Gustaf Odesláno pátek v 17:51 Nahlásit Odesláno pátek v 17:51 (upraveno) Tak jsem zpět projel sem 3 autosalony. V prvním měli jen Cupru, pak presun do druhého, kde měli jak Cupru, tak Tiguana (ale v socialní hybrid verzi, která vypadala na první pohled kekelně - a ještě hnusně zelená), pak třetí, kde měli přesně toho R-line, co chci. Cupra: dělaná do sportovna, jak karoserií, tak vnitřkem, což je patrné i z posedu za volantem. Je nižší než Tiguan, což ale uvnitř zas tak nejde poznat. Při mých 187 cm úplně v pohodě místá nad hlavou... jak vepředu tak vzadu. Určitě je uvnitř menší na zadních sedadlech. V předu ani tak ne, ale tam pocit menšího místa dělá větší středový tunel. Kufr, je menší, ale dostačující na běžný provoz. 2x ročně na dovolenou bych tam asi věci sbalil. Neviděl jsem variantu bez rezervního kola, který zabírá velikou část kufru. Tam by to bylo určitě mnohem lepší. Při posunu zadní lavice dopředu (pro zvětšení místa) už to měli děti na zadních sedačkách tiptop. Shrnuto: Prostě emoce jako blázen, není to tuctové auto. Krásné jak venku tak uvnitř. Spousty parádních detailů, kvalita zpracovaní na vysoké úrovni. Pro normální cestování a jízdy s rodinou po výletech a nákupy super. Vyšší posez, ale subjektivně ne tolik, jako v Tiguanu. Tiguan: Už od pohledu větší auto, ale to je i na papíře. Ještě v bílé perleti, která ho zvětšuje opticky (Cupru jsem viděl jen v černé, pak modré a šedé). Při sednutí dovnitř opravdu pohodlné a prostorné. Na všech postech. Posez klasicky vyšší. Kufr byl také ve varientě s rezervou, takže rozdíl jsem úplně neshledal oproti Cupře. Navíc nešlo dát dno o patro níže, páč tam byl zabudován subwoofer od soudsystému. Ale to je vše o specifikaci. Bez rezervy bude kufr větší, to je jasný. Takže jsem na tom stejně jako předtím....v prdeli. Nejraději bych oboje Teď opravdu nedokážu říct, jaký vzít. emoce vs praktičnost Upraveno pátek v 17:52 uživatelem Gustaf 1
Tobi Odesláno pátek v 18:06 Nahlásit Odesláno pátek v 18:06 před 13 minutami, Gustaf napsal: Tak jsem zpět projel sem 3 autosalony. V prvním měli jen Cupru, pak presun do druhého, kde měli jak Cupru, tak Tiguana (ale v socialní hybrid verzi, která vypadala na první pohled kekelně - a ještě hnusně zelená), pak třetí, kde měli přesně toho R-line, co chci. Cupra: dělaná do sportovna, jak karoserií, tak vnitřkem, což je patrné i z posedu za volantem. Je nižší než Tiguan, což ale uvnitř zas tak nejde poznat. Při mých 187 cm úplně v pohodě místá nad hlavou... jak vepředu tak vzadu. Určitě je uvnitř menší na zadních sedadlech. V předu ani tak ne, ale tam pocit menšího místa dělá větší středový tunel. Kufr, je menší, ale dostačující na běžný provoz. 2x ročně na dovolenou bych tam asi věci sbalil. Neviděl jsem variantu bez rezervního kola, který zabírá velikou část kufru. Tam by to bylo určitě mnohem lepší. Při posunu zadní lavice dopředu (pro zvětšení místa) už to měli děti na zadních sedačkách tiptop. Shrnuto: Prostě emoce jako blázen, není to tuctové auto. Krásné jak venku tak uvnitř. Spousty parádních detailů, kvalita zpracovaní na vysoké úrovni. Pro normální cestování a jízdy s rodinou po výletech a nákupy super. Vyšší posez, ale subjektivně ne tolik, jako v Tiguanu. Tiguan: Už od pohledu větší auto, ale to je i na papíře. Ještě v bílé perleti, která ho zvětšuje opticky (Cupru jsem viděl jen v černé, pak modré a šedé). Při sednutí dovnitř opravdu pohodlné a prostorné. Na všech postech. Posez klasicky vyšší. Kufr byl také ve varientě s rezervou, takže rozdíl jsem úplně neshledal oproti Cupře. Navíc nešlo dát dno o patro níže, páč tam byl zabudován subwoofer od soudsystému. Ale to je vše o specifikaci. Bez rezervy bude kufr větší, to je jasný. Takže jsem na tom stejně jako předtím....v prdeli. Nejraději bych oboje Teď opravdu nedokážu říct, jaký vzít. emoce vs praktičnost Ty máš ale těžkej život. 1
geometr Odesláno pátek v 21:52 Nahlásit Odesláno pátek v 21:52 No, já myslím, že jseš vlastně rozhodnutej (resp. si fakt nechtěl teď vybírat nový auto, ježto si byl spokojen). Tak proč se trápit. Takže teď kde a za kolik
Gustaf Odesláno pátek v 22:16 Nahlásit Odesláno pátek v 22:16 před 17 minutami, geometr napsal: No, já myslím, že jseš vlastně rozhodnutej (resp. si fakt nechtěl teď vybírat nový auto, ježto si byl spokojen). Tak proč se trápit. Takže teď kde a za kolik Právě že vůbec...na jedné straně praktické prostorné auto, kde nemusíš nic řešit, vše se vejde. Moderní, ale usedlejší. Nalozis rodinu a jedeš. Na druhé straně neotřelý design, který na silnici jen tak nevidíš, sportovnější ale přesto pohodlný. Škoda, že vnitřní prostor šel stranou na úkor sportovnímu ladění. Bejt Cupra o malinko větší, je to jasný. Takle pořad vaham....
juk Odesláno pátek v 22:59 Nahlásit Odesláno pátek v 22:59 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Právě že vůbec...na jedné straně praktické prostorné auto, kde nemusíš nic řešit, vše se vejde. Moderní, ale usedlejší. Nalozis rodinu a jedeš. Na druhé straně neotřelý design, který na silnici jen tak nevidíš, sportovnější ale přesto pohodlný. Škoda, že vnitřní prostor šel stranou na úkor sportovnímu ladění. Bejt Cupra o malinko větší, je to jasný. Takle pořad vaham.... Tak je to jasný, toho třistakoňového Leona! Na ženskou a děcka se vyprdni, zvyknou si 1
African Odesláno sobota v 09:11 Nahlásit Odesláno sobota v 09:11 Já bych vzal za 1.4 jemně jeté GLC v záruce, dvě kila by zůstali v prasátku na výlety a s klidným srdcem bych oželil i ty koníky Nedávno mě v tom vezl zákazník a velmi mě ta jízda bavila, rodinné auto jak má být Ale to je Gustafko jen aby řeč nestála, vybírej svým srdcem, jen tak si brouzdám co za těch 1.6 by se dalo všechno pořídit https://www.mototechna.cz/detail/mercedes-benz/glc/192391
Gustaf Odesláno sobota v 09:32 Nahlásit Odesláno sobota v 09:32 Vybírám vybírám...tyvle už i ve snu a pořád nevím. Naštěstí ještě nepřišlo pojistné plnění, tak mám chvíli čas... 2
Tobi Odesláno sobota v 10:17 Nahlásit Odesláno sobota v 10:17 před 44 minutami, Gustaf napsal: Vybírám vybírám...tyvle už i ve snu a pořád nevím. Naštěstí ještě nepřišlo pojistné plnění, tak mám chvíli čas... Ale pozor-kdo moc vybírá-přebere.
vwtyp11 Odesláno sobota v 10:18 Nahlásit Odesláno sobota v 10:18 před 46 minutami, Gustaf napsal: Vybírám vybírám...tyvle už i ve snu a pořád nevím. Naštěstí ještě nepřišlo pojistné plnění, tak mám chvíli čas... :)) @Africanma pravdu, vek mas, jdi do mergla
Gustaf Odesláno sobota v 10:28 Nahlásit Odesláno sobota v 10:28 (upraveno) před 54 minutami, vzduch napsal: A žena ti do toho výběru nekecá? Kecá...to je jasný v přepočtu na členy rodiny je to 2,5 : 1,5 pro Cupru. Já jsem ta půlka na každém straně @Tobi snad nebudu ten případ @vwtyp11 Mergla neee.... hlavně to je už dost peněz. Fakt už to mám zúžený na tyto dva vozy. Už sbírám i nabídky od dealerů.... Upraveno sobota v 10:29 uživatelem Gustaf
vwtyp11 Odesláno sobota v 10:41 Nahlásit Odesláno sobota v 10:41 (upraveno) @Gustafholt este nejsi zralej;) ja se taky takhle trápil, ale mám hodnou pani a ta mi řekla „lip si Porsche na co cekas“ a mela pravdu:) Upraveno sobota v 10:42 uživatelem vwtyp11 2
juk Odesláno sobota v 11:00 Nahlásit Odesláno sobota v 11:00 před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: @Gustafholt este nejsi zralej;) ja se taky takhle trápil, ale mám hodnou pani a ta mi řekla „lip si Porsche na co cekas“ a mela pravdu:) Takže taky auto ze stáje VW group, jako ta žhavá španělka
juk Odesláno sobota v 11:08 Nahlásit Odesláno sobota v 11:08 Ať tu nejsou jen auta, tak super video od @hopa26 z oživení a krátké jízdy s Regio Foxem A nejen že si mašinku nemusí pořizovat ze svého, ale ještě ho za to pacholka platí. 1
runner200 Odesláno sobota v 11:35 Nahlásit Odesláno sobota v 11:35 před 17 hodinami, Gustaf napsal: Tak jsem zpět projel sem 3 autosalony. V prvním měli jen Cupru, pak presun do druhého, kde měli jak Cupru, tak Tiguana (ale v socialní hybrid verzi, která vypadala na první pohled kekelně - a ještě hnusně zelená), pak třetí, kde měli přesně toho R-line, co chci. Cupra: dělaná do sportovna, jak karoserií, tak vnitřkem, což je patrné i z posedu za volantem. Je nižší než Tiguan, což ale uvnitř zas tak nejde poznat. Při mých 187 cm úplně v pohodě místá nad hlavou... jak vepředu tak vzadu. Určitě je uvnitř menší na zadních sedadlech. V předu ani tak ne, ale tam pocit menšího místa dělá větší středový tunel. Kufr, je menší, ale dostačující na běžný provoz. 2x ročně na dovolenou bych tam asi věci sbalil. Neviděl jsem variantu bez rezervního kola, který zabírá velikou část kufru. Tam by to bylo určitě mnohem lepší. Při posunu zadní lavice dopředu (pro zvětšení místa) už to měli děti na zadních sedačkách tiptop. Shrnuto: Prostě emoce jako blázen, není to tuctové auto. Krásné jak venku tak uvnitř. Spousty parádních detailů, kvalita zpracovaní na vysoké úrovni. Pro normální cestování a jízdy s rodinou po výletech a nákupy super. Vyšší posez, ale subjektivně ne tolik, jako v Tiguanu. Tiguan: Už od pohledu větší auto, ale to je i na papíře. Ještě v bílé perleti, která ho zvětšuje opticky (Cupru jsem viděl jen v černé, pak modré a šedé). Při sednutí dovnitř opravdu pohodlné a prostorné. Na všech postech. Posez klasicky vyšší. Kufr byl také ve varientě s rezervou, takže rozdíl jsem úplně neshledal oproti Cupře. Navíc nešlo dát dno o patro níže, páč tam byl zabudován subwoofer od soudsystému. Ale to je vše o specifikaci. Bez rezervy bude kufr větší, to je jasný. Takže jsem na tom stejně jako předtím....v prdeli. Nejraději bych oboje Teď opravdu nedokážu říct, jaký vzít. emoce vs praktičnost Riad sa emociami. Zivot je kratky a treba si ho uzit naplno 1 1
Irwinek Odesláno sobota v 18:53 Nahlásit Odesláno sobota v 18:53 Není tady náhodou někdo, kdo vlastní Lexus GS 300 a byl by ochoten se podělit o zkušenosti ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se