Návštěvník Jagman Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 kámoš má čínské zimáky na autě a řeknu ti když ti 120koňová zadokolka 1,5tuny hrabe na 3 je něco špatně to nemá žádnou přilnavost ta guma na sněhu je to Drift Academy
Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Já mám zimáky Nankang SV2 třetí zimu a už na druhým autě a nemůžu si stěžovat.
montemar Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 tak ona je to vzdy tezka volba.. jestli prihodit 600.- czk a vzit (relativne) renomovanejsi znacku...
Dantechno Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Presne tyhle TS850 mam a daval jsem za ne po litru v akci v ATU.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V 20. 2. 2014 v 13:47, montemar napsal: tak ona je to vzdy tezka volba.. jestli prihodit 600.- czk a vzit (relativne) renomovanejsi znacku... Na sněhu téměř nejezdím, chtěl jsem dobrý odvod vody a na to jsou čtyři podélné drážky super.
Radius Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 U těch R18 je to rozdíl třeba dva tři litry na gumě, což je na sadě raketa.
montemar Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V 20. 2. 2014 v 13:58, Kamil napsal: Na sněhu téměř nejezdím, chtěl jsem dobrý odvod vody a na to jsou čtyři podélné drážky super.urcite. do prahy ideal. mam taky na aute podobny.
honzyk Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Mám dobrou zkušenost se značkou Uniroyal, sice jezdím model co už asi není na skladě ale tohle by mohl být dobrý nástupce http://pneumatiky.heureka.cz/uniroyal-rainexpert-175-65-r14-82t/
straspol Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V 20. 2. 2014 v 12:23, Radius napsal: Co konkrétně ta čína dělá? Zajímá mě to, na netu jsem se dočetl, že to někomu praská, někomu boule, ale to většinou to píšou ti, co to nikdy neměli, pokud tohle opravdu dělají, jak je možný, že to tu jde vůbec do prodeje?Hází- strašně- a nedá se vyvážit. Je to děs.
Dali Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Moje zkušenost je taková, měl jsem na autě michelin asi za 4,5 tis za gumu. Před zimou jsem koupil nějaké levné ( asi se to jmenuje GT nebo tak nějak) asi necelé 2 tis. za gumu. Často jezdíme na hory sníh, led, mokro sucho a nepoznám vůbec žádný rozdíl.Podle mě je to jenom marketingová masírka, příspěvek na drahou reklamu.
Hasňa Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Vyvracet ti to nebudu, ale zijes v bludu. Rozdil jsi nepoznal, protoze jsi, diky bohu samozrejme, nebyl v mezni situaci.<br /> Upraveno 20. února 2014 uživatelem Hasňa
Návštěvník Jagman Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Fakin! asi sem se zamiloval ten V10 je užasná vec sama o sobě!
m.n. Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Co je prosím tě na dýzlovém V10 úžasného?
Návštěvník Jagman Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 mě to třeba ve Fajetonu hrozně bavilo jediná nafta kterou bych snesl v osobáku a to sem odpurcem a v tomdle mě to baví narozdíl od W12 která bez Turb šíleně nejede je to ve Fajetonu jediná dobrá motorizace a Fajeton je užasné auto technická perla Ferdinanda piecha jasně trochu nepolehlivá ale podle mě je to stejné jak mercedes S nebo bmw 7 jen u koncernu to každej moc řešil takže jsem člověk kterej nesnáší koncern a naftu ale Fajeton V10 bych brakl bral všema 10 jen mít koule nato ho konečně koupit
xjr1 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V 20. 2. 2014 v 12:23, Radius napsal: Co konkrétně ta čína dělá? Zajímá mě to, na netu jsem se dočetl, že to někomu praská, někomu boule, ale to většinou to píšou ti, co to nikdy neměli, pokud tohle opravdu dělají, jak je možný, že to tu jde vůbec do prodeje?....Asi před osmi lety jsem koupil zimní Nankang na starou mazdu MPV (zadokolka). Po jedný zimě jsem je vyhodil, na sněhu neměly vůbec žádnej záběr, klouzaly jak svinj, měl jsem pocit, jako bych tu zimu odjezdil na letňákách. Nahradily je Nokian, rozdíl byl obrovskej..od tý doby jsem radši s levnejma gumama neexperimentoval.
Bobisek Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V 20. 2. 2014 v 21:18, Jagman napsal: mě to třeba ve Fajetonu hrozně bavilo jediná nafta kterou bych snesl v osobáku a to sem odpurcem a v tomdle mě to baví narozdíl od W12 která bez Turb šíleně nejede je to ve Fajetonu jediná dobrá motorizace a Fajeton je užasné auto technická perla Ferdinanda piecha jasně trochu nepolehlivá ale podle mě je to stejné jak mercedes S nebo bmw 7 jen u koncernu to každej moc řešil takže jsem člověk kterej nesnáší koncern a naftu ale Fajeton V10 bych brakl bral všema 10 jen mít koule nato ho konečně koupit Jagmane zkusil jsi někdy ty příspěvky po sobě přečíst? Vždyť to ani není přepsaná hovorová mluva, omlouvám se, ale to je prostě a jednoduše sračka (jazykově, obsah nedokážu s ohledem na formu posoudit)...
ZZalesky Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 No muj kamarad vlastni pneuservis a vesele obouva zakaznikum i ciny.. ale v zivote by to nedoporucil a nikdy sam neobul. Kdyz jde do tuheho, tak je to vazne nebe a dudy..
straspol Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 V 20. 2. 2014 v 22:48, xjr1 napsal: Asi před osmi lety jsem koupil zimní Nankang na starou mazdu MPV (zadokolka). Po jedný zimě jsem je vyhodil, na sněhu neměly vůbec žádnej záběr, klouzaly jak svinj, měl jsem pocit, jako bych tu zimu odjezdil na letňákách. Nahradily je Nokian, rozdíl byl obrovskej..od tý doby jsem radši s levnejma gumama neexperimentoval. Nokian jsem na Mondeu měl, už je to asi deset let. Po pár tisících měly tvar čtyřlístku a žádnej vzorek. Hned po Dunlopech to byly co do trvanlivosti nejhorší gumy co jsem na to auto natáhnul.
JHonza Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 V létě jezdím na Barum Bravuris 2 a naprostá pohoda. Ale co bych po vlastní zkušenosti nedoporučil (aspoň těm, kdo v zimě jezdí hlavně po městě), zimní BF Goodrich G-force Winter. Na sněhu jsem se letos projel jen jednou a kousek, tam byly v poho, ale na mokru nebo suchu opravdu nic moc - šípový vzorek je zejména na mokru dost nanic. Předtím jsem měl Kleber Krisalp HP2 a seděly mnohem líp.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se