MarcelG Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 ...když už tady byla ta debata ohledně nové X5....Tady je trocha srovnání X5 1. až 3.generace. Takhle vedle sebe, když je vidím, za sebe musím říct, že nová X5 vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Dobrá ukázka, co udělá s autem barva... Tohle je určitě o dost lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Dnes je krasny slunecny den. Na projizdku v anglicke klasice jak delany. Ktere si vybrat? Spirit of Ecstasy nebo Morgan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Ten Corniche (?) je nádhernej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Nechci zakladat novy Off Topic vlakno. Poradte prosim miniauto, 5 dveri, automat, cena 200k s radiem a klimou. Motor ze sekacky staci. Neco jineho nez Citigo?Libi se mi novy Picanto, ale automat jsem v ceniku nenasel. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biermann Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 (upraveno) Bohuzel diesel se 180 konikama je dnes zakladni vykon kazdyho normalniho dvoulitru.U benzinu bych ocekaval 300 koni.No nic,to je jedno,ja si to kupovat nebudu. Rozhodně se nechci zastávat Škodovky, už proto, že jsou mi ostré verze v dehtu proti srsti, ale můžeš mi hodit pár normálních naftových dvoulitrů se 180 koníkama, když je to standard? U japonců o nich nevím, když jsem zkusmo koukl na místní produkci, tak jsem taky na nic moc nenarazil (proletěl jsem VW, Volvo a LR). A u američanů jsem se nedíval, ale tam nafta nehraje zrovna první housle, tak bych se divil, že zrovna tam by měli nějaké nabušené naftové motory. Ano, najdou se výjimky jako BMW, ale to už pak asi nejde úplně o "každý normální dvoulitr". Upraveno 8. června 2013 uživatelem Biermann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Som bol dnes Monďáka nachipovať.260 koní, 400 Nm, zajtra ho prevetrám Košice - Praha http://www.youtube.com/watch?v=y-eePNDePM4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Som bol dnes Monďáka nachipovať.260 koní, 400 Nm, zajtra ho prevetrám Košice - Praha U koho jsi to nechával dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 co takovy to pidi jundaj? ja osobne bych nebrat automat a sel do clia, corsy apod nejaka predvadecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 U koho jsi to nechával dělat?www.profituning.skVelmi dobre odvedena praca, nie su to ziadnu nahravaci sw za 30 minut. Sam majitel upravival mapu custom na moje auto, trvalo to asi 4 hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 No v době kdy BMW M5 přikrášluje zvuk motoru reproduktory mě asi falešná koncovka u octavky RS nerozhází :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Sibirnaya, s tim automatem uvidime. Maly Hjonde jsem nevidel, mrknu, diky, tam mame dokonce jiniu cenu.Pokud nebude vyzadovan automat, pak to predvadecka jisti. Treba takovy Clio me ale zakladni cenou nemile prekvapilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Nechci zakladat novy Off Topic vlakno. Poradte prosim miniauto, 5 dveri, automat, cena 200k s radiem a klimou. Motor ze sekacky staci. Neco jineho nez Citigo?Libi se mi novy Picanto, ale automat jsem v ceniku nenasel. Diky.mikro vozítka nebudou mít klasický automat, ale nějakou robotizovanou převodovku a to bych i jako skalní automatista spíš nedoporučoval - nemám s tím vlastní zkušenost, ale před nákupem posledního vozítka to byla taky jedna z variant a podle toho co jsem načetl - nebrat. btw víc než citigio se mi líbí vw up, ale nevím jak cenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 ...Bohuzel diesel se 180 konikama je dnes zakladni vykon kazdyho normalniho dvoulitru... Zas bych tolik nefantazíroval Kolik že to má výkon základní diesel třeba u BMW3 či Audi A4? Nebo třeba u BMW5 Nicméně souhlasím s tebou v tom, že RS by s zasloužilo výkon vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 ...Bohuzel diesel se 180 konikama je dnes zakladni vykon kazdyho normalniho dvoulitru... Zas bych tolik nefantazíroval Kolik že to má výkon základní diesel třeba u BMW3 či Audi A4? Nebo třeba u BMW5 Nicméně souhlasím s tebou v tom, že RS by s zasloužilo výkon vyšší.320d ma 184 koni,dvoulitr nafta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Nechci zakladat novy Off Topic vlakno. Poradte prosim miniauto, 5 dveri, automat, cena 200k s radiem a klimou. Motor ze sekacky staci. Neco jineho nez Citigo? Libi se mi novy Picanto, ale automat jsem v ceniku nenasel. Diky. Co opel meriva? Sveho casu jsem to mel pro zenu jako jednu z moznosti pri vyberu.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Kubson, jojo Citigo ma robotizovanou prevodovku, nic o tom ale nevim. Ale co, treba ten automat nebude nutny, jen jsem si myslel, ze do mesta to bude pro zacatecnika o fous lepsi, na druhou stranu dneska ty auta maji asistenci rozjezdu do kopce a tim nejvetsi uskali pro zacatenika pada... Bedjasson, Jazz asi bude pres 200, stejne tak nejaky to nejmensi Splash, ale mrknu. Tmoris, Meriva je inzerovana jako chytry MPV, stejne jako povedeny B-Max a podle toho asi bude cena. BTW, vcera jsem si prolezl Kia Carens a je to prevapive slusny auto. Jasne prostor s Galaxy srovnavat nejde, ale 7 lidi to taky umi a cena je skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Nechci zakladat novy Off Topic vlakno. Poradte prosim miniauto, 5 dveri, automat, cena 200k s radiem a klimou. Motor ze sekacky staci. Neco jineho nez Citigo? Libi se mi novy Picanto, ale automat jsem v ceniku nenasel. Diky. Co opel meriva? Sveho casu jsem to mel pro zenu jako jednu z moznosti pri vyberu.. Sent from my HTC using Tapatalk Řekl bych, že Meriva není už zase tak pidi. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Kubson, jojo Citigo ma robotizovanou prevodovku, nic o tom ale nevim. Ale co, treba ten automat nebude nutny, jen jsem si myslel, ze do mesta to bude pro zacatecnika o fous lepsi, na druhou stranu dneska ty auta maji asistenci rozjezdu do kopce a tim nejvetsi uskali pro zacatenika pada... jestli je to auto pro paní, mě se osvědčilo koupit na začátek něco jetého, už předem poškrábaného - "bolí" to míň než škrábance na funglovce a řidička nemá takový ostych? to stejné automat na poskakovaní po městě - řidička nehledá kvalty a věnuje se provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Řekl bych, že Meriva není už zase tak pidi. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2super bylo Daewo tico a jeho nástupce Matiz. Toho ještě vyrábí CHevrolet za solidní peníze- důležitý je nepřistoupit na první nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se