Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Legendarni video, ktery vyvolalo flejm dikskuze na nejednom serveru. Jasne, panacek jede trochu agresivnejc, ale zadny drama v tom nevidim. Naopak bych rek, ze to ma slusne v ruce a v provozu se pohybuje s prehledem.

Nez tu nekdo dostane infarkt, tak nijak ridice nehajim ani neobdivuju, jen rikam svuj nazor :).

Edit: stejne mam uz dlouho pocit, ze tu 330d ridi pjanda

Proč Janda?

Máš pravdu, má to v ruce a tu trasu má najetou. Krásně je to vidět v zatáčkách před Miličínem, kde se dívá před kamion zprava. Taky se nikam necpe před horizontem a dobrý je, jak na rovinách mezi Veselím a Budějovicema jede hodně vpravo. Protože ví, že předjíždějící v protisměru ho nemají šanci vidět včas při té kládě, kterou tomu dává.

Taky tu trasu znám skoro nazpaměť, v době natočení byl jen kousek dálnice u Tábora. A ještě drobnost. Vynechal část trasy Tábor - Planá - Soběslav, kde se opravdu předjíždět nedá. Asi aby si nekazil video. :D

Díky za fajn názor, jinak motorkáři maji pro takové věci pochopení, pokud jedu v civilním autě tak je zásadně pouštím, taky jsem býval biker a vím co znamená milovat rychlou jízdu...jen je třeba nic nepřehánět. to video jsem si přejel kvůli těm některým znovu a nevidím tam jediný ohrožení kohokoliv, sem tam mi jela motorka v protisměru a sem tam taloš na kole po bílé středové čáře. Ale tak nějak mě to nevivede z míry a mnohdy řeším chybičky jiných ohleduplně a klidně uhnu.

Kromě přejíždění plné čáry (což jsou tvoje peníze :)), tam nic špatného nevidím. Na motorkáře mám stejný názor. Před křižovatkama ve městě jim uhýbám v pruzích, mimo město rychlejším také. Ještě jsem snad nepotkal žádného, co by nepoděkoval, což se o polovině aut říct nedá. A když se náhodou občas rozdovádím, uhýbají zase oni. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vyjde počasí je to super, vem si ,že jsem se na to těšil jak malej kluk ....můj malej kluk jel na tábor do talošky a já konečně mohl uskutečnit výlet v autě ,které je jen pro dva. Celou cestu až na Zell am See chcalo a v GT3 spotřeba 10,8...druhý den bylo polojasno a silnice osýchaly, ale den D jsem si vymodlil  :) Ještě pro představu jakej jsem prase řidič tak spotřeba za celej trip byla nějakých 11,9.... 

post-7459-0-51721000-1389394552_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem M3maniac
Odkaz ke komentáři

když se ptáš, tak 8.12 tunel, dotaz na partnerku - pičo, jak to tu jéé,jak to tu jéézdí, když tu někoho potkáš

Můžeš mi říct, kde jsem řekl partnerce pi..o? Vím ,že jsem ji tam řikal miláčku ,ale to co jsi si zde vymyslel tam není ani jednou. To slovo tam zaznělo u idiota, který měl pocit, že celá ta silnice je jeho a nesledoval provoz kolem sebe. Jinak pokud to potřebuješ vědět tak ostravák nejsem. Ale jestli ti to pomůže tak muj děd i praděd rubal uhlí na ostravsku. ;)

Upraveno uživatelem gunman
Odkaz ke komentáři

když se ptáš, tak 8.12 tunel, dotaz na partnerku - pičo, jak to tu jéé,jak to tu jéézdí, když tu někoho potkáš

To máš těžký. Někdo použije příklonku při řečnické otázce, někdo zas vykořisťuje děti... :D Na každým je tady potřeba najít nějakou senzaci, jak u blbejch na dvorku...

Odkaz ke komentáři

Moralisti....99 procent z vás,co tady chytračíte nemá ani potuchy co ta kára dokáže na brzdách a jak má přesný řízení a podvozek...........pokud si vybíráte auto podle toho,jak umí sedačka masírovat,topit nebo větrat,místo toho jak drží tělo,potom chápu,že tahle rychlost se vám zdá hrozivá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...