Igicz Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Kdyby chtěl někdo na Visalaje na polívku a čaj jako já, tak nahoře mají zavřeno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 super kara i cedule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Igicz,dokonaly. Taky sem si to hodne uzil. Vysocina je awd raj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Věřím:) Jako vyjela to i fabka, nebudu dělat ramena:) Ale s Oťasem krutě na pohodu. Čekal jsem, že tam bude více sněhu. No ještě prubnu ten twinster systém 4x4 od Insignie, co sem přivez ze severu. Pro neznalé, na Visalajích je poutní místo pro Subaru magory:) Myslím, že slouží i jako klasická keška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Tak mě už ježíšek dorazil o necelý měsíc dřív než měl a teď už na mě čeká na předání u dealera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 3 minutami, exBURN napsal: Tak mě už ježíšek dorazil o necelý měsíc dřív než měl a teď už na mě čeká na předání u dealera Wow, pěkně auto, pěkná barva, pěkné všechno Tak ať slouží v době plné nekvalitních aut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 (upraveno) Doufám že bude, je to asi poslední můj spalovák, B5 benzín 250 koní a 4x4 v nejvyšší výbavě už se moc těším Upraveno 2. prosince 2023 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Aktuálně asi nej motor do Volva. Nádherné auto, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Děkuji o tom motoru jsem dlouho přemýšlel, ale snad jsem zvolil dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Věřím:) Jako vyjela to i fabka, nebudu dělat ramena:) Ale s Oťasem krutě na pohodu. Čekal jsem, že tam bude více sněhu. No ještě prubnu ten twinster systém 4x4 od Insignie, co sem přivez ze severu. Pro neznalé, na Visalajích je poutní místo pro Subaru magory:) Myslím, že slouží i jako klasická keška Subaru a Beskydy podruhé a potřetí. Ostatní účastníci Ydyksebu nechali vozy dole v údolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Tamara Kotvalová z Carollinum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 4 hodinami, Hasňa napsal: Subaru a Beskydy podruhé a potřetí. Ostatní účastníci Ydyksebu nechali vozy dole v údolí. Outback a XV, ze? Dneska Košařiska a Hrčava. A už to tu neplevelím:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Moc pěkný Volvo.... ať dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 20 hodinami, exBURN napsal: Tak mě už ježíšek dorazil o necelý měsíc dřív než měl a teď už na mě čeká na předání u dealera Volva jsou prostě krásný auta Přeji ať dělá radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Krásný Volvo,to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Outback a XV, ze? Dneska Košařiska a Hrčava. A už to tu neplevelím:))Jj, XV a Outback. A je to focené shodou okolností vpravo nad Košařiskama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Zdravim Subara! Taky jsem byl vcera zablbnout… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Krásné období pro čtyřkolky, když tak koukám do kalendáře tak se letos opět nudit nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Dneska rano 18pod. Sem to oskrabal nejdriv z venku,pak zevnitr a vyrazil se projet. Paradni zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Zevnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se