Jeremy Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Ja slysel cosi o totalne poddimenzovanejch automatech, ktery s tim vykonem vydrzej 30tkm. Ale treba je to jen legenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 automat byl problém u pred FC pokude vím taková ta malinká pačička jak už tam byla klasická "páka" tak je to "prej" ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Hezkej článek..http://www.secretentourage.com/lifestyle/autos/maserati-quattroporte-buyers-guide/ Ta převodovka byla dřív spojková, od 2007 tam začali dávat normální ZF a je po problému, jak píše Jagman. Ale jsou i jiný věci, jak tak na to koukám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) automat byl problém u pred FC pokude vím taková ta malinká pačička jak už tam byla klasická "páka" tak je to "prej" okahoj Jagman!nemam to az tak nastudovane, my sme s tym nemali ziadne problemy Upraveno 7. února 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Zdravím. Akutálně koukám po nějakém větším ojetém coupe. Do oka mi padlo buď Audi A5 3.0 TDI QUATTRO nebo BMW 630i. Nemáte někdo s těmahle autama nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 tvoj vyber je tak rozdielny, ze je fakt tazke najst jeden bod, co tie dve auta spajaju... snad to, ze vzadu sa neda cestovat....diesel od Audi je stvorkolka, takze relativne mozes celorocne za malo paliva cestovat rychle za kazdeho pocasia. Lepsie kusky S line ponukaju aj Bang Olufsen - slusny zvuk!BMW hra vyssiu ligu, ale nie je to tak jazdecky vyuzitelne a benzin - ale este vzdy dobra image, ak zvladnes ten lacny stredovy panel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Zdravím. Akutálně koukám po nějakém větším ojetém coupe. Do oka mi padlo buď Audi A5 3.0 TDI QUATTRO nebo BMW 630i. Nemáte někdo s těmahle autama nějaké zkušenosti?Kup 635d....286k spotřeba 8-10l nafty...... Maxi : někdy před deseti lety si tak popíjím kafe na ARALce na Autobahnu a najednou řev jako prase, čumím kde je červené placaté auto a jéje....šedá limuzína Quattroporte, od té doby a hlavně po shlédnutí Intouchables bych ho chtěl okusit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Maxi : někdy před deseti lety si tak popíjím kafe na ARALce na Autobahnu a najednou řev jako prase, čumím kde je červené placaté auto a jéje....šedá limuzína Quattroporte, od té doby a hlavně po shlédnutí Intouchables bych ho chtěl okusit..... Mám to přesně. V praze mezi domy se rozléhající hukot, hledám ferrari, přijíždí černé quattroporte. A Intouchables jako jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 tak ved s Ferrari chodili do spolocnej skoly, takze urcite zazitky a zvuky su dost podobne! ( ten film aj ja mam rad, aj ked mi dost pripomina moj zly technicky stav....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 http://www.sbazar.cz/carsauto0/detail/8732098-audi-r8-30i-v6-na-peugeot-406 A jedém do Pařížské balit holky ještě fejkovou guči kabelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Jestli na tom jsou origo díly jak píše, tak je to fakt demence. Tyhle repliky chápu u legend typu Porsche 550, ale u normálně dostupné R8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Origo Audi dily?nejak levne, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Tak píše, že origo jsou jen světla, nárazníky a přední okno, ale i tak je to nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 http://www.sbazar.cz/carsauto0/detail/8732098-audi-r8-30i-v6-na-peugeot-406 A jedém do Pařížské balit holky ještě fejkovou guči kabelku A hodne velkou bramboru do trenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Tak píše, že origo jsou jen světla, nárazníky a přední okno, ale i tak je to nesmysl.celý je to hrozný.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Prdla mi potkávačka, jako standart mám tohle http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp7jDVHu4DQsq4apljm44sBnunKcbaal0L9ROUtZ232ei5CxQ7nLAuhmfSkOA99WJH9s5MrIni7s5t+eqOsPWM7p8AfW4/P7OVI7HydXaQmo9nBGWKi4k/uEEgTuweqnuRGrMsc0SOI39WOBxhsW3SnZCeoWUWrR0eniHeby6ULT/9md+Up30w5anNUgNOqxibw== , má cenu brát nějaký Osram Nightbreaker, Phillips nebo něco takovýho ? Jezdím denně, do práce po tmě z práce vobčas taky, denní světla nemám, takže by ta potkávačka měla přežit i to. Díky za zkušenosti s "lepšíma" žárovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 A hodne velkou bramboru do trenekbramboru este nejaku mam z prvovyroby! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Prdla mi potkávačka, jako standart mám tohle http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp7jDVHu4DQsq4apljm44sBnunKcbaal0L9ROUtZ232ei5CxQ7nLAuhmfSkOA99WJH9s5MrIni7s5t+eqOsPWM7p8AfW4/P7OVI7HydXaQmo9nBGWKi4k/uEEgTuweqnuRGrMsc0SOI39WOBxhsW3SnZCeoWUWrR0eniHeby6ULT/9md+Up30w5anNUgNOqxibw== , má cenu brát nějaký Osram Nightbreaker, Phillips nebo něco takovýho ? Jezdím denně, do práce po tmě z práce vobčas taky, denní světla nemám, takže by ta potkávačka měla přežit i to. Díky za zkušenosti s "lepšíma" žárovkama. Oram svítí brutálně resp je to znát xenon to sice neni ale rozdíl poznáš osazuju tím vše ale dlouho to nevydrží což je dáno výkonem. Jinak dobré ceny měla na osram Alza Posledně jsem koukal na něakej německej test a vyhrál to Bosh ale nemám zkušenosti chystám se osadit GTI tak uvidím jinak Osram mám v MB kde je Bixenon a dalková H7 a to udělá vepředu takovej obrovskej světelnej tunel . Stará 190 taky prokoukla světlo jasnější a takové ucelené. Pokud nejsou 400 něakej brutální výdaj rozhodně to alespon vyzkoušej pak mi tu mužeš veřejně vynadat Upraveno 9. února 2015 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Prdla mi potkávačka, jako standart mám tohle http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp7jDVHu4DQsq4apljm44sBnunKcbaal0L9ROUtZ232ei5CxQ7nLAuhmfSkOA99WJH9s5MrIni7s5t+eqOsPWM7p8AfW4/P7OVI7HydXaQmo9nBGWKi4k/uEEgTuweqnuRGrMsc0SOI39WOBxhsW3SnZCeoWUWrR0eniHeby6ULT/9md+Up30w5anNUgNOqxibw== , má cenu brát nějaký Osram Nightbreaker, Phillips nebo něco takovýho ? Jezdím denně, do práce po tmě z práce vobčas taky, denní světla nemám, takže by ta potkávačka měla přežit i to. Díky za zkušenosti s "lepšíma" žárovkama. Odkaz nefunguje, ale jestli je to H7 - vozil jsem teď něco přes dva roky/30.000 km Bosch Extralife Plus 50 na denní i noční svícení, svítily pěkně, ale před 14 dny jedna praskla. I ta dva roky stará Bosch pořád svítí víc než nová noname za dvacku... Pár Bosch ale stojí skoro sedm stovek, tak jsem teď objednal na zkoušku General Electric Extra Life, který vyhrály v testu ADAC a pár stojí jen 250... Jinak ADAC potvrdil přírodní zákonnitosti - čím víc to svítí, tím míň to vydrží a naopak... Tady je ten test: http://www.adac.de/infotestrat/tests/autozubehoer-technik/gluehlampen/ Upraveno 9. února 2015 uživatelem bassman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 (upraveno) tvoj vyber je tak rozdielny, ze je fakt tazke najst jeden bod, co tie dve auta spajaju... snad to, ze vzadu sa neda cestovat....diesel od Audi je stvorkolka, takze relativne mozes celorocne za malo paliva cestovat rychle za kazdeho pocasia. Lepsie kusky S line ponukaju aj Bang Olufsen - slusny zvuk!BMW hra vyssiu ligu, ale nie je to tak jazdecky vyuzitelne a benzin - ale este vzdy dobra image, ak zvladnes ten lacny stredovy panel.No obě jsou to coupe :-) Na normální ježdění mám Passata chci si pořídit nějaké druhé auto. Bydlím na hranicích a čekají mne delší cesty po Německu tak něco na trochu rychlejší přesun. Vidím to pravé tak, že ta Audinka nebude mít takovou spotřebu a hlavně za stejné peníze je tak o dva roky novější než 630i od BMW. Spíš mne zajímá spolehlivost. Přece jen u ojetých 630i není moc velkej výběr a většinou je to automat čehož se u ojetého auta trochu bojím. Upraveno 9. února 2015 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se