, ale dlho to trvá a mám toho vzadu tisíce... Niečo, čo nepoškodí lak. Bežné autošampóny si s tým poradia? Doteraz som nikdy žiadnu chémiu nepoužíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 ja to davam dole bezne dezinfekciou na ruky co mam v aute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 18 hodinami, MarekSTI napsal: co tam je za vyfuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 22 minutami, wawrik napsal: Ako sa tu minule preberalo umývanie... Čím sa dajú nejako rozumne umyť bitumenové bodky z nekvalitnej cesty? Saponátom to síce ide, ale dlho to trvá a mám toho vzadu tisíce... Niečo, čo nepoškodí lak. Bežné autošampóny si s tým poradia? Doteraz som nikdy žiadnu chémiu nepoužíval. https://www.sonax.cz/eshop-autokosmetiky-sonax/cisteni-exterieru/karoserie/odstranovac-asfaltovych-skvrn-sonax-detail.html?gclid=CjwKCAjwg4-EBhBwEiwAzYAlsuWVipQoxTFnF_utrTxBh49YoP5rmWdlVkXBTVT19ujH0J0EcTK5tRoCY6sQAvD_BwE něco obdobného autokelly nebo mozna i na vetsich benzinkach to maji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 1 hodinou, LukasK napsal: co tam je za vyfuk? Po dlozhem vybirani jsrm zvolil Armytrix. Ten zvuk je pro GTR asi nejlepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 před 8 hodinami, wawrik napsal: Ako sa tu minule preberalo umývanie... Čím sa dajú nejako rozumne umyť bitumenové bodky z nekvalitnej cesty? Saponátom to síce ide, ale dlho to trvá a mám toho vzadu tisíce... Niečo, čo nepoškodí lak. Bežné autošampóny si s tým poradia? Doteraz som nikdy žiadnu chémiu nepoužíval. Za mě Gyeon Q2M Tar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 17 hodinami, wawrik napsal: Ako sa tu minule preberalo umývanie... Čím sa dajú nejako rozumne umyť bitumenové bodky z nekvalitnej cesty? Saponátom to síce ide, ale dlho to trvá a mám toho vzadu tisíce... Niečo, čo nepoškodí lak. Bežné autošampóny si s tým poradia? Doteraz som nikdy žiadnu chémiu nepoužíval. Já na to používám čistič brzd ve spreji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 15 hodinami, MarekSTI napsal: Po dlozhem vybirani jsrm zvolil Armytrix. Ten zvuk je pro GTR asi nejlepsi... Obecně je Armytrix bombice, super volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 V 23. 4. 2021 v 20:38, Dokusan napsal: Příprava na víkendovou vyjížďku s dětmi na chalupu Jo, jo, měl jsem kdysi stejného lanďáka, jen ty rychlejší průjezdy zatáček byly někdy zábava. Ale měl jsem ho rád , člověk furt nemusí čumět pod kola, aby se vyhnul díře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 před 7 hodinami, HDS1200 napsal: Jo, jo, měl jsem kdysi stejného lanďáka, jen ty rychlejší průjezdy zatáček byly někdy zábava. Ale měl jsem ho rád , člověk furt nemusí čumět pod kola, aby se vyhnul díře. Pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Dokusan, mas ji v moc peknym stavu. Krasna. Kdyz byl tento model aktualni, tak zluta camelka byla sen. Mam rad tyto klasicky krabice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 V 24. 4. 2021 v 16:21, MarekSTI napsal: Po dlozhem vybirani jsrm zvolil Armytrix. Ten zvuk je pro GTR asi nejlepsi... a na dalnici je to ok, myslim jestli to moc neduni do kabiny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Před hodinou, LukasK napsal: a na dalnici je to ok, myslim jestli to moc neduni do kabiny ? Vse je ok posud sam 20210424_194313_001.mp4 20210424_194043_001.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se