Jeremy Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) RAMER AD-9C je v pohodě, ten antiradar vezme - Tj. nové Passaty i nové Superby jsou v cajku, i když třeba budou stát. Svítí to jak kráva do všech stran.Ale jestli budou mít cejchovaný tacháče a kamery, jako ty starý pasaty, a budou čas od času radar vypínat, tak to je blbý :-( Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 http://auto.idnes.cz/policejni-skoda-superb-07e-/automoto.aspx?c=A131211_185038_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Já jsem si vědom jak mě vyfotili trojnožkou přesně před třemi měsíci v Praze. Zatím nic nepřišlo, tak se klepu, body bych nerad, kdyby to bylo zaplať rychle a bude to bez bodů, jak se tu píše, tak to mažu zacvakat.Kdyby to takhle bylo od začátku novely, tak by vybrali určitě víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Prut na střeše a 4 vejfuky. Ale to aby se člověk zbláznil, furt koukat po takovejch vošlivejch autech :-/Sázím na antiradar mimo obec a v obci na dodržování 50ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Je tu někdo kdo nemá antiradar? rsp. tuším, že mluvíte jenom o těch krabičkách co Vás v čas varují a ne ty krabičky, který signál z radaru odkloní/pohltí/nevim co to dělá ... známej měl takovou hračku v M3 a když ho jednou chytili poliši tak se divil, že ho ta krabička neupozornila tak je poprosil jestli by nemoh jet ještě jednou jestli to fakt ta krabička nechytí no nakonec snad odjel bez pokuty, a ještě s policajtama pokecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Je tu někdo kdo nemá antiradar? já ho nemám ..... nevím ani na co bych ho měl mít, a ani nevím na co máme stíhače ..... dnes má každej vejmrdek v autě kameru a lačen senzací tvůj rychlostní limit poskytne některé z televizí, která tě bude pronásledovat než vypustíš duši ..... takže na to seru ... jezdím konstantní rychlostí 90km/h obec x neobec..... jako řidiči TIR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 To se povedlo já ho nemám ..... nevím ani na co bych ho měl mít, a ani nevím na co máme stíhače ..... dnes má každej vejm.dek v autě kameru a lačen senzací tvůj rychlostní limit poskytne některé z televizí, která tě bude pronásledovat než vypustíš duši ..... takže na to s..u ... jezdím konstantní rychlostí 90km/h obec x neobec..... jako řidiči TIR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Myslim, ze vetsina nema. Vcetne me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Já nevlastním, pouze je testuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) Je tu někdo kdo nemá antiradar? rsp. tuším, že mluvíte jenom o těch krabičkách co Vás v čas varují a ne ty krabičky, který signál z radaru odkloní/pohltí/nevim co to dělá ... známej měl takovou hračku v M3 a když ho jednou chytili poliši tak se divil, že ho ta krabička neupozornila tak je poprosil jestli by nemoh jet ještě jednou jestli to fakt ta krabička nechytí no nakonec snad odjel bez pokuty, a ještě s policajtama pokecal Trochu to musíš rozlišovat - antiradar je rušička radarů ostatní je pouze detektor, tedy legální, narozdíl od rušičky. Ovšem rušit lze pouze laser a pouze kvalitním zařízením, bohužel na trhu je spousta zařízení, které jsou většinou nepoužitelné v reálném provozu. Podle mě je detektor výborná věc, člověk se prostě zakecá a pak projede rychleji v úsekovém měření, nebo podél radaru a je to - většinou se to stane těm, co jezdí pomalu, "pirát" jezdí rychle a dává si sakra pozor Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Podle mě je detektor výborná věc, člověk se prostě zakecá a pak projede rychleji v úsekovém měření, nebo podél radaru a je to - většinou se to stane těm, co jezdí pomalu, "pirát" jezdí rychle a dává si sakra pozor takže se nevěnuje řízení ...... já bych to ocenil 11 body a 150t pokutou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Trochu to musíš rozlišovat - antiradar je rušička radarů ostatní je pouze detektor, tedy legální, narozdíl od rušičky. Ovšem rušit lze pouze laser a pouze kvalitním zařízením, bohužel na trhu je spousta zařízení, které jsou většinou nepoužitelné v reálném provozu. Podle mě je detektor výborná věc, člověk se prostě zakecá a pak projede rychleji v úsekovém měření, nebo podél radaru a je to - většinou se to stane těm, co jezdí pomalu, "pirát" jezdí rychle a dává si sakra pozor Jasný takhle jsem to myslel, ikdyž z mé "definice" to není patrné myslel jsem rušičku signálu versus "pípák" co Tě upozorní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 A co místo antiradaru třeba řešenípokut? Má někdo posledně jsem dostal tak dementní pokutu zakecanej jsem přehlídnul 40 v obci uplně naprd rovnej krásnej usek a šup omezovač nastavenej na 50 real 48 naměřeno a hned dva body jsem říkal že si fakt dělaj pr-el Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 ja detektor nemam a podle pravidel nejezdim skoro nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Taky nemám a rychlost dodrzuju jen v německu na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Ajaj- tak se mi na Mondeu začal ozývat podezřelý rachod od pravého předního kola a má to strašně rychlou progresi- po pár kilometrech se to rapidně zhoršuje. CHvíli to připomíná vyklepaný ložisko, chvíli to při zatáčení vypadá jako suchý servo tak přesně tohle jsem před Vánocema strašně potřeboval !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 ja detektor nemam a podle pravidel nejezdim skoro nikdy Já detektor mám a jezdím podle pravidel skoro vždy a teď si vyberte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 U nás se dá jezdit podle pravidel? To jako sleduješ co dvacet metrů značku a dodržuješ ji? Nevěřím" Já detektor mám a jezdím podle pravidel skoro vždy a teď si vyberte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Já detektor nemám a snažím se podle pravidel jezdit a snad se mi to i daří. Jo a nevolám v autě. Kdo chce, zavolá znovu, komu chci, zavolám potom zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Já detektor ani nic podobnýho nemám, ale občas se to prostě stane a já se zakecám, nebo zamyslím. A je to tam. Zatím mi za rychlost sebrali jen 2x2 body. Jinak si dávám pozor, nebo jsem to ukecal. Na motorce, nebo v rychlým autě se tak lehce nachytat nenechám, protože si s 250 až 420PS prostě automaticky dávám větší pozor. Paradox je, že jednu dvoubodovku jsem měl na D1 s pomalou Discovery 2 asi před 4 lety a druhou v Defenderu, se kterým se normálně plazím 80-115km/h. Ale bylo to brzy ráno, já jel za Kubsonem do Prahy na Chronoshop a pošvihnul začátek nějaký prťavý vesnice. Naštěstí už mi body vrátili....Ale je to blbej pocit. Přiznám se, že rychlost moc nedodržuju.Na druhou stranu ale pozoruju, že čím jsem starší, tím víc mě baví jezdit "Na pohodu" a úplně nejradši jezdím Defendrem po polních a šotolinových cestách, nebo po okreskách.Pokud ale musím pracovně někam daleko, tak vezmu rychlý auto a jedu většinou něco málo nad nejvyšší povolenou rychlost.....a fotím za jízdy hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se