Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Motor taky často regeneruje - při tom čoudí a sm.dí a samozřejmě řere naftu.

Obecný problém dieslů EURO 5 a vyšší a cest na kratší vzdálenost. Motor se neprohřeje, filtr se zas.írá, elektronika blouzní po regeneraci. Z tohotu důvodu jsem před rokem a po roce provozu vyměnil Subaru Legacy 2,0 D za 2,5 benzin. Žádná turba, vzduchové váhy a jiná z.kur.vítka, kolem motoru je vidět asfalt a jede to jako čert. :taz:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecný problém dieslů EURO 5 a vyšší a cest na kratší vzdálenost. Motor se neprohřeje, filtr se zas.írá, elektronika blouzní po regeneraci. Z tohotu důvodu jsem před rokem a po roce provozu vyměnil Subaru Legacy 2,0 D za 2,5 benzin. Žádná turba, vzduchové váhy a jiná z.kur.vítka, kolem motoru je vidět asfalt a jede to jako čert. :taz:

jak to máš se spotřebou? známý známýho co slyšel souseda bědovat (znáš to JPP) "že to žere i trávu podél silnice" :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

no popravdě řečeno, HUD mi přijde taky jako pěkná kravina. Už když jsem o tom kdysi dávno četl tak jsem si říkal že by mi asi vadilo mít něco ve výhledu. Což jsem si později potvrdil. Často se nějakému autu vyčítá že se něco z interiéru odráží ve skle. Tohle je stejný. Lepší přehled to nepřináší, stejně se na to musí člověk zaměřit aby to přečetl. A vlastně není nic co by musel za jízdy tak nějak nepřetržitě sledovat. Analogový otáčkoměr se dá vnímat periferně bez nějakého "přeostřování" a rychloměr vlastně taky.

HUD je supr, ja na to nedam dopustit, nastavis si to presne tam, kam chces. ja mivam volant nejbliz k sobe a co nejniz a venec mi zavazi ve vyhledu na budiky, proto je pro me HUD nepostradatelnej..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Hud je dobrej, promítá se ti do "nekonečna" takže s přeostřením není problém, chce si to jen zvyknout... Když jsem seděl v 535i GT, tak jsem to hned vypnul a když mi pak půjčili něco jiného, tak jsem to nechal a zjistil jsem, že to je super, hlavně kvůli navigaci a tak.

Odkaz ke komentáři

no popravdě řečeno, HUD mi přijde taky jako pěkná kravina. Už když jsem o tom kdysi dávno četl tak jsem si říkal že by mi asi vadilo mít něco ve výhledu. Což jsem si později potvrdil. Často se nějakému autu vyčítá že se něco z interiéru odráží ve skle. Tohle je stejný. Lepší přehled to nepřináší, stejně se na to musí člověk zaměřit aby to přečetl. A vlastně není nic co by musel za jízdy tak nějak nepřetržitě sledovat. Analogový otáčkoměr se dá vnímat periferně bez nějakého "přeostřování" a rychloměr vlastně taky.

To je ale pekna kravina,co si napsal.Bez head up dis. si uz ani jizdu nedovedu predstavit.Nevim jak u jinejch aut,ale u X5 nikam zamerovat nemusim,je to velky a vubec to nerusi.Krasne vidim kolik jedu a kdyz si zapnu navigaci,nemusim odtrhavat oci od cesty.Nejlepsi vec!

Odkaz ke komentáři

Osobna skusenost, CX-5 je fantasticke auto...

Pánové díky všem za komentáře na ASX i CX5, chci co nejdřív domluvit na Mazdu testovačku a dám vědět jak pokračuje výběr... Jen tak pro zajímavost kdo má rád ameriky, tohle stojí naprosto stejně jako CX-5 a bylo taky ve výběru...tak třeba příště :crying_anim:

post-17375-063584200 1352273463.jpg

Odkaz ke komentáři

ty vole, kdyz ti kamarad pred tebou rozstreli Gecko na sracku plus nevis, jestli je vubec ready, ja bych taky nedrzel ruku klidne.. spis bych se na nataceni vysral uplne :(

Právě proto to píšu. Kameraman to video dal navíc na Youtube. Takže teda nevím co jsi tím vším vlastně myslel :) Ono video s pakem, co pouze vlastní blbostí rozmlátí Gcko Medveda, ve kterém je 100 slovo #$% padesátkrát @#$^^ a k tomu v 80% záběru hlína něco vypovídá...

Odkaz ke komentáři

Pánové díky všem za komentáře na ASX i CX5, chci co nejdřív domluvit na Mazdu testovačku a dám vědět jak pokračuje výběr... Jen tak pro zajímavost kdo má rád ameriky, tohle stojí naprosto stejně jako CX-5 a bylo taky ve výběru...tak třeba příště :crying_anim:

To foto je asi z US viď? Nemáš prosím větší? V pozadí totiž tuším Ford Fusion a.k.a. New Mondeo 2013

Odkaz ke komentáři

Zalozil bych vlakno /osobni auta a ne taxi/, kdo ma vic najeto na tachometru :). Zitra me padne cislovka 420tisic km, Seat Leon 1,9TDi s laskou od novoty opecovavany. Ted uz s nim moc nejezdim a jednou bude i zbytecne zavazet, ale srdce me nedovoli, abych ho prodal (ikdyz s tim najezdem bych ho mel spis venovat :)

Odkaz ke komentáři

Podobni smejdi by si nemeli uz dozivotne zaridit. Taky se ale musim priznat, ze pred par tydny jsem videl video, kdy na hradecke dalnici ujizi cajtum motorkar se spolujezdkyni a snad jsem i chvilema tem ujizdejicim fandil /nakonec jsem se ale prehlasoval a stal na strane zakona/. Zrejme se to muze stat i slusnakovi, vidi modra svetla, trochu zpanikari a ani nemusi mit duvod a uz slape na plyn. Jinak ale plati ta moje prvni veta.

Upraveno uživatelem Petr77
Odkaz ke komentáři

Nevím zda to dat sem nebo zalozi nove vlakno , ale zkusim to.

Jdu s prosbou o radu a nazory. Mate nekdo zkusenosti s cernými skrinkama/onboard kamerama do auta? Cenove rozpeti je silene.Maj ty levnejsi smysl?Pokud nekdo nejakou pouzivate pls poradte, doporucte.

Diky moc dopredu .

Odkaz ke komentáři

Kamery už se tu řešily. V prvé řadě je třeba říct, že je to úplně všechno čína a záleží opravdu na štěstí. Já měl jednu za 50USD z dealextreme, teď mám Hutermannku (lze ji najít pod asi tisíci názvy jako každou jinou kameru, jen se to dycky přelepí podle prodejce... :/ ) za 5300Kč a už jsem ji dvakrát musel reklamovat, člověk si nevybere... :(

http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-do-auta-od-665/palubni-kamera-do-auta-s-gps-logger-a-lcd-full-hd-1080p-operativni-cerna-skrinka-on-board-hutermann-itracker-5985-gps-cz

Jinak já bych jako nutnost viděl 1080p, ať máš aspoň trochu jistotu, že ze záznamu přečteš SPZ. U těch levnějších sice na krabicích píšou 720 či 1080p, ale je to jen přepočítané a kvalita je strašlivá...

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

Po dnešku jsem mile překvapen bezpečností oktávek,auto přes střechu na odpis,vše v pohodě,dávám však vinu levnějším zimním pneumatikám,ač bylo sucho,rychlost nijak vysoká tak jsem se cítil jak na saních,Goodride nedoporučuji,ale co poučil jsem se o tom že co je z číny tak nebrat :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Po dnešku jsem mile překvapen bezpečností oktávek,auto přes střechu na odpis,vše v pohodě,dávám však vinu levnějším zimním pneumatikám,ač bylo sucho,rychlost nijak vysoká tak jsem se cítil jak na saních,Goodride nedoporučuji,ale co poučil jsem se o tom že co je z číny tak nebrat :smile_anim:

Tak to bereš hodně sportovně,na to,že auto je asi na odpis.

Odkaz ke komentáři

Je fajn, ze jsi v poradku, ale tyhle gumy tu nema nikdo. Teda doufam! Myslel jsem, ze mas rozum. Dobre gumy nejsou vsespasitelne, ale spatne jsou sebevrazda, nebo minimalne zbytecny hazard. Cinskou nounejmku, tedy treba tyhle, bych nedal ani na privesny vozik. Auto sluzebni? Nebo aspon pojistene?

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...