African Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Tak to je velká frajeřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Kurwa to je pekna hracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 18:26, honzyk napsal: 7/10 nedal jsem BMW 8, Chryslera a tu Ladu nebo co to mělo být Rozšířit jj, Niva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Jojo, krasa. Kola fakt delaj auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 18:36, Dokusan napsal: Jasně. Třídvířko je super. Navíc v základu bez střešního okna,ABS atp. Z Nitry už dorazil nejmladší hodně vzdálený příbuzný k AD. Uvidíme jestli bude příští týden doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Koupil jsi tu jedničkovou Serii nebo ne? Mít to kde ubytovat,hned jsem ji bral,nádhera ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 17:49, ZJ napsal: Koupil jsi tu jedničkovou Serii nebo ne? Mít to kde ubytovat,hned jsem ji bral,nádhera ... Rozšířit Už ani nevím, kterou máš na mysli. Minulý týden mi doslova o par minut utekla tato SII Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 17:58, Dokusan napsal: Už ani nevím, kterou máš na mysli. Minulý týden mi doslova o par minut utekla tato SII Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jo,jo přesně tuhle jsem myslel,r.v. 67...,SII oprava ..:-) tak to je škoda,vypadá skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 18:03, ZJ napsal: Jo,jo přesně tuhle jsem myslel,r.v. 67...,SII oprava ..:-) tak to je škoda,vypadá skvěle Rozšířit Teď mám vyhlídnutou tuhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 18:06, Dokusan napsal: Teď mám vyhlídnutou tuhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit a co tuhle .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 18:08, ZJ napsal: a co tuhle .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit To není zrovna renovace dle mého gusta, navíc to je verze, kde jsou již přední světla na krajích. Ty disky také nevypadají lákavě. Mřížky na těch světlech...no nevím a barvu snad ani nemá cenu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 17:58, Dokusan napsal: Už ani nevím, kterou máš na mysli. Minulý týden mi doslova o par minut utekla tato SIITo je pan mopagi ze jo?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 18:16, Dokusan napsal: To není zrovna renovace dle mého gusta, navíc to je verze, kde jsou již přední světla na krajích. Ty disky také nevypadají lákavě. Mřížky na těch světlech...no nevím a barvu snad ani nemá cenu komentovat. Rozšířit ta barva je peklo to je fakt,tak pak pošli foto jak dorazí DEF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 16. 4. 2021 v 18:17, Prochy68 napsal: To je pan mopagi ze jo? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Rozšířit No je to možný, film jsem neviděl, ale je natočený v roce 1970 a tento kousek je z roku 1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Teploty venku pomalu stoupaji, vcera jsem nabil baterku a zitra jdu pro znacky do depozitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Pekná Godzila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Tož jsem se k tomu také dokopal, a ještě nastavit senzor systém, ty vole to jsou dneska píčoviny v těch autech nacpaný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Nemáte náhodou niekto tip na to, ako vymeniť na trojkovej Fabii žiarovku v blinkri spätného zrkadla? V návode to nespomínajú pre istotu vôbec a na internete som našiel rovno celé blikače. Tak dúfam, že ho nebudem musieť kupovať alebo rovno pre istotu vymeniť celé auto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Zkoušel jsem na tom internetu jak google: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak manuál stranu 186: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a pokaždé našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 V 23. 4. 2021 v 10:01, Tom4 napsal: Zkoušel jsem na tom internetu jak google: tak manuál stranu 186: a pokaždé našel Rozšířit To som skúšal tiež, ale nechcem meniť zadné svetlá, ale tie, ktoré sú schované v spätných zrkadlách. Každopádne ďakujem za návod k použitiu vyhľadávača . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Haha, tak to jsem jen já rychle četl, pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se