michalval Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Ahoj kluci, máte někdo poslední BMW X3? Potřeboval bych znát nějaké dojmy a zkušenosti...
IntoPicture Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 (upraveno) Dneska na magistrále u Opery jsem popojížděl před/vedle nové S-klasse (německé značky, nekamuflované, ale bez znáčků a komplet lakované v černé, včetně masky, atd.). Vypadá to auto hodně fajn, elegantně a nenabubřele, spíš jako menší auto... jen ten zahnutý pásek ledek v předních světlech a la A-klasse si mohli odpustit. Upraveno 26. června 2013 uživatelem IntoPicture
adamo Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Ahoj kluci, máte někdo poslední BMW X3? Potřeboval bych znát nějaké dojmy a zkušenosti... X3 koupil před půl rokem budoucí tchán (20d, m-paket). Co tě zajímá? Třeba budu vědět, občas se v tom vozím...
michalval Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Mám teď X5 3.0d a líbí se mi na něm spousta věcí, ale trochu mi už vadí jednak desetilitrová spotřeba a jednak je to trochu obluda (hlavně v zatáčkách). Chtěl bych asi něco lehčího, ale chci pořád něco s čím se dá zajet do hlubšího sněhu (jsem liberečák a pracuju v Jablonci) No a nová X3 přecijen trochu povyrostla, tak jsem si do ní sedl a líbí se mi uvnitř. Kufr je slušný 550 litrů (teď mám 620 l, tak bych těch 70 l oželel). No ale mám dvě malé děti, takže potřebuju dozadu hodit 2 sedačky a do kufru kočárek a ještě, aby tam zbylo místo na zavazadla). Tak já jen, jestli je to z tohohle pohledu použitelné auto.
sibirnaya Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 zustan u X5, X3 bude zrat min pokud ju vemes v dvoulitru, jinak to vetsi zazrak nebude. napis gasovi, ten ma X3 2,0d v Mpaketu..
Hasňa Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 Zustan u X5. X3 byla jednim z kandidatu TG na nejhorsi auto v dejinach.
sibirnaya Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 nakonec ten zebricek vyhral beckovej medved ja bych X3 nezatracoval, sam jsem o ni hodne premyslel, ale cenove to nebylo o moc lepsi jak X5 a preci jen je to o kus mensi..
African Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Díky moc kluci za Vaše rady" Co si myslíte o VW Polo 1,4 Tdi ? Jinak Toyota Yaris zatím vyhrává"Afri: Colt, Swift, Yaris... třeba http://www.tipcars.com/mitsubishi-colt/13i-klima-koupeno-v-cr-serviska-25772238.htmlhttp://www.tipcars.com/suzuki-swift/13-i-klimatizace-alkola-14493546.htmlhttp://www.tipcars.com/toyota-yaris/10-i-klimaalu5-dver-20992112.html
michalval Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 nakonec ten zebricek vyhral beckovej medved ja bych X3 nezatracoval, sam jsem o ni hodne premyslel, ale cenove to nebylo o moc lepsi jak X5 a preci jen je to o kus mensi..To se Vám řekne hoši, ale když jedu Lbc - Praha a zpět a stojí mě to 800,- za naftu, tak to není žádný med. X5 má spoustu výhod, ale spotřeba a váha to není. Přestože na třlitr to je pořád paráda. Prostě jsem zatoužil po nějaké "lehkonožce", ale jde mi o to, jak moc je X3 menší - přecijen jsem se rozmazlil z tohohle auta, že věci do kufru neskládám, ale hážu.
Lion Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Díky moc kluci za Vaše rady" Co si myslíte o VW Polo 1,4 Tdi ? Jinak Toyota Yaris zatím vyhrává" to ti ta sekretářka brzy uteče vážně, proč naftovej tříválec?? má to do práce kolik?? než se to zahřeje, turbo a kdesi cosi... kup ji blbuvzdornou 1,4 55 kw, ta jezdí za šest a máš vystaráno... když už vw polo... jinak něco s tou jednatrojkou...
sibirnaya Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 To se Vám řekne hoši, ale když jedu Lbc - Praha a zpět a stojí mě to 800,- za naftu, tak to není žádný med. X5 má spoustu výhod, ale spotřeba a váha to není. Přestože na třlitr to je pořád paráda. Prostě jsem zatoužil po nějaké "lehkonožce", ale jde mi o to, jak moc je X3 menší - přecijen jsem se rozmazlil z tohohle auta, že věci do kufru neskládám, ale hážu. X5 je dric tu X3 chces s trilitrem nebo dvoulitrem? pokud chces mermomoci sporit s bafcem, zamysli se nad trojkou/petkou ctyrkola v kombiku.. linknu gasovi odkaz, at ti sem napise, co a jak X3..
honzyk Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Díky moc kluci za Vaše rady" Co si myslíte o VW Polo 1,4 Tdi ? Jinak Toyota Yaris zatím vyhrává"To dojíždění do práce asi nebude moc velká štreka co ? Navíc u těchhle kabelek to bude asi ježdění po městě, do školky, na nákup, častější starty atd. takže nafta fakt nedává smysl.
IntoPicture Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Díky moc kluci za Vaše rady" Co si myslíte o VW Polo 1,4 Tdi ? Jinak Toyota Yaris zatím vyhrává" Myslím, že na pojíždění pro sekretářku jsi dostal ty z nej tipů. Japonsko + benzín je to nejvhodnější, u toho TDIčka by se ti mohla nižší spotřeba brzo moc nepěkně vrátit na servisu (kravál, nebo že v zimě netopí jsou proti tomu detaily). Dobrý tip je taky Getz 1.1/1.3, koukám, že za ty peníze dostaneš 2008 s třikrát nižším nájezdem než ty Japonci a Getz je až překvapivý držák. Upraveno 27. června 2013 uživatelem IntoPicture
panedge Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Minule jsem na X3 cumel v salonu a pripada mi docela velka-jako prvni generace X5.Jen se mi nelibi v zakladu.S mpacketem a poradnou vybavou to je lepsi.Jinak presne jak pise Sibir-posledni petka v kombi s xdrive-krasny auto.<br />No a jeste k my patalii s mechama,dnes je to 14 dni,co jsem bez auta a pred chvili volali ze servisu,ze jim z BMW psali,ze to poslou pristi tejden,to je spica. Upraveno 27. června 2013 uživatelem panedge
sibirnaya Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 kdy si to rikal, ze odjizdis a potrebujes velky auto?
panedge Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 No v utery,takze smula,zabavim nekomu sluzebak v praci:-)
African Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Právě, že bude jezdit i na schůzky firmy, až 4x týdně, do těch 100km, takže spíš by jsme radši naftu, všechny auta ve firmě jsou stejně nafťáci a neradi bychom někdy prohodily pistole u benzínky jako někteří zdejší borci To dojíždění do práce asi nebude moc velká štreka co ? Navíc u těchhle kabelek to bude asi ježdění po městě, do školky, na nákup, častější starty atd. takže nafta fakt nedává smysl.
bedan Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Právě, že bude jezdit i na schůzky firmy, až 4x týdně, do těch 100km, takže spíš by jsme radši naftu, všechny auta ve firmě jsou stejně nafťáci a neradi bychom někdy prohodily pistole u benzínky jako někteří zdejší borci Pak jí ale vem nesmrtelnou 1,9 tdi, tenhle traktorový 1,4 je sice taky držák (1,9 tdi s amputovaným jedním válcem), ale jezdit s tím není žádný med. Třepe to celým autem a ten zvuk. Jinak 1,4 benzín jezdí v Polu bez problémů do 6 litrů a je taky nesmrtelný a případný servis bude rozhodně levnější. Upraveno 27. června 2013 uživatelem bedan
honzyk Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 ee.. jestli se nepletu tak SDI je sice nesmrtelný držák s malou spotřebou ale jaksi tam není turbo a moc to nejede African: naftovou pistoli do benzínový nádrže nenarveš, takže když si nebude půjčovat služební nafťáky, záměna paliva nehrozí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se