TLD Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Byla tu řeč o Nivě V bahně, dobrý, ale silnice jen krátké přesuny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 před 9 hodinami, DavidLC napsal: Byla tu řeč o Nivě V bahně, dobrý, ale silnice jen krátké přesuny... Karas, žhavíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Koukám, že jsem rozpoutal pěkný flame war, někdo zkušenosti s LBC Subaru dealerem a je reaálná zápujčka? A4 allroad mě také napadl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nutilos Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Subaru Legacy BL/BP 2.0, Subaru Impreza GT 1994, Forester XT SG9 (STI swap) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nutilos Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Subaru Legacy BL/BP 2.0, Subaru Impreza GT 1994, Forester XT SG9 (STI swap) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Outbacka 2,5 man. 2004 jsem měl 3 roky. Šílený auto plné konstrukčních chyb a nedostatků. Už nikdy. Fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2022 V 9. 12. 2022 v 15:50, Vasa_H napsal: Karas, žhavíme Patrasová nahoře bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) Je to neuvěřitelný, ale k dnešku mám za sebou první rok s RS3, tak si to tu odložím. Nemá smysl cokoliv extra psát. Pokud nepočítám Stařenu, tak tenhle prcek je nejlepší auto, co jsem kdy měl. Lehce použitelný a krotký daily, který na požádání předvede chuligánství nejhoršího kalibru. Dlouhý cesty, krátký cesty, město, lítačky po okreskách, dálniční stíhací lety, zimní klouzačky, i lehčí terén... Cokoliv po něm chcete, dodá to. Bez zaváhání. Prostě skvělý! A něco čísel, pokud by někoho zajímalo: Nájezd: 29.164 km Palivo: 3.193 litrů (100 oktan) Průměrná spotřeba: 10,8 l/100 km Nejnižší dosažená spotřeba na nádrž: 7,9 l/100 km Výměny oleje a servisní prohlídky: 3 (při koupi a pak po 15 tkm) Počet launch control startů: cca 8 Počet závad: 0 Počet čelních skel: 2 Roční náklady: to nechceš vědět Doporučil bych auto dalšímu? Samozřejmě! Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 7 hodinami, KFL napsal: Je to neuvěřitelný, ale k dnešku mám za sebou první rok s RS3, tak si to tu odložím. Nemá smysl cokoliv extra psát. Pokud nepočítám Stařenu, tak tenhle prcek je nejlepší auto, co jsem kdy měl. Lehce použitelný a krotký daily, který na požádání předvede chuligánství nejhoršího kalibru. Dlouhý cesty, krátký cesty, město, lítačky po okreskách, dálniční stíhací lety, zimní klouzačky, i lehčí terén... Cokoliv po něm chcete, dodá to. Bez zaváhání. Prostě skvělý! A něco čísel, pokud by někoho zajímalo: Nájezd: 29.164 km Palivo: 3.193 litrů (100 oktan) Průměrná spotřeba: 10,8 l/100 km Nejnižší dosažená spotřeba na nádrž: 7,9 l/100 km Výměny oleje a servisní prohlídky: 3 (při koupi a pak po 15 tkm) Počet launch control startů: cca 8 Počet závad: 0 Počet čelních skel: 2 Roční náklady: to nechceš vědět Doporučil bych auto dalšímu? Samozřejmě! Příjemné Nás dnes vyškolil Pažout 2008, au. Ráno se rozsvítila porucha motoru+nízký tlak oleje v motoru. V servise mi řekli že některé 1,2 Puretech měli špatné rozvodové řemeny, které se kolem 40, 50oookm začínají drolit, ucpávají olejové čerpadlo a další fíčuriny. Ano, řemen je v olejové lázni motoru, proč tam ty Francouzský choboti nedali řetízek nikdo nechápe. Dva měsíce po záruce, 51000km najeto, paráda Prý mě můžou uklidnit, že nový řemen je již mnohem kvalitnější Upřímně trochu zklamání pažoutek a to jsem ho tak chválil....a teď čtu všude v recenzích že tento motor tím skutečně trpí ve velkém a může se klidně zadřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Litrovy ecoboost od Fordu mal tiez remen v olejovom kupeli, nie je to uplne ojedinele riesenie. Skodovka napr mala retazove rozvory a tie preskakovali, asi kazda znacka ma nejaky ten svoj nepodarok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) před 2 hodinami, African napsal: Ano, řemen je v olejové lázni motoru, proč tam ty Francouzský choboti nedali řetízek nikdo nechápe. Řetěz způsobuje vyšší emise, protože má větší ztráty třením. Takže důvodem jsou emise a nekřesťanské snahy o jejich snížení. Že se to pokazí po konci záruky, to je pouze další benefit pro výrobce. Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) Co hlavně nechápu, když si výrobce uvědomí že dal vadný řemeny a že to nedávají do naplánované výměny 100.000km nebo šest let, no a že hrozí vážné poškození motoru, že neudělá svolávací akci. To je pro mě absolutně nepochopitelné, jsou případy že se začali sypat již po 40.000km. Borec v Pažout servisu, no my víme že tam ten problém je a já, tak proč to vy choboti nevyměníte? Prej, dokud nesvítí závada motoru, tak to my nemůžeme, anebo můžeme ale ne v rámci záruky. To je krach Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 To není krach, to je nová doba , já osobně bych dnes nekoupil auto bez připlacené záruky aspoň na 4-5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 2 minutami, M3maniac napsal: To není krach, to je nová doba , já osobně bych dnes nekoupil auto bez připlacené záruky aspoň na 4-5 let. My měli pět let, nebo 100.000km, co přijde první. Před 2 měsíci skončila záruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Řemen máchanej v motorovým oleji, brr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 7 minutami, African napsal: My měli pět let, nebo 100.000km, co přijde první. Před 2 měsíci skončila záruka No jo no., pažout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 2 minutami, geometr napsal: Řemen máchanej v motorovým oleji, brr. Jsem ani nevěděl, že něco takového existuje Další věc, první volný termín v nejnižším Pažout servise půlka února, jezdit s tím nesmím a odhad cena 30 litrů. NASRAT! Po dlouhé době budu opravovat mimo autorizovaný servis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 výměna toho řemene 30 litrů? to už je pažout prémie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Proto se vyplatí mít kámoše mechoše, mladýmu se posrala fabka ve Vídni, tam mu řekli únor. Kámoš tady do druhýho dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se