Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

mike_x napsal:
Osobne si myslim, ze podvozky soucasnych supersportu jsou perfektni a zkousnou taky kde co, navic na rovince budou urcite excelovat proti motardu. Na nejakej silenej klikatici bude s motardem asi dost legrace, ale takovych v realnym provozu moc neni...

BTW peknej kousek na ty fotce, klobouk dolu :thumbsup_anim:

Tak v rteáném provozu zcela otevřeně: nejsou-li dlouhé rovinky a hodně rychlé zatáčky, tak supersport nemá šanci :thumbsup_anim:

mechano napsal:
Jojo, svatá pravda. Jen je to motorka na okruh na né na ježdění po Čechách. A kobilky jsou taky fajn. :thumbsup_anim:

Ale mezi náma, nad K5, Kž prostě není :guiltysmiley:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

adamjursa napsal:
taky se musím pochlubit s mým povozem :-) Je to zároveň asi můj největší koníček, takže si jízdu v něm užívám každý kilometr.

Dovolte mi představit moje BMW e46 330Ci v m-paketu :-)

to pozadí mi připomělo hnusný baráky co jsme v nich bydleli na vojně

Odkaz ke komentáři

New X-Bob napsal:
Není náhodou trolejbus několikrát dražší, než běžný Mercedes?? Jó, vlastní trolejbus i s drátama, to je frajeřina. Kdekdo má Maybachy, Ferári a tak. Ale privátní trolejbus, to je frajeřina. Když teda šetříš na hodinky, to budeš kupovat pražskej orloj, ne? :-)

ja myslim ze ma zalusk na henry graves... ;)

Odkaz ke komentáři

Jakubisko napsal:
Trolejbus. Mysteriozni druh dopravniho prostredku, ktery me vzdy zajimal. Na jakem principu vlastne funguje? Je to jako u auticek na autodraze, jen obracene? Nebo je to spis jako u modernich hybridu, elektromotor pro kazde kolo?

Tohle jsem četl nedávno a nejen, že jsem se zasmál, ale dokonce jsem se i poučil...

Článek pojednává o troljebusu Škoda 14Tr17/6M

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009031504

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Při výběru nového auta pro mě byla hlavním parametrem prostornost. Firma mi ten výběr trochu zúžila na dva výrobce (a cenový limit) a výsledkem je toto celkem praktické rodinné vozítko.

Když jsme jednou dali kluka dřív spát a udělali si se ženou pěkný večer, dostal jsem pak za láhve 2759 Kč. Těch beden bylo 17 a ani jsem nemusel sklápět nebo snad vyndávat sedačky, jen je trochu posunout - akorát roletka v kufru mi nějak nešla zatáhnout.

Touran_zezadu_maly.jpg

Touran_z_boku_maly.jpg

(Touran 2.0 FSI, Highline + nějaké extras).

Odkaz ke komentáři

Aldo napsal:
Tohle jsem četl nedávno a nejen, že jsem se zasmál, ale dokonce jsem se i poučil...

Článek pojednává o troljebusu Škoda 14Tr17/6M

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009031504

Tý brďo, tak sem se dověděl, že trajfl umí couvat!!

To mi vyvrátilo utkvělou představu a zbořilo dětství.. :suicide_anim:

Ale stejně, nikdy sem to neviděl, tak to není pravda.. :thumbsup_anim:

A že sem se tím najezdil..

Odkaz ke komentáři

Vsetci tu pisu s cim by chceli jazdit, ale mna neoklamu...podla mna by vseci z fora chceli najradsej toto:

Bawo 760 s takouto vymozenostou :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
  adamjursa napsal:
chválim vyběr benzinového motoru :thumbsup_anim:

Díky, žádný silnější motor do něj tehdy nedávali, tak jsem vzal tenhle :). Bohužel až mi v březnu skončí leasing a budu měnit, už to bude muset být diesel (nechci tady ale začínat žádný flame na téma benzín x nafta).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...