Igicz Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 před 16 hodinami, rolas napsal: Minulý rok jsem začal si pohrávat s myšlenkou, že bych si pořídil auto na zábavu, začínal výběr u S3, prvně jsem koukal na první generaci, ale postupem času jsem to přehodnotil a upnul jsem na Golf R. Během toho výběru bylo mnoho změn, ale ta hlavní byla, že jsme se rozrostli a po 1 jízdě s kočárkem jsem zjistil, že potřebuji velké auto . Koukal jsem první na kombíky, nicméně co se týče praktičnosti, tak zde jasně vede Superb, ale tak nějak jak to vidím všude, tak mě to tak neláká, málem jsem skončil u MB E (W212), ale nakonec jsem si řekl, když už tak už. Z prvotní myšlenky pořídit si hothatch jsem nakonec skončil u MPV Ford S-Max 2.2 Titanium S a ano InKartu už jsem si pořídil . To znám. Já jsem před lety projížděl Z4 a za týden koupil Subaru Legacy v kombíku:)) A to nemám děcka:) Tak ať slouží a hodně bezpečných kilometrů. Přímou zkušenost nemám, ale na ten typ vozu prý jezdí parádně.
African Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 Já budu snad potřebovat pro ty naše divochy větší auto Zatím Outlander vždycky všechno pobral, ale nějak se postupem času zmenšuje zdá se mi....
geometr Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 (upraveno) před 15 minutami, African napsal: Já budu snad potřebovat pro ty naše divochy větší auto Zatím Outlander vždycky všechno pobral, ale nějak se postupem času zmenšuje zdá se mi.... Tak to je teprve začátek, že jo... Pak se to vozí v kamionech. https://www.rollingstone.com/wp-content/uploads/2020/02/10322567aj.jpg?w=1581&h=1054&crop=1 Upraveno 13. listopadu 2023 uživatelem geometr
African Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 Jako bordel to dělá řádnej tedy, v paneláku by to asi neprošlo
Huty92 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 Hh, další možnost je to nafoulnout boxem, i když ty bicí asi do boxu ne. Jinak Outback pekná kára, přemyšlím o něm k mojemu A4 Allroadu.
African Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 před 26 minutami, Huty92 napsal: Hh, další možnost je to nafoulnout boxem, i když ty bicí asi do boxu ne. Jinak Outback pekná kára, přemyšlím o něm k mojemu A4 Allroadu. Bez pořádného boxu, nosiče kol a nosiče lyží si život vůbec nedokážu představit
magnox Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 @African Jakej mas nosic na lyze? Resp. obecne zkusenost s vozenim lyzi mimo box, nenici se tim? Ja se nemuzu rozhodnout jestli koupit neco jako toto anebo rovnou box (kterej na nic krom lyzi nepotrebuju).
Huty92 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 před 28 minutami, magnox napsal: @African Jakej mas nosic na lyze? Resp. obecne zkusenost s vozenim lyzi mimo box, nenici se tim? Ja se nemuzu rozhodnout jestli koupit neco jako toto anebo rovnou box (kterej na nic krom lyzi nepotrebuju). @magnox mam ten thule extender na lyze/bezky. Je vyhoda, ze tam prevezes nadrozmerne bezky, kdyz mas kamose okolo 2metru. Protoze boxy od thule nejvetsi na lyze jsou jen rady Alpiner. Obecne to ale trpi, rezavy hrany.. posledne jsem to vse na dvore umyval kdyz byl nosic a lyze. Muj nazor je, ze lepsi na lyze je box. Bezky obcas dat do auta, nebo nosic s tim, ze bezky nemaji ocelove hrany
Huty92 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 před 50 minutami, African napsal: Bez pořádného boxu, nosiče kol a nosiče lyží si život vůbec nedokážu představit Mas to pekny, nahodim take foto, tento tyden udelam winter setup, pojedem do PL- Zakopane.
magnox Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 před 10 hodinami, Huty92 napsal: @magnox mam ten thule extender na lyze/bezky. Je vyhoda, ze tam prevezes nadrozmerne bezky, kdyz mas kamose okolo 2metru. Protoze boxy od thule nejvetsi na lyze jsou jen rady Alpiner. Obecne to ale trpi, rezavy hrany.. posledne jsem to vse na dvore umyval kdyz byl nosic a lyze. Muj nazor je, ze lepsi na lyze je box. Bezky obcas dat do auta, nebo nosic s tim, ze bezky nemaji ocelove hrany Diky, myslel jsem si to, ze to asi nebude optimalni. Tak asi pujdu rovnou do boxu.
African Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 před 13 hodinami, magnox napsal: @African Jakej mas nosic na lyze? Resp. obecne zkusenost s vozenim lyzi mimo box, nenici se tim? Ja se nemuzu rozhodnout jestli koupit neco jako toto anebo rovnou box (kterej na nic krom lyzi nepotrebuju). Držáky kol i lyží mám od českého výrobce Hakr a jsem s tím spokojený. Tak důležíté že v autě si neděláš bordel... https://www.hakrbrno.cz/hakr-nosic-lyzi-pro-4-pary?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI99zW95bDggMVFZiDBx2aZQWFEAQYASABEgI-bfD_BwE
TLD Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 Safi, highlander radsi ne. Prodava se jen s treti radou sedacek a ty se skladaj do podlahy a kufr neni zadnej zazrak. Darrecek, pokud ma oznaceni XT, tak naopak, je vynikajici
darrecek Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 před 8 minutami, TLD napsal: Safi, highlander radsi ne. Prodava se jen s treti radou sedacek a ty se skladaj do podlahy a kufr neni zadnej zazrak. Darrecek, pokud ma oznaceni XT, tak naopak, je vynikajici Tahle generace se u nás bohužel prodávám jen 2.0 e boxerem..
moco Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 (upraveno) Když už jsme u těch XT, jak je to s koupi mimoevropských vozidel, např. mnou postovaný Outback XT od firmy Impexta (Ostrava)? Firma jako taková ti na vozidlo poskytne 3 roky (80tKm) záruku - fajn, počítám, že auto je už schválené na provoz v EU(?) A jaké další úskalí to má? O možné nedostupnosti některých náhradních dílů a horší výbavě vím, musí se taky jezdit na technickou každý rok? https://www.impexta.com/vozidla/subaru-outback-24t-onyx-edition-xt/ Upraveno 14. listopadu 2023 uživatelem moco
shaggy Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 (upraveno) 45 minutes ago, moco said: Když už jsme u těch XT, jak je to s koupi mimoevropských vozidel, např. mnou postovaný Outback XT od firmy Impexta (Ostrava)? Firma jako taková ti na vozidlo poskytne 3 roky (80tKm) záruku - fajn, počítám, že auto je už schválené na provoz v EU(?) A jaké další úskalí to má? O možné nedostupnosti některých náhradních dílů a horší výbavě vím, musí se taky jezdit na technickou každý rok? https://www.impexta.com/vozidla/subaru-outback-24t-onyx-edition-xt/ https://en.bidfax.info/subaru/outback/11343754-subaru-outback-onyx-edition-xt-2021-white-24l-4-vin-4s4btgld9m3118197.html Primary Damage: Water/Flood Estimated Retail Value: 38934 Estimated Repair Cost ≈ 20744 Hm... Edit Uz je na Slovensku? V tomto bazare by som bol velmi pozorny na vsetky aspekty kupi/predaja. https://auto.bazos.sk/inzerat/157487723/subaru-outback-onyx-edition-xt.php Upraveno 14. listopadu 2023 uživatelem shaggy
moco Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 (upraveno) @shaggy Jasně, chápu, nejde mi primárně o tento kousek a je mi jasné, že se sem tahají samé “m.dky”, bo obchod. Šlo mi o obecný zájem o mimoevropské motorizace. Jakmile bych to reálně řešil, tak bych šel cestou nového vozu, nebo bych tam poslal “Kubrta” Upraveno 14. listopadu 2023 uživatelem moco
safi Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2023 před 4 hodinami, TLD napsal: Safi, highlander radsi ne. Prodava se jen s treti radou sedacek a ty se skladaj do podlahy a kufr neni zadnej zazrak. Darrecek, pokud ma oznaceni XT, tak naopak, je vynikajici Kufr bude určitě mnohem delší než u Outlandera. Highlander je také o nemalé cm širší..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se