jirka404 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 oukej, tak v tom případě poradí někdo nejakou dobrou lakovnu kolem Ostravy? Havířov a tak...seš daleko, jinak bych ti to udělal
M3maniac Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Jako problém je, že jestli to máš stříbrnou metlu tak se to hodně blbě trefuje a na 99% to půjde poznat pokud nalakuješ jen jeden díl....takže vem tužku , odstran opatrně ten lak sedřenej nějakou plastovou špachtličkou a opatrně to zatři. A máš to za 120kaček. Problém je, že ikdyž to budeš chtít mít 100% a nechaš ten díl vylakovat celej bude to víc škody než užitku a za 3000 a taky záleží o jaké auto jde a jakej k tomu máš vztah, protože české lakovny to je na mašli nejde, nejde nejde...to se musí tak ,zástřik a pak to nepůjde poznat. Přijdeš pro auto a bum, šachovnice
jirka404 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 vím, že to je pořád jenom teoretizování ale, myslíš, že bych to nedal? Fakt to není velký. Ten nejhlubší vryp má na délku tak 3 mm. Ta fotka je akorat přiblížená hodně..Jinak, jestli to chceš dělat sám a nejseš úplný "poleno" napiš SZ a já ti pošlu návod
El Nano Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Jako problém je, že jestli to máš stříbrnou metlu tak se to hodně blbě trefuje a na 99% to půjde poznat pokud nalakuješ jen jeden díl....takže vem tužku , odstran opatrně ten lak sedřenej nějakou plastovou špachtličkou a opatrně to zatři. A máš to za 120kaček. Problém je, že ikdyž to budeš chtít mít 100% a nechaš ten díl vylakovat celej bude to víc škody než užitku a za 3000 a taky záleží o jaké auto jde a jakej k tomu máš vztah, protože české lakovny to je na mašli nejde, nejde nejde...to se musí tak ,zástřik a pak to nepůjde poznat. Přijdeš pro auto a bum, šachovnice tyjo, šachovnici bych teda nerad a je to světle modrá metla a jeden díl nalakovat nejde, protože celé poškození je tak na ploše 1 cm2a vztah k tomu mám jako k hodinkám. Tzn. hezky opatrně a jakýkoliv škrábanec me sere
El Nano Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 seš daleko, jinak bych ti to udělal že bych si udělal výlet? nee poleno nejsem, posílám SZ
Igicz Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Pánové, potřebuji do firmy pracanta. Čím větší kufr a menší spotřeba, tím líp:-) Cena do cca 50 000 - 60 000,- Kč. Odpočet DPH vítán.Máte zkušenosti třeba s R. Kangoo nebo C. Berlingo??? Nebo nějaký jiný tip v této cenové kategorii? Díky.
panedge Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Tak to se modli, v Dingolfingu předělávaj systém ve skladu nebo co tak prej to chodí podle počasí... Asi mas reht,auto v servisu od ctvrtka a dil zatim neprisel:-(
sibirnaya Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 jj, nekteri uz cekaj dva tydny na dily..
bandicoot Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Včera, čtvrt na šest, nábřeží...Myslím, že to sedí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 jj, nekteri uz cekaj dva tydny na dily..já jsem před cca 14ti dny v renocaru objednal jednotku bagů a řekli mi, že to bude trvat 1-5týdnů tak jsem mu druhej den volal, že jsem ji sehnal jinde a on ,že už došla tak nevím no....maj v tom trochu hokej kuci....ale znám lidi co čekaji na díly z nové X3 už měsíc a nic....
panedge Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Ty vole nestraste me,za 10 dni jedu Prahu na letiste a to se do Fabie teda nevejdem:-(
Petr77 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 To se musi krapet "oslavit"... tj. mycka, plna nadrz a do ostrikovacu alespon Birell Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Hodne slusny! Co je to za auto, osobak nebo dodavka? Ja vzdycky takovyhle pekny cisla prosvihnu. Tyden pred na to myslim kazdej den a pak kdyz to ma prijit skocim do auta, nekam chvatam a vzpomenu si az kdyz je po. Za par tydnu bych mel mit 300tis. tak uvidime Jinak se mi povedlo nedavno vyfotit jednoho mazackyho psa v zacpe na dalnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 nene, kilometru, mam ted asi 183tis mil, to je nejakych 295tis. km. Nevim nevim, jestli bych se dozil 300tis. mil bez velkych investic, ktery se nevyplati. Uz ted se mi tam sype kazdou chvili neco a uz jsem byl minuly tyden na testovacce novyho Grand Cherokee. Na druhou stranu se nemuzu nejak odhodlat toho auta zbavit, prece jen jsme spolu neco projeli, od Grand Canyonu po pouste v Utahu, Moab, Death Valley atd...tak nejak prirostlo mi k srdci. Kdybych nejezdil casto nekolikahodinovy dalnicni presuny kvuli lyzovani a kolum, tak bych sel asi do Wranglera, delaji ted nadherny barvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se