funf5 Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 Nemáte někdo zkušenost se Suzuki SX4 4x4, případně Fiat Sedici, nebo jak se dvojče jmenuje, benzín 1.6? Příbuzný to chce koupit, tak hledám informace, případně jakou volit alternativu kolem 200k od roku 2008, jen benzín protože má averzi k naftě.
funf5 Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 Tak první pozitivum, že si dámy nestěžují Jak by si stálo SX4 ve srovnání se Subaru Justy?
Frostie Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 Tak první pozitivum, že si dámy nestěžují Jak by si stálo SX4 ve srovnání se Subaru Justy?SX4 je lepší s lepší dostupností ND a spolehlivostí, Justy je jen rebrandovaný Daihatsu Sirion. Spotřeba při rozumné jízdě cca 7 - 7,5 litrů, pro 4 dospělý nic moc, pro 2 s havětí a bagáží ok
funf5 Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Odesláno 20. července 2013 SX4 je lepší s lepší dostupností ND a spolehlivostí, Justy je jen rebrandovaný Daihatsu Sirion. Spotřeba při rozumné jízdě cca 7 - 7,5 litrů, pro 4 dospělý nic moc, pro 2 s havětí a bagáží okHmmm, tak asi SX4...
PepaSFI Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Nemáte někdo zkušenost se Suzuki SX4 4x4, případně Fiat Sedici, nebo jak se dvojče jmenuje, benzín 1.6? Příbuzný to chce koupit, tak hledám informace, případně jakou volit alternativu kolem 200k od roku 2008, jen benzín protože má averzi k naftě.SX4 se pro Evropu dělá v Maďarsku ale provedení 4x4 prý snad výhradně v Japonsku. Liší se to jen detailama, jiné některé plasty, umístění antény a tak podobně. Kolega má SX4 jen 2 kola už hodně let a pokud vím neměl s tím vůbec žádný problém. Ani o fiatím dvojčeti není slyšet žádné negativum.
Frostie Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 SX4 se pro Evropu dělá v Maďarsku ale provedení 4x4 prý snad výhradně v Japonsku. Liší se to jen detailama, jiné některé plasty, umístění antény a tak podobně. Kolega má SX4 jen 2 kola už hodně let a pokud vím neměl s tím vůbec žádný problém. Ani o fiatím dvojčeti není slyšet žádné negativum.ne ne, i provedení SX4 a Fiat Sedici s pohonem 4x4 se dělá v Esztergomu: Podle různých testů /TÜV, ADAC, ISO.../ se jedná o jeden z evropských automotive závodů s nejmenším počtem zmetků a reklamací zákazníků. Každopádně, SX4 ve dvojkolce i čtyřkolce není špatné auto do rodiny, které při potřebné /relativně nenáročné/ péči a zacházení bude sloužit dlouho bez problémů. A o to asi půjde.
Trojan Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Kluci, od koho mám vzít nové kotouče na O2? Teď mam 150k a původní jsou na hadry :-D
IntoPicture Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 (upraveno) S Italií je super, když jí pořádně naložil PAN řidič, Opičák: http://www.youtube.com/watch?v=hIKu7l7XT3s nebo třeba fajn s Jethrem na Stelviu (který je ještě navrch ke Stelviu objektivní): http://www.youtube.com/watch?v=_NGpDmWNqh4 Upraveno 21. července 2013 uživatelem IntoPicture
JR_2010 Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Kluci, od koho mám vzít nové kotouče na O2? Teď mam 150k a původní jsou na hadry :-DA proč nekoupíš originální od Škodovky?
Liqid Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 Kluci, od koho mám vzít nové kotouče na O2? Teď mam 150k a původní jsou na hadry :-D Ferodo popř. Bosh
funf5 Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Odesláno 21. července 2013 SX4 se pro Evropu dělá v Maďarsku ale provedení 4x4 prý snad výhradně v Japonsku. Liší se to jen detailama, jiné některé plasty, umístění antény a tak podobně. Kolega má SX4 jen 2 kola už hodně let a pokud vím neměl s tím vůbec žádný problém. Ani o fiatím dvojčeti není slyšet žádné negativum. ne ne, i provedení SX4 a Fiat Sedici s pohonem 4x4 se dělá v Esztergomu: Podle různých testů /TÜV, ADAC, ISO.../ se jedná o jeden z evropských automotive závodů s nejmenším počtem zmetků a reklamací zákazníků. Každopádně, SX4 ve dvojkolce i čtyřkolce není špatné auto do rodiny, které při potřebné /relativně nenáročné/ péči a zacházení bude sloužit dlouho bez problémů. A o to asi půjde. Díky za reakce, zítra se pojedem na jednu SX4 podívat, jinak je to auto pro čerstvého důchodce, který bydlí pod kopcem a už ho nebaví nechávat přes zimu auto 300 metrů od baráku, protože mu cestu sice odhrnují, ale nesypou a bývá nejízdná velkou část toho studeného období...
funf5 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 bych sel spis do dustera Byl vyřazen podle tohoto článku v Auto TIP č 11_13 měnili do 100000 převodovku, spojkový válec a k tomu nějaká koroze u pátých dveří. Také počet kusů do dvou let staří s minimálním nájezdem v nabídce inzertních serverů něco naznačuje.
quest987 Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Nechápu jak někdo může takhle dojebat tak pekny auto
zrno Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 bych sel spis do dustera ja ne, duster je strašná mizerie , jezdil jsem s tím asi tejden když jsem měl svoje v servisu a byl jsem rád, že jsem ho vrátil. tam je všechno špatně , nejede , žere, sere se , smrdí, atd..
Trojan Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Už mám koupené ATE. Doporučilo mi je více lidí :-) diky
Kazaam Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Už mám koupené ATE. Doporučilo mi je více lidí :-) dikyDobrá volba, ATE dělá hodně do prvovýroby...třeba i do Mercedesu
Kazaam Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 (upraveno) btw. abych jen tak nemlem, tak házím to své...zakoupeno někdy v únoru u Grábla (http://www.grabl.cz/) ...zatím to dělá radost...motor základ 1.8 kompressor s 5G automatem...spotřeba se dá udržet na hodně nízkých hodnotách (Pardubice-Hradec Králové jezdím za 6,4)... Upraveno 24. července 2013 uživatelem Kazaam
Návštěvník Jagman Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Cože tak málo? Staré clk 200k žralo kolem 10furt to je mazec hlavně teda krásné auto Grábl je jasná volba neznám nikoho kdo by si stěžoval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se