Jeremy Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 rodice maj uz ctvrtyho hyundaie. aktualne trajet. ma jen tri nedostatky: 1. je desne skaredej, 2. linej motor crdi, 3. blbe se prodava ojetej... jinak jezdi, jezdi, jezdi a zase jezdi... absolutne bez problemu. jedina investice byla myslim pneu, desticky, olej..To mi přijde přesně jako moje X5, ve všech bodech :-D
montemar Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 fakt? ... mně se třeba x5 nezdá až tak dramaticky škaredá.. ale to jevěc názoru
kloubik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 pokud se nepletu, tak má Jeremy tu první generaci a v tom mu teda taky musím oponovat, protože škaredá mi taky nepřijde, spíš naopak :-) Na větších kolech a ve správné barvě to z nějakýho záhadnýho důvodu je pro mě jedno z nejhezčích SUV i po letech, hezčí než následující model (vyjme X5 M). Vždycky mě to jednou za čas chytne, že bych to risknul a vyměnil to za Jeepa, 2005 nebo 2006 kdy 4.4 V8 (v Evropě možná i diesel, nejsem si jistej) dostali už nový automat. převodovky, který by měly být o dost spolehlivějí než ty původní. Ale lidi z okolí co jí měli mi to vždycky rozmluví, protože do jednoho všichni tvrdili, že to byla kasička na peníze a až moc často v servisu. Jinak taková úvaha, jsem zvědavej jak za pár let bude vypadat trh s ojetejma autama, kdy žádný nový BMW už se víceméně nedá koupit bez turba, teploměr motoru už se nemontuje roky (aspon nejvýkonější verze mají teploměr oleje), za 4 roky BMW nebylo schopný 100% vyřešit problémy s vysokotlakýma benzínovýma čerpadlama na 335i a otázkou je, co tu bude do budoucna dělat na čtyřválcích s turbem. Asi budeme dávat 4 letý auta po vypršení záruky do šrotu a kupovat jen nový.....
Jeremy Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Jojo, mám jednu z posledních E53, ale E70 se mně osobně teda líbí víc. Kupoval jsem to schválně, ať koupím radší poslední vychytaný model, než první nechychytaný.. A šup - v servisu mi řekli, že mám E70, jen ve starý piksle a se starým interiérem - jinak všechno uvnitř E70. Sic!Ale naštěstí je všechno OK, Ťuk, ťuk.. :-)
skalis Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Jinak taková úvaha, jsem zvědavej jak za pár let bude vypadat trh s ojetejma autama, kdy žádný nový BMW už se víceméně nedá koupit bez turba, teploměr motoru už se nemontuje roky (aspon nejvýkonější verze mají teploměr oleje), za 4 roky BMW nebylo schopný 100% vyřešit problémy s vysokotlakýma benzínovýma čerpadlama na 335i a otázkou je, co tu bude do budoucna dělat na čtyřválcích s turbem. Asi budeme dávat 4 letý auta po vypršení záruky do šrotu a kupovat jen nový.....Tohle se bude tykat vsech znacek. Az v ramci svate valky proti emisim nebude zadna znacka pouzivat benzinovy atmosfery ani v nizsich kubaturach (ctyrvalce 1.4-2.0) a namisto toho bude ve vsem 1.2 s turbem...
Trojan Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 No.. kdo by si ho koupil dneska? Pokud nenarážíš na nákup telefonů z číny, zajímala by mě tvá alternativa.
Jeremy Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Pokud nenarážíš na nákup telefonů z číny, zajímala by mě tvá alternativa.Já mám iPhone, a je mi úplně fuk, z čeho a kde se vyrábí. Prostě funguje a nemusím se o něj starat..
zekon7302 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 ..za tu cenu se ti nedivím..tohle bude jezdit furt..ikdyž už to má něco za sebou..zase už je všecko vyměněné při tom nájezdu..a motor ten vydrží..praskávalo u něj sání..ale to už bude taky měněné.. ..pravdou je, že jsem netušil, že se to dělalo bez quattra s třílitrem... jezdí to fakt nádherně,taky jsem to nevěděl u toho motoru a už vůbec ne že v pětikvaltu,není však problém za pakatel sehnat šestikvalt
Josef01 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Pokud nenarážíš na nákup telefonů z číny, zajímala by mě tvá alternativa. Já mám telefon z UK
Trojan Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 (upraveno) Ne nic, byl by z toho flám a je to OT. Upraveno 14. února 2013 uživatelem Trojan
financ Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 predsudky. .. kdo by si pred 7 lety koupil mobil samsung.. Tvl, jeste ho mam nekde doma. Vecko od Samsungu :-))))
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Tvl, jeste ho mam nekde doma. Vecko od Samsungu :-)))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 tak auta Samsung jsou jen na o malinko lepší úrovni než Dacie, je to licence Renault, kvalita zpracování bude asi lepší, ale... http://en.wikipedia...._Samsung_Motors Tohle u nás prodával Renault pod označením Latitude. Kastle je samsung a v nejvyšší výbavě do toho dávají 3,0 V6 disel co je v infinity. Má ho šéf a je pravda, že výkonově to auto má něco do sebe, ale některý technický řešení mě moc nepřesvědčily - je to takový rozporuplný auto.
montemar Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Jojo, mám jednu z posledních E53, ale E70 se mně osobně teda líbí víc. Kupoval jsem to schválně, ať koupím radší poslední vychytaný model, než první nechychytaný.. A šup - v servisu mi řekli, že mám E70, jen ve starý piksle a se starým interiérem - jinak všechno uvnitř E70. Sic!Ale naštěstí je všechno OK, Ťuk, ťuk.. :-) tak presne takovy mam POcka.. jeden z poslednich kusu starsiho modelu, takze, predpokladam, tam je technika 8500... chtel bych tomu verit, ale dokud je neotevru, tak to asi nezjistim
Cyril Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Já teď poslední tři týdny v tomhle....D4 je na servisu, tak si užívám hlavně cesty mimo silnici.
montemar Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 krasnej kousek... kdyz koukam na to sani, uz si se s tim nekde brodil? v jake hloubce? neumim si dost dobre predstavit, pri prujezdu treba metrove hloubky, ze by do interieru nepronikla vubec zadna voda..
laskajefajn Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Nevím,nevím...provozáci je maji a prý jsou dost poruchovy vozítka.
Cyril Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 (upraveno) krasnej kousek... kdyz koukam na to sani, uz si se s tim nekde brodil? v jake hloubce? neumim si dost dobre predstavit, pri prujezdu treba metrove hloubky, ze by do interieru nepronikla vubec zadna voda..Jo brodil...voda vyteče a nateče. Teoreticky hloubka asi po volant. Ale s tímhle autem už jezdím spíš expedice a vodou méně. Nejvíc jsem brodil asi 150cm. Jinak s Discovery D1 až do půl oken.... Nevím,nevím...provozáci je maji a prý jsou dost poruchovy vozítka.Máš skoro pravdu. Jen je potřeba říct, že tohle není neslavně známý model Td5, který dělá Defenderu špatnou pověst. Ta většinou souvisí s tím, že se o služební auta zaměstnanci ne vždy starají tak svědomitě jako jejich páničci a teréňák, který je používán v terénu, bývá často vystaven podmínkám jiným, než třeba skotačící Fábia 1,2 h.ch.k.r.d.t.ň. na D1 Praha/Brno. (I když s tou D1 jsem si možná díky tankodromnímu stavu právě lehce naběhl.... ).V případě mého miláčka se jedná o nejspolehlivější model Defenderu 2,5L - 300Tdi, který se začal vyrábět po skončení výroby staršího bráchy 2,5L - 200Tdi v roce 1994. Jeho výroba skončila rokem 1998. Potom nastoupila již zmíněná nejhorší varianta 2,5L - Td5 (pětiválec). Tu v roce 2006 vystřídal 2,4L -Td4 (Puma) s motorem, který používá i Ford Transit. Od roku 2012 je díky emisním a jiným teroristickým předpisům Puma Td4 již pouze s motorem o zmenšeném objemu 2,2L. Model 300Tdi, který mám, dodnes používají armády po celém světě a jeho výroba pro armádu neskončila i přes nástup nových modelů. Edit: Jen ještě doplním, že model Td5 a novější Td4 používá komplikovanou elektroniku. Model 300 Tdi funguje naprosto plnohodnotně (po odpojení ventilu vypínání přívodu paliva) i bez akumuátoru. Vše je mechanické. O stavebních prvcích vozidla, jako jsou masívní sériové nápravy Salisbury a další věci je zbytečné se na hodinkovém fóru rozepisovat. Land Rover je auto, které tě buď naštve, nebo si jej zamiluješ na celý život. Jsem ten druhý případ.... Upraveno 15. února 2013 uživatelem Cyril
Josef01 Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Včera jsem potkal podobnou OIII jako níže uvedenou a zezadu je to fakt hnusný auto, na fotkách to ještě jde, to snad dělají schválně a testují co tady lidi vydrží.... http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-1-2-tsi-sledujte-zitra-online-72855
Cyril Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Včera jsem potkal podobnou OIII jako níže uvedenou a zezadu je to fakt hnusný auto, na fotkách to ještě jde, to snad dělají schválně a testují co tady lidi vydrží.... http://www.auto.cz/t...ra-online-72855 Tam je fakt napsáno slovo "SKODA" ? A logo toho dikobraza myslí vážně? Ale jo, dyť my si nakonec zase zvykneme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se