laskajefajn Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Děkuju myslel jsem si to. Kazdopadne necham udelat geometrii pro klid duse jelikoz mam nove backory a misto Continentalu zkusim Michelin pilot sport3 jesli vydrzi vic nez 20 tisic km...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 este k teme k interieru najluxusnejsej rady 6 od BMWuz male a lacne auto Mercedes C moze mat krasny interier Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. za priplatok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 slusne auto este za rozumne peniaze pre mna je CLS - po druhom kuse som vazne rozmyslal nad BMW 6 - pekne postavene auto a uz som davno nemal bavoraka ( Bangle ma z toho vyliecil!), ale ten hrozny stredovy panel je neriesitelne odpudivy a tak som to musel cele zabudnut? nenapada ma momentalne bavorak, ktory by som vedel mat rad? ( ok, pri M modeloch viem vela odpustit, ale uz ma to az tak neberie, jazdime len dvaja, takze vykonna limuzina, co dokaze sa priblizit sportaku u mna nenahradi sportak!)Jasne, ze Mercedes aby prezival potrebuje aj male a lacne modely, a tak laici tu vypisuju, ze je to znacka pre usadnutych starych ludi, ale asi len nemaju prehlad o tom, ze prave Mercedes vyraba sportove modely, o akych fandovia bavorakov ticho snivaju pri capovanom pive?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. samozrejme existuje aj zopar klasickych AMG modelov pre rodinne zalozenych ( tam ale mam radsej M modely od BMW) ale na spec Black Series je tazko odpovedat.... nie som nejaky extremny fanda na Mercedes, len si nemyslim, ze je to nudna znacka pre páprdov!
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Můj bývalý šéf šel loni do penze, celý život střídal Audi A6 a BMW5,manželka mu tvrdila, že jakmile si na stará kolena koupí Mercedes, tak ať si rovnou koupí i klobouk, hůlku a kalhoty s padacím mostem...když domů dotáh CLS Shooting brake, tak ztratila řeč :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 mne Tatarka nedovolila Shooting Brake, ze je to pohrebak, ale mne sa to celkom pacilo... budu to vyrabat aj pre CLA a asi aj ako nove C
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Shooting brake je snad nejhezci Mergl
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 a pomerne za dobre ceny....
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gábo, Shooting Brake je fakt krásný auto, ale jestli Tatarka tvrdí, že je to pohřebák, tak to v něm ještě nejela , tohle je pohřebák ... Volvo V90. Neskutečně velké a pohodlné auto s debilní převodovkou .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 poslem ju na skusobnu jazdu!!!
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 MaxiG: Hele, výhoda tohole auta je, že si tam roztáhneš spacák a i když máš 2m pohodlně se tam ve dvou vyspíš :D, bohužel pro mě už auto nemám, aby se ta předváděčka mohla uskutečnit pečlivě :D .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 tak ona skoro tie 2 m aj ma?.no tak mas smolu! pockame si na skutocny pohrebak.
adamo Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Nema tady prosim nekdo nekoho znameho v servisu bmw invelt praha?
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Co konkrétně potřebuješ?Nějaké vazby mám
instant Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Shooting brake je karikatura.
Denjl Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 taky se mě ten shooting brake libi... kdyby to dělala jiná značka než mercedes, tak vážný adept... ale nemám tak nějak mercedes rád...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 No tak kdybych se musel rozhodovat mezi MB E-Klasse kombi a CLS shooting brake, tak jasna volba
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Já to vlastně nedopsal .... Jaguar XFR-S Sportbrake :-)po těch letech práce pro Němce začínám mít alergii na německé výrobky
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Ja delam pro Rakusaky a jsem v pohode - Ti nevyrabi nic (krome Sacheru) :-))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se