sibirnaya Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 8 minutami, DavidLC napsal: Dneska je sraz MBéček v Kolíně... že by tak daleko nee, v poklidu rano do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 1 minutou, sibirnaya napsal: nee, v poklidu rano do prace Práce šlechtí, tak to nepřežeň Až EU přikáže sdílení dopravy tak si najdu něco blízko tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Neni nad volny silnice a nebe nad hlavou. Ďalší dôkaz že Gold Rolex je určený pre nemeckých dôchodcov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 před 5 hodinami, JoyStick napsal: Zalezi jakej model a jesi mas windshot. S 36kou sem jezdil bez strechy klidne 200. Sice to funelo, ale hlavu mi to nervalo. Ted mam panoramu jen na Phaetonu a to kdyz otevru na dalnici, tak jedine do strisky, pac plny stazeni znamena ze muzu jet tak kilo. S pootevrenejma oknama kvuli vyrovnani tlaku tak 140. A uz aj to je neprijemny. A ono to jako dava smysl, kdyz tam nemas ten deflektor pred hranu celniho skla jako maj treba mergly. Deflektor tam mame, vlasy (teda zbytky) mi to netrha, ale je to takovy divne obtezujici zvukove. Ale ja jsem asi choulostivej... :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Tvl, pořídit si kabriolet a skuhrat si, že tam fouká, když má dole střechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Pisu o panorame u kombika, chytroline Jen me zarazilo, ze ve vetsich rychlostech mi je to vic neprijemny nez v roadsteru. Kdyz ji otevru na plno, tak se to fakt skoro neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Jojo, to tak je, ono fyziku moc nevohnes. Roadster ma jiny teceni vzduchu a mensi kabinu, v podstate jen pro tebe, takze ten zpetnej vortex se ti zasekne za hlavou a je ti to fuk, tam ani ten edgebreaker nepotrebujes. Panorama je na to kdyz stojis v kolone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Na foukani dovnitr je nejvetsi vopruz targa. Tam fuci jako krava. Ale ja mam rad vitr ve vlasech , tak me to nesere, narozdil od me choti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Hlavne si do tech vlasu nezapomen vtirat opalovaci krem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 V kabriu vozím v přihrádce 2 kšiltovky - pro sebe, když moc praží slunko, druhá je pro případně háklivýho spolujezdce (nejčastěji paní spolubydlící). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 V 17. 7. 2021 v 6:38, sibirnaya napsal: Neni nad volny silnice a nebe nad hlavou. Krása. Svět bez plastů nebyl zlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Před hodinou, varjag napsal: Krása. Svět bez plastů nebyl zlej Přesně to mě napadlo když jsem potkal tuhle Pagodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Včera bylo tak krásně, že jsem zapomněl na opalovací krém i na kšiltovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 (upraveno) před 37 minutami, neuromancer napsal: Včera bylo tak krásně, že jsem zapomněl na opalovací krém i na kšiltovku Aspoň v JAR splineš s davem Neletíš? Teď to tam je prý super, v obchodech se nemusí platit a ták.. Jinak kára samozřejmě super Upraveno 19. července 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 22 minutami, African napsal: Aspoň v JAR splineš s davem Neletíš? Teď to tam je prý super, v obchodech se nemusí platit a ták.. Jinak kára samozřejmě super Zatím neletím, už zase neprodávají chlast, ledaže bych si pro něj došel v rámci davu zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Před hodinou, neuromancer napsal: Včera bylo tak krásně, že jsem zapomněl na opalovací krém i na kšiltovku ty sketo, tys koupil tu turbinu z AAAcek a potom AutaSuper? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 2 minutami, sibirnaya napsal: ty sketo, tys koupil tu turbinu z AAAcek a potom AutaSuper? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 @neuromancer pěkný to máš, bílou nemusim, ale na některejch autech prostě funguje. Jináč teda sem ve středu prosvištěl menšim jezerem na dálnici, v sobotu sem nastartoval a po 200 metrech se zbláznily počítače, tak sem to chcípnul, což sem neměl dělat, a dneska sme to hodinu a půl nakládali na valník. Překáželo spousta aut, jedno specielně, tak chlapík chvilku nadával, pak chvíli přemejšlel, pak vytáh takový šlapací valníčky, nasadil na zadní kolesa zmíněné překážející plechovky, otočili jsme to o 90 stupňů a už to šlo Dobrá vyfikundace, to sem viděl prvně. Kessyna vytopená, vyndaná, vyčištěná, ale jesi přežila netušim, bo to vyžralo vobě baterky (jo tadle sviňa má 2), v neděli sem koupil nový, auto pod proudem, tak to kluci zkusí sehrát, ale mám takový podezření, že bude mrtvá, páč je to sice zamčený, ale nepozná to klíče, nefunguje dálka ani centrál a jakmile to votevřu, tak do pěti vteřin je to jak na vojenckym cvičáku. Uvidíme zítra. Ještě že je těch povozů víc. Držte palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Trip H.Tatras,ráno dlhych tienov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se