TomAnt Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Vzhladom na to, ze uz predchadzajuca 1.6 dizel vie mimo mesto jazdit bez vyraznych problemov pod 4 (osobna skusenost na sluzobaku), tak to moze byt naozaj zaujimava spotreba Otazka je, ci je tam aj nejaka radost z jazdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Dotaz na odborníky:při středně intenzivním brždění v rychlostech nad 100 mi jde hukot od předních kol. Do volantu vibrace nejdou. Brzdový obložení mám nový, značkový.Žeby disk? Do servisu jdu za týden, ale rád bych aspoň tušil s čím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 moze to byt milion veci od pneu, cez brzdy, kadeco na naprave... moj skromny tip je lozisko. ake stare mas auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 taky bych to tipoval na loziska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Dotaz na odborníky: při středně intenzivním brždění v rychlostech nad 100 mi jde hukot od předních kol. Do volantu vibrace nejdou. Brzdový obložení mám nový, značkový. Žeby disk? Do servisu jdu za týden, ale rád bych aspoň tušil s čím. Bandi, a neosedlal jsi ponorku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Dotaz na odborníky: při středně intenzivním brždění v rychlostech nad 100 mi jde hukot od předních kol. Do volantu vibrace nejdou. Brzdový obložení mám nový, značkový. Žeby disk? Do servisu jdu za týden, ale rád bych aspoň tušil s čím. Zvlněné kotouče, opotřebované kotouče, nekvalitní desky, načaté ložisko. Nebo jakákoliv kombinace těchto věci. Reším obdobný problém, po výměně ložisek (a znovu dotáhnutých) to vidím na bídné destičky pochybné značky a opotřebovanější kotouče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Dotaz na odborníky: při středně intenzivním brždění v rychlostech nad 100 mi jde hukot od předních kol. Do volantu vibrace nejdou. Brzdový obložení mám nový, značkový. Žeby disk? Do servisu jdu za týden, ale rád bych aspoň tušil s čím. Z toho, co píšeš, to mohou být "vydřené" brzdové kotouče. Ložiska to samozřejmě mohou být také. Ozývá se hučení v zatáčkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Auto je 2009 (Galaxy), najeto 65k, destičky origo z AD servisu (Ford - přední tam jsou 5tkm, zadní 15tkm), hučí to jen při brždění (spíš zepředu) a cítit to je jen v rychlostech 100+ (zkoušeno na hladkým povrchu s vyřazeným kvaltem).Jiný projevy (jako táhnutí, vibrace, vliv motoru) jsem nezaznamenal. Upraveno 31. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Tak to bych viděl na kotouče, pokud jezdíš svižně, Galaxy je větší, těžší, Ford už taky dávno nedělá až tak kvalitní věci. Zkotroloval bych kotouče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Řeším se svým servisákem stejný problém,ano i u nových kotoučů se to může projevit,záleží na tom jak jsi jezdil po výměně prvních cca.500km,nesmí se to honit,přepálí se a maj pak tendenci se vlnit,taky může být nějaký maras na poloose ale to bych u tebe vypustil,většinou se jedná o starší auta.Servisák mi poradil keramiku. Upraveno 31. července 2012 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Nemate nekoho po Praze na zajimave pov-ko? Spatna kombinace:velky objem, nizky vek, malo bonusu, ale na nikoho z rodiny uz to dohlasovat nemuzu diky parkovacim zonam. Nerad bych, aby se ta diskuze rozjela smerem "nemas kupovat , kdyz.....". Prijde mi skoda za "relativne" stejny produkt davat zbytecne vice. Potrebuju pojistit zatim jen na vin, abych si auti(e39 neboli zpet u roztoceny vrtule) privezl uz na sve pojisteni. Upraveno 31. července 2012 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Nemate nekoho po Praze na zajimave pov-ko? Spatna kombinace:velky objem, nizky vek, malo bonusu, ale na nikoho z rodiny uz to dohlasovat nemuzu diky parkovacim zonam. Nerad bych, aby se ta diskuze rozjela smerem "nemas kupovat , kdyz.....". Prijde mi skoda za "relativne" stejny produkt davat zbytecne vice. Potrebuju pojistit zatim jen na vin, abych si auti(e39 neboli zpet u roztoceny vrtule) privezl uz na sve pojisteni. E pojistění a jejich otevřená flotila spolu s jejich slevou ti vyjde nejlevněji zřejmě u Alianz i když je to na první pohled divné. Každpopádně u nich,a možná ti vyjde jiný pojišťovací ústav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Pokud můžu doporučit,tak za mě rozhodně japonce.... S tím souhlasím, japonec bude dobrá volba, jen pozor u toho Grandise, moor 2.0 Di-D je ve skutečnosti koncernové TDI 103 kW se vším co k tomu patří, Avensisů Verso moc nepotkávám i když v DE by mohl být slušný výběr. Potom co ho přestali vyrábět přejmenovali Corollu Verso a Verso, malinko je zvětšili a prodávají dodnes, nevím jaký máš finanční limit ale ta by šla sehnat nová v naftě za 509 tis., benzín pochopitelně levněji. Osobně bych ještě kouknul na Mazdu 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 nedelate nekdo do toyot?zrejme budu potrebovat nove vstriky do land cruisera 120ky. po 250t km na to sice ma skoro i narok, ale stejne to na**re Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Panove, tak diky s rucenim - vyreseno. Nakonec mi udelala nej cenu jedna slecna na klasicky pobocce. Lepsi nebo totoznou nez 4 zprostredkovatele... Urco to bylo pro moje modry oci (nemam modry ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 S tím souhlasím, japonec bude dobrá volba, jen pozor u toho Grandise, moor 2.0 Di-D je ve skutečnosti koncernové TDI 103 kW se vším co k tomu patří, Avensisů Verso moc nepotkávám i když v DE by mohl být slušný výběr. Potom co ho přestali vyrábět přejmenovali Corollu Verso a Verso, malinko je zvětšili a prodávají dodnes, nevím jaký máš finanční limit ale ta by šla sehnat nová v naftě za 509 tis., benzín pochopitelně levněji. Osobně bych ještě kouknul na Mazdu 5. Jen pro zajimavost,v cem jsou ty VW motory spatne?co vim,tak drivejsi motory VW se mely za nesmrtelne,ikdyz je fakt,ze posledni dobou jde vse do riti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 (upraveno) Me na presne stejnem motoru zaclo v 80k piskat turbo. Jinak bez problemu. Slysel jsem vzdy jen o vstricich a turbu. Ale to muze byt zpusobeno ceskou naftou a zbusobem jezdeni ceskych ridicu. Upraveno 1. srpna 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Dneska taková mini sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 ..od včera tímto..a jsem nadšen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 tím vepředu nebo tím vzadu? zadek i předek pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se