bandicoot Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Tada napsal: ...právníci chcípnou hlady... kdyžtak dáš koně na mrazák - 7 koní, to je 7 let celkem obstojný obživy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 mike_x napsal: Osobne si myslim, ze podvozky soucasnych supersportu jsou perfektni a zkousnou taky kde co, navic na rovince budou urcite excelovat proti motardu. Na nejakej silenej klikatici bude s motardem asi dost legrace, ale takovych v realnym provozu moc neni... BTW peknej kousek na ty fotce, klobouk dolu Tak v rteáném provozu zcela otevřeně: nejsou-li dlouhé rovinky a hodně rychlé zatáčky, tak supersport nemá šanci mechano napsal: Jojo, svatá pravda. Jen je to motorka na okruh na né na ježdění po Čechách. A kobilky jsou taky fajn. Ale mezi náma, nad K5, Kž prostě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 adamjursa napsal: taky se musím pochlubit s mým povozem :-) Je to zároveň asi můj největší koníček, takže si jízdu v něm užívám každý kilometr. Dovolte mi představit moje BMW e46 330Ci v m-paketu :-) to pozadí mi připomělo hnusný baráky co jsme v nich bydleli na vojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 No a tady tím jezdím já.Nějak na ty hodinky musím nasyslovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Není náhodou trolejbus několikrát dražší, než běžný Mercedes?? Jó, vlastní trolejbus i s drátama, to je frajeřina. Kdekdo má Maybachy, Ferári a tak. Ale privátní trolejbus, to je frajeřina. Když teda šetříš na hodinky, to budeš kupovat pražskej orloj, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 New X-Bob napsal: Není náhodou trolejbus několikrát dražší, než běžný Mercedes?? Jó, vlastní trolejbus i s drátama, to je frajeřina. Kdekdo má Maybachy, Ferári a tak. Ale privátní trolejbus, to je frajeřina. Když teda šetříš na hodinky, to budeš kupovat pražskej orloj, ne? :-) ja myslim ze ma zalusk na henry graves... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Trolejbus. Mysteriozni druh dopravniho prostredku, ktery me vzdy zajimal. Na jakem principu vlastne funguje? Je to jako u auticek na autodraze, jen obracene? Nebo je to spis jako u modernich hybridu, elektromotor pro kazde kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Jakubisko napsal: Trolejbus. Mysteriozni druh dopravniho prostredku, ktery me vzdy zajimal. Na jakem principu vlastne funguje? Je to jako u auticek na autodraze, jen obracene? Nebo je to spis jako u modernich hybridu, elektromotor pro kazde kolo? Tohle jsem četl nedávno a nejen, že jsem se zasmál, ale dokonce jsem se i poučil... Článek pojednává o troljebusu Škoda 14Tr17/6M http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009031504 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Při výběru nového auta pro mě byla hlavním parametrem prostornost. Firma mi ten výběr trochu zúžila na dva výrobce (a cenový limit) a výsledkem je toto celkem praktické rodinné vozítko. Když jsme jednou dali kluka dřív spát a udělali si se ženou pěkný večer, dostal jsem pak za láhve 2759 Kč. Těch beden bylo 17 a ani jsem nemusel sklápět nebo snad vyndávat sedačky, jen je trochu posunout - akorát roletka v kufru mi nějak nešla zatáhnout. (Touran 2.0 FSI, Highline + nějaké extras). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 salamio napsal: (Touran 2.0 FSI, Highline + nějaké extras). chválim vyběr benzinového motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 za 14 dní jdu pro tohle.. 2.0 Tdi 81kw 4x2 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Aldo napsal: Tohle jsem četl nedávno a nejen, že jsem se zasmál, ale dokonce jsem se i poučil... Článek pojednává o troljebusu Škoda 14Tr17/6M http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009031504 Tý brďo, tak sem se dověděl, že trajfl umí couvat!! To mi vyvrátilo utkvělou představu a zbořilo dětství.. Ale stejně, nikdy sem to neviděl, tak to není pravda.. A že sem se tím najezdil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Vsetci tu pisu s cim by chceli jazdit, ale mna neoklamu...podla mna by vseci z fora chceli najradsej toto: Bawo 760 s takouto vymozenostou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Tak takováhle vymoženost mi chybí, takhle si musím hodinky vybírat ještě předtím než někam jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Nie, netužim po tejto Girard-Perregaux exkluzivnej edicii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Někdo jezdí zadarmo. POZOR jen pro silné povahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Moje Blata Blatino scooter. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Jaryne, soráč, ale písnul sem modům, ať to smáznou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 adamjursa napsal: chválim vyběr benzinového motoru Díky, žádný silnější motor do něj tehdy nedávali, tak jsem vzal tenhle . Bohužel až mi v březnu skončí leasing a budu měnit, už to bude muset být diesel (nechci tady ale začínat žádný flame na téma benzín x nafta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Nissan Pathfinder 2.5 dci, automat - ideální rodinné a pracovní vozidlo. Jinak nejzábavnější, co jsem měl byl Citroen CX 25 GTi Turbo (benzín). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se