mondeo2 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Bezte fsichni k sipku. Ja uz mam treti vikend zabitej a do lesa se nedostanu. Ze ja sem lezu, vubec...tak nejezdi o víkendu, já tam byl taky fčera a to bylo úterý ( tedy říkali mi že je úterý).................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Jj bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Zaběhl jsem do lesa, něco mi říká že by sem tam mohla být už nějaká bedla. A našel jsem klouzky. Mraky klouzků. To je fajn, ty já rád do smaženice. A bedly taky byly. Taky mrda ještě dodám že ty bedlový řízky jsou asi pro 15 lidí, tak se po tom jen zapráší,v lese jich zůstalo ještě asi pár desítek / stovek, šílený co toho roste, už ani slimáci to nechtějí žrát . . . a abych nebyl zabanánovám za sprostý výraz, tak "mrda" je oficiální jednotka, používanáv českém pohostinství, vyjadřuje množství větší, než je množství obvyklé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Jj, bedly jedou jak urvaný ze řetězu, klouzků taky přehršel. K tomu hromada hřibů žlutomasých, to je prej babka. Ale tak krásný babky jsem teda neviděl, prostě jak pravej hřib, jen v barvách babky s jednolitým kloboukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tome, vidím dobře, žes ty bedly napíchal na proutek? Dobrej zlepšovák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Taky jsem byl dneska "na houbách" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 To uz je vazne blba doba, ze si clovek musi obhajovat kolik hub v lese nechal a pro kolik lidi je nasbiral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Taky jsem byl dneska "na houbách" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tome, vidím dobře, žes ty bedly napíchal na proutek? Dobrej zlepšovák :-) No můj vynález to není, kdysi jsem to okoukal, ale je to tak, dole necháš kousek postranní větvičky aby nespadly a je to. Bedly jsou tam kde je třeň přirostlá ke klobouku docela pevné tak to dobře drží. To uz je vazne blba doba, ze si clovek musi obhajovat kolik hub v lese nechal a pro kolik lidi je nasbiral Já se neobhajuju, já se chlubím Jinak z lesa beru u měkkých nebo rychlých hub jako pýchavky, holubinky, bedly, václavky, sírovce, růžovky, šedivky apod., tolik co spotřebujeme hned, nedá se to sušit ani skladovat. Tvrdé houby jako kozáky, suchohřiby, praváky, kováře beru co unesu, ty si nasuším a pak v klodu spotřebujem. Asi jako každý houbař, ono to jinak asi ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Taky jsem byl dneska "na houbách"Bomba, to bych chodil vždycky po ránu zalívat ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Proutek jsem tady propagoval už pár let nazpátek já Děda se to naučil na ruské frontě a já to praktikuji, když rostou houby jen poskrovnu. Alespoň nevypadám jak trotl s prázdným košíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 No jo, vono to fakt roste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Vcera po nocni jsem to vzal pres les, na Klanovickej les celkem uspech Mel sem stesti, ze sem vlezl do lesa hned za svitani, kolem 9h uz sme tam o sebe zakopavali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Žena sbírá jenom červený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Železné hory. 2 hod. v lese. Hříbky, suchohřiby, ryzce, holubinky, lošák, růžovka, Pýchavky. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 24. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Taky jsem dnes byl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 nevi nekdo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Hadovka smrdutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 nevi nekdo co to je? Jak píše tano, je to hadovka.V tomto stádiu je jedlá, ty půlky třeba obal jako řízek a usmaž, je to docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 nevi nekdo co to je?Hadovkahttp://www.houbareni.cz/houba/hadovka_smrduta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se