Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, safi napsal:

Krásné C! Má ještě takové čisté tvary s minimem různých liniií a prolisů. 

Je fajnový, příjemně se v něm cestuje, kvalitní audio a na STK vždycky čumí v jakém je stavu a jak má zachovalý podvozek na ty roky, taková auta se už prý nevyrábí 😬  Jenom dvěstě najeto, brzy začneme s EKO RIP OFF nějákou daní, ale do důchodku snad vydrží. Člověk si vždycky uvědomí jak ta auta bez jakýchkoliv fíčurin a mega displejů byla dříve fajnová a řidič si mohl nerušeně vychutnat jízdu plnými doušky :guitar:

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to mam kluci v mnohych veciach o ktorych tu diskutujete a prevazne ich kritizujete presne naopak.

Ked si spomeniem na dobu 25 rokov dozadu (mozno aj nieco viac), ako mi vtedajsi sef zavolal (na pevnu linku) v piatok na obed, ze stretnutie v Zahrebe v utorok. Poslal mi meno hotela. Nechcel by som uz auto bez ficury ako je navigacia. Resp. smartfon s navigaciou.

Za klimu, co je dnes v zakladnej vybave sa v tej dobe doplacalo zhruba 100 000 slovenskych korun. 

Nechcel by  som auto, kde musim riesit, ci mam na cestu 2x500 km dost cd nosicov v odkladacej skrinke aby som nebol odkazany len na radio. Kedze telefon mam v priehradke a auto mi hra moje playlisty, posiela mi info o situacii na ceste, hliadkach... A takto by sa dalo pokracovat.

Podobne, x-krat sa tu riesi napr. semihybrid, ze preco ho tie auta musia mat. Ja som s tym absolutne spokojny. Mam 6 valcovy benzinovy 3 liter s takmer 400 konmi a na okreskach, ked dodrziavam rychlost idem za 6,3 litra. Ked mu sliapem na krk, tak som pod 10. Ano, nie je to len tou malou baterkou, je to aj pokrocily motor. Ale preco by som mal tejto technologii povedat nie? 

Ako pise Afri vyssie, ze vychutnavat si jazdu plnymi duskami. No dakujem pekne :cheers: Jazdu si vychutnavam (a snad aj trosku klamem) jedine ked mam pred sebou cestu do Chorvatska na dovolenku, ked viem, ze sa nemusim ponahlat, som naladeny na oddych a pod. Ale vychutnavam si jazdu rano o 4tej v aute, ked mam pred sebou 5 hodin cesty, kolony a caka ma celodenne rokovanie? Tazko. A takyto cas dakujem vsetkym moznym aj nemoznym ficuram a asistentom, ktorí mi sprijemnuju a ulahcuju cestu.

P.S. Kamosi o mne hovoria, ze som prilisny staromilec 🙂 

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Ja to mam kluci v mnohych veciach o ktorych tu diskutujete a prevazne ich kritizujete presne naopak.

Neboj, to tak má každý, len sa patrí brblať :D Inak by predsa všetci jazdili na tých dvadsaťpäťročných autách a nevyťahovali by ich len raz za rok. Teda česť výnimkám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...