Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Dotaz na odborníky:

při středně intenzivním brždění v rychlostech nad 100 mi jde hukot od předních kol. Do volantu vibrace nejdou. Brzdový obložení mám nový, značkový.

Žeby disk? Do servisu jdu za týden, ale rád bych aspoň tušil s čím.

Bandi, a neosedlal jsi ponorku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz na odborníky:

při středně intenzivním brždění v rychlostech nad 100 mi jde hukot od předních kol. Do volantu vibrace nejdou. Brzdový obložení mám nový, značkový.

Zvlněné kotouče, opotřebované kotouče, nekvalitní desky, načaté ložisko. Nebo jakákoliv kombinace těchto věci. Reším obdobný problém, po výměně ložisek (a znovu dotáhnutých) to vidím na bídné destičky pochybné značky a opotřebovanější kotouče.

Odkaz ke komentáři

Dotaz na odborníky:

Z toho, co píšeš, to mohou být "vydřené" brzdové kotouče.

Ložiska to samozřejmě mohou být také. Ozývá se hučení v zatáčkách?

Odkaz ke komentáři

Auto je 2009 (Galaxy), najeto 65k, destičky origo z AD servisu (Ford - přední tam jsou 5tkm, zadní 15tkm), hučí to jen při brždění (spíš zepředu) a cítit to je jen v rychlostech 100+ (zkoušeno na hladkým povrchu s vyřazeným kvaltem).

Jiný projevy (jako táhnutí, vibrace, vliv motoru) jsem nezaznamenal.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Řeším se svým servisákem stejný problém,ano i u nových kotoučů se to může projevit,záleží na tom jak jsi jezdil po výměně prvních cca.500km,nesmí se to honit,přepálí se a maj pak tendenci se vlnit,taky může být nějaký maras na poloose ale to bych u tebe vypustil,většinou se jedná o starší auta.Servisák mi poradil keramiku.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

Nemate nekoho po Praze na zajimave pov-ko? Spatna kombinace:velky objem, nizky vek, malo bonusu, ale na nikoho z rodiny uz to dohlasovat nemuzu diky parkovacim zonam. :crying_anim02: Nerad bych, aby se ta diskuze rozjela smerem "nemas kupovat , kdyz.....". Prijde mi skoda za "relativne" stejny produkt davat zbytecne vice. Potrebuju pojistit zatim jen na vin, abych si auti(e39 neboli zpet u roztoceny vrtule) privezl uz na sve pojisteni. :guitar:

Upraveno uživatelem kaliw124
Odkaz ke komentáři

Nemate nekoho po Praze na zajimave pov-ko? Spatna kombinace:velky objem, nizky vek, malo bonusu, ale na nikoho z rodiny uz to dohlasovat nemuzu diky parkovacim zonam. :crying_anim02: Nerad bych, aby se ta diskuze rozjela smerem "nemas kupovat , kdyz.....". Prijde mi skoda za "relativne" stejny produkt davat zbytecne vice. Potrebuju pojistit zatim jen na vin, abych si auti(e39 neboli zpet u roztoceny vrtule) privezl uz na sve pojisteni. :guitar:

E pojistění a jejich otevřená flotila spolu s jejich slevou ti vyjde nejlevněji zřejmě u Alianz i když je to na první pohled divné.:smile_anim:

Každpopádně u nich,a možná ti vyjde jiný pojišťovací ústav.

Odkaz ke komentáři

Pokud můžu doporučit,tak za mě rozhodně japonce....

S tím souhlasím, japonec bude dobrá volba, jen pozor u toho Grandise, moor 2.0 Di-D je ve skutečnosti koncernové TDI 103 kW se vším co k tomu patří, Avensisů Verso moc nepotkávám i když v DE by mohl být slušný výběr. Potom co ho přestali vyrábět přejmenovali Corollu Verso a Verso, malinko je zvětšili a prodávají dodnes, nevím jaký máš finanční limit ale ta by šla sehnat nová v naftě za 509 tis., benzín pochopitelně levněji. Osobně bych ještě kouknul na Mazdu 5.

Odkaz ke komentáři

S tím souhlasím, japonec bude dobrá volba, jen pozor u toho Grandise, moor 2.0 Di-D je ve skutečnosti koncernové TDI 103 kW se vším co k tomu patří, Avensisů Verso moc nepotkávám i když v DE by mohl být slušný výběr. Potom co ho přestali vyrábět přejmenovali Corollu Verso a Verso, malinko je zvětšili a prodávají dodnes, nevím jaký máš finanční limit ale ta by šla sehnat nová v naftě za 509 tis., benzín pochopitelně levněji. Osobně bych ještě kouknul na Mazdu 5.

Jen pro zajimavost,v cem jsou ty VW motory spatne?co vim,tak drivejsi motory VW se mely za nesmrtelne,ikdyz je fakt,ze posledni dobou jde vse do riti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...