Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Pcho/Ava: To jsou vase garazova stani, nebo si to pronajimate? Nevite o necem zajimavem v Praze... resp. zajimavejsim nez mam ja, tj. min jak 2.300,- mesicne...?

ked si niekde blizko Harfy....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

enGIN

to je ale silne navykove, tie ILS systemy!

potom presadnes a myslis si, ze si oslepol

Odesláno

Po několika letech se upgradovala rodinná garáž...

Totálně mě odrovnaly ty adaptivní led světla, ty prostě nemají chybu! :-)

Parada,to je 3 GT ze jo?

Odesláno

Po několika letech se upgradovala rodinná garáž...

Totálně mě odrovnaly ty adaptivní led světla, ty prostě nemají chybu! :-)

Super fotka!

Odesláno

Pcho/Ava: To jsou vase garazova stani, nebo si to pronajimate? Nevite o necem zajimavem v Praze... resp. zajimavejsim nez mam ja, tj. min jak 2.300,- mesicne...?

Toto auto je sirotek, nema vlastni stani. Ale ma kliku, kamos ma jedno misto u nas v baraku prazdne a tak mi tam dovoluje parkovat ciste z kamaradstvi, tedy zadara.

Odesláno

Parada,to je 3 GT ze jo?

Nenee, je to pětka GT, po faceliftu už vypadá líp :D

Super fotka!

Dík, je to fotogenická kára i barva :)

Odesláno

CEGY, co tam chces delat s tou lestenkou? :)

tl

Taky se chystám umejt vozítko akorát že já z toho už přestávám vidět ven. Obvykle to nejdřív někde pořádně vyválím v blatisku aby se to odmočilo a pak u myčky lekám leštěnky.

Odesláno

CEGY, co tam chces delat s tou lestenkou? :)

tl

Ten barák vzadu není můj, jenom jsem tam parkoval. Jezdím s tím i mezi lidi, tak je třeba to jednou za půl roku smejt. Ale má to i svoje výhody, před barákem vedle mě nechce nikdo parkovat.

Odesláno

Se ti chtělo čůrat nebo si zapad?

Mam to stejne:)

tl

Nn, parkuju na Střížkově, ale na plyn jezdím, to jo..

Neparkujes tohle pres den kousek od plynarenske?

Odesláno

Davide, to kilco je krasny. Jeden cas jsem uvazoval o dvoustovce, ale proste ne..., Nedavno byla jedna stovecka v Nemecku, vonavka, ale cena přes 800tis.

tl

Odesláno

Davide, to kilco je krasny. Jeden cas jsem uvazoval o dvoustovce, ale proste ne..., Nedavno byla jedna stovecka v Nemecku, vonavka, ale cena přes 800tis.

tl

Strašný love chtěj za ty lanďáky.. :frusty:

Odesláno

Na P-10 je v ul. Limuzska velky parkovaci dum. Vjezd je kousek od Shellky, hned vedle Renaultu. Misto se da pronajmout kratkodobe i dlouhodobe a cena za mesic vychazi snad na 1210 Kc. Pokud to v posledni dobe nemenili.

Odesláno

Na P-10 je v ul. Limuzska velky parkovaci dum. Vjezd je kousek od Shellky, hned vedle Renaultu. Misto se da pronajmout kratkodobe i dlouhodobe a cena za mesic vychazi snad na 1210 Kc. Pokud to v posledni dobe nemenili.

Je tam vyska vjezdu i pro karavan nebo jen osobaky?
Odesláno

Nenee, je to pětka GT, po faceliftu už vypadá líp :D

Dík, je to fotogenická kára i barva :)

Aha ja uz se v tom obcas ztracim,no petka GT je jeste hezci

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...