instant Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Ako svetlo na citanie preco nie LED mam obrysovky na skutri a ucel plnia 100%. Nekonecna zivotnost, vibracie im nevadia, svietia OK - na obrysovky stacia aj sviecky. Na aute mam tiez LED, ale to je ina kategoria aj iny typ svetiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Vlastní zkušenost nemám, ale údajně to svítí dost na kokos. Parabola ve světle na to není uzpůsobená a výkon taky nemáš jako u klasiky. Jestli chceš lepší světlo, tak philipsky viz nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Máte někdo zkušenosti s LED žárovkama? Je jich plný Ebay, třeba tady. To z Tveho odkazu je jen na paradu, v noci bys od toho nic nevidel. Tohle by >melo< svitit jako halogen, ma to zdroj svetla na stejnem miste jako je vlakno v zarovce, takze to funguje s parabolou, ale musis mit ve svetle misto na ten chladic + trafo. http://www.vleds.com/headlights/led/h4-9003-hb2/h4-mtg2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Dík za odkaz, jdu ho prostudovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belmondo Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Máte někdo zkušenosti s LED žárovkama? Je jich plný Ebay, třeba tady. zatim na delsi sviceni nevhodne, max tak do mesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 možná mám jenom já štěstí, ale za 100k najetých km jsem neměnil žárovku v hlavním světle aní jednou (H4), H7 jsou prý náchylnější a jsou fora plná různých typů jak přidat předřazený odpor a pod...Předřazený odpor .... hmmmm ...... to radši budu každých 10k měnit žárovky, než se okrádat o hromadu světla. Žárovka je konstruována na průměrně palubní napětí (asi 14,4 V) a při něm ma optimální svitivost. To spíš má cenu zkontrolovat, jestli to napětí není nějak výrazně mimo.Jinak u Focusu mám životnost H7 tak těch 10 tis. km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Potreboval jsem nakoupit par drobnosti v IKEA... A pak ze CC-ko ma maly kufr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2014 Taak ten skok v VW T4 by som chcel zazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Potreboval jsem nakoupit par drobnosti v IKEA... A pak ze CC-ko ma maly kufr ImageUploadedByTapatalk1405717204.244610.jpgAle ta kara na obrazku neni CCčko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 dívali jste se na Autosalon? http://autosalon.iprima.cz/videa/preventivni-servis-automobilu-podvozek Ty sradnovní flíčky na cestě které mají být typickou českou rozbitou silnicí jsou úplně k smíchu. Ať pan Merunka přijede k nám na Vysočinu a promiňte ten výraz, pochčije se z toho. Podle nich bych musel nechat kontrolovat a seřizovat podvozek asi čtyřikrát denně. Teď nám tady spáchali údržbu, výtluky zasypali písečkem takže místo polygonu na destrukci podvozků máme rallycros na šotolině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Stav silnic na Vysočině byl jeden z důvodů, proč jsem prodal motorku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) ....jak se testovalo v fauvé před 15 lety?https://www.youtube.com/watch?v=4PiwNWZsiM0aha, to jsou ty levný bazarovky z Německa Upraveno 20. července 2014 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Nová akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 to vypada hodne zajimave vice foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Ten Volkswagen je výbornej. Mi to připomnělo - http://www.youtube.com/watch?v=y1ubHrljbEE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 (upraveno) to vypada hodne zajimave vice fotoDíky, fotky budou Upraveno 21. července 2014 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Ten Volkswagen je výbornej. Mi to připomnělo - Tam dávají body za výjezd nahoru nebo za efektivní sebedestrukci :-)? Mě bolelo se na to i dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Velice výstižná reklama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Tak jsem v sobotu u Ermitáže vyzkoušel žigulíka a takhle to dopadlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Před časem jsem se tu lehce kabonil nad tím jak rychle se sjíždějí Pirelli P zero, dnes šly na recyklaci po nájezdu 32000km. Vzorek se podobá slickům (1mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se