Karussell Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 6 hodinami, sibirnaya napsal: Konecne mam dodavku, kam vleze narovno plech metr na dva.. Koukám, že pro plech Ti jezděj dva týpkové z Dubaje a Ty už to jen řídíš z bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 6 hodinami, sibirnaya napsal: Konecne mam dodavku, kam vleze narovno plech metr na dva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 V 20. 7. 2022 v 15:44, sibirnaya napsal: Konecne mam dodavku, kam vleze narovno plech metr na dva.. Človece věř tomu nebo ne, ale plechy metr a dva se vejdou i do dvojkovýho Superba v sedanu. Dokonce čtyri na sobě a čtyřka plech, žádnej alobal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Úlovek že Splitu, p. Sibiř má asi bráchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Kilo je uprostred sezóny, ako obyčajne nula problémov. Napriek kvantám brodení, stovkám kilometrov roliet aj trialových lávových polí. Milujem to auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Wawriku,jeste aby ne. Takova bomba. Takovy uz dneska nedelaj a asi nikdy nebudou. Krasna Toyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 9 hodinami, wawrik napsal: Kilo je uprostred sezóny, ako obyčajne nula problémov. Napriek kvantám brodení, stovkám kilometrov roliet aj trialových lávových polí. Milujem to auto. Máš aspoň motor čistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Kdyz uz tu sou ty Toy... Tejden zpatky troska kempovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 TLD - krása, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 (upraveno) Ahoj. Hele,motal jsem se po Slo/It hranici. A konkretne toto je cesta z Zaga k rece Nadiza. A druha fotka nekde pod Mangartem. Tech cest je tam relativni hodne. Mysleno na EU a kousek od CZ Upraveno 25. července 2022 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 1 hodinou, TLD napsal: Ahoj. Hele,motal jsem se po Slo/It hranici. A konkretne toto je cesta z Zaga k rece Nadiza. A druha fotka nekde pod Mangartem. Tech cest je tam relativni hodne. Mysleno na EU a kousek od CZ Kde hledáš ty polní/vedlejší cesty, který někam vedou a je to legální tam jet? Nebo jedeš někam na blind a zkoušíš kam až dojedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Steke_m, ruzne neco znam z motorky, neco z minulosti, velka inspirace je treba TET, https://transeurotrail.org/ . Pokec s mistnima u pivka, v campech pokec s podobne smyslejicima lidma a tak. A samo, ze i zkousim. To me bavi nejvic, to prekvapko co je na konci Bejva to super a nebo na hov.no Treba v te Italii v pohode, ale zrovna ve Slo bych si asi netroufl. Takze cesty z fotky jsou legal. Pokud Te neco takoveho zajima, treba Chorvatsko je uplne narvane prasnejma soustkama a spoustu cest na skvela mista das klidne obyc dodavkou/osobakem. Jen to nechce predni lip centak nad zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 V 24. 7. 2022 v 13:45, wawrik napsal: Kilo je uprostred sezóny, ako obyčajne nula problémov. Jo tak to mě nula už minula.. Tenhle rok tahám asi kratší sirky, nejdřív mi to spadlo na předek (výměna snímačů vejšky), takže sem z toho měl takovej ghetto lowrider no a teď mi pojede od arabů hřeben řízení a to je teda drahá sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 4 hodinami, TLD napsal: Kdyz uz tu sou ty Toy... Tejden zpatky troska kempovani. Hmm, pěkný! Mě čeká tendle tejden stk, tak pak se možná taky někam vyrazim provětrat. Možná zkusim Piemont, tam by mělo bejt docela dost pěknejch cest. Sem chtěl počkat do září, až bude míň lidí, ale je to nějak moc za dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Cau. Tak at to klapne. Je tam krasne. Kdyz bude cas, taky ho mam zase v planu na konec zari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Před hodinou, TLD napsal: A samo, ze i zkousim. To me bavi nejvic, to prekvapko co je na konci Bejva to super a nebo na hov.no Hezky napsáno , úplně si to dovedu představit a napadlo mě v souvislosti s prvním obrázkem, když jedeš na blint, tak můžeš dojet a najednou zátaras - závora, ale to jsou už asi soukromé pozemky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 TLD díky za odpověď. Mám Outback BS, takže takové cesty jako máš na foto jsou úplně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Na OB uplne ideal a na rozdil od nas pojedes luxusne i na misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 My jsme loni něco podobného pojezdili s defenderem ve slovinsku. Máme na to nějakého německého průvodce offroad stezkami. Bylo to super, snad si to ještě někdy zase zopakujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 7 hodinami, TLD napsal: Na OB uplne ideal a na rozdil od nas pojedes luxusne i na misto Chce to kilo Jen hecuju , ale vážně, dneska jsem viděl to tvoje s V8, šepotalo si to..... sice vlastně nevím, jak moc je to výhra, ale musí to být sakra mazec..... takže asi je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se