miliusportos Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Jako je to všechno úlet dnes, cena ročního superba v plné na sautu není problém za cenu ročního éčka na mobile, cena servisu, no to je ještě další věc..To mě ještě čeká, co mi bude řečeno, jak ve wv tak i v MB..Možná to bude rozhodující. Kdybych byl chytrej, tak si vemu třeba Ravku a mám 5 let klid ale to prostě asi nedám, ten interiér v kombinaci řvoucího vysavače je šíleny, to tak možná kdybych měl další jedničku jen tak navíc na druhé auto do rodiny, na ježdění do práce třeba a na kola, to bych zkousl ale jinak asi ne..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
miliusportos Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Na jednu stranu když vidím ty ceny, tak bych se na to nejradši vykašlal ale pak si zase říkám že ty auta už levnější asi nebudou a spíš naopak aby jsme za rok ještě nevzpomínali na dnešní ceny, když vidím tu inflaci..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
safi Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 1 hodinou, miliusportos napsal: Na jednu stranu když vidím ty ceny, tak bych se na to nejradši vykašlal ale pak si zase říkám že ty auta už levnější asi nebudou a spíš naopak aby jsme za rok ještě nevzpomínali na dnešní ceny, když vidím tu inflaci.. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Nebudou. A servis levnejsi uz take nebude
Murphy97 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Odesláno 5. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
x591 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Odesláno 5. června 2022 před 14 minutami, Murphy97 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6.1? Jak slouží?
Murphy97 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Odesláno 5. června 2022 Zatim 27k, az na blbosti typu vrzajici sedacka (odstraneno) a svolavacka na letni pneu Continental dobry. Mam predokolku, 110kW, takhle jsem to chtel..
x591 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 před 9 hodinami, Murphy97 napsal: Zatim 27k, az na blbosti typu vrzajici sedacka (odstraneno) a svolavacka na letni pneu Continental dobry. Mam predokolku, 110kW, takhle jsem to chtel.. Hlavně ať to vydrží. Já už lituju toho, že ten náš je v "plný palbě". Teď už zase stojí sedmým dnem v TUKASu na svolávačce, problémy s dveřmi. Má cca 33k a už tam byl 3x na ten samý problém (2x z toho oficiální svolávačka). Mezitím blbosti jako vypadlé přední okno u spolujezdce, software už radši neřeším, atp.
Murphy97 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 "Kdyz teckar, tak srdcar", nekdy je to sazka do loterie, no.. Taky jsem si ho vybavil hezky, ale snazil jsem se urcitym vecem vyhybat, takze mam servodovirani dveri (ne elektriku), "jednodussi" motor (ktery ale opravdu staci), tankuju od zacatku Vervu, olej po 15k,... Tak snad to vydrzi... Preju ti, at se take vse odstrani a mas klid!
Zdenek1307 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 Za poslední měsíc jsem potkal na silnicích snad kolem stovky Rav4 hybridů. To je někde dávají asi zadarmo a zřejmě všichni musí mít to SUV
honza71 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 Tak evidentne dela Toyota neco dobre, kdyz to lidi kupujou jak besny a je to tusim celosvetove nejropdavanejsi SUV
safi Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: Za poslední měsíc jsem potkal na silnicích snad kolem stovky Rav4 hybridů. To je někde dávají asi zadarmo a zřejmě všichni musí mít to SUV RAV4 je super auto. My jsme o ni také uvažovali, nakonec to vyhrál jiný japonec. SUV je super koncepce auta.
Vladar91 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 před 4 hodinami, Zdenek1307 napsal: Za poslední měsíc jsem potkal na silnicích snad kolem stovky Rav4 hybridů. To je někde dávají asi zadarmo a zřejmě všichni musí mít to SUV Ne, stoji to mega sto a v unoru mi rekli ze uz to ani nejde objednat. Takze zadarmo to neni a nejde to ani objednat
miliusportos Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 5 let a neomezenej počet km záruka dělá své..Taky jsem měl slabou chvilku, než jsem se v tom projel..Jinak prý se čeká nová rav4 na léto, proto údajně ani nejde teď objednat ta stará.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
sibirnaya Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 (upraveno) 9 mesicu, 20tkm, 40i, furt spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2022 uživatelem sibirnaya
miliusportos Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 9 mesicu, 20tkm, 40i, furt spokojenost To je moc hezkeOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk
gorlo Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 Auto k té šejkovské košili co máš ve skříni?
Hasňa Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 Kdy přijde fotka s flaškama s acetylenem v kufru?
sibirnaya Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Odesláno 6. června 2022 (upraveno) před 30 minutami, Hasňa napsal: Kdy přijde fotka s flaškama s acetylenem v kufru? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Specyjál pro Hasňu Zatim jen tak zlehka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. na bordel mam furt X5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2022 uživatelem sibirnaya
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se