Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky. To já takovéhle věci klidně ochutnám, když vím, že nic nehrozí. Dokonce jsou to léčivé houby, ta outkovka je údajně velmi účinná při problémech prostaty (na internetu se o tom dá dočíst víc, pokud by to někoho zajímalo, nebo to dokonce potřeboval vědět)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Takhle se dá uvažovat, samozřejmě na veřejném internetovém fóru pouze konstatuji že je považována za nejedlou plus že se někde využívá, je na každém aby se podle toho zařídil dle vlastní vůle :)

Třeba u pestřce taky budu psát že je jedovatý a jen doplním že ho někdo v malém množství používá jako koření.

Nicméně u té outkovky to nemám nastudované, ale používá se snad jen výtažek pokud se nepletu. A něco mi říká že je s tou látkou něco v eu (zákaz?). Jsem jen na mobilu tak na to mrknu později.

• po měsících...
Odesláno

U nás dlouhodobě sucho jak sviň. Ani májovky v relativně stinných remízcích a trnkových úvozech, kde bývávaly. K tomu les na pískovém podloží. :(

• po měsíci...
Odesláno

Dali, jsem jen na mobilu, takže opravu fakt neudělám, ale v náhledu jsem se kouknul na zdroj před zveřejněním. Fotky tam máš blbě.

Odesláno (upraveno)

Krušné hory, okolí Klínovce. Ve středních Čechách na houby nechodím tam je většinou víc houbařů než hub.

Upraveno uživatelem Dali
  • po 3 týdnech...
Odesláno

No ale i tak nám zbylo dost ;) Ještě tam byly dvě menší a hezky jsme se podělili a rozdali, to člověku dělá největší radost, navíc to tedy dnes byl vedlejší okruh zájmu, byli jsme ve skalách pro pár kamenů na výstavku :)

Odesláno

2  Joystick  Má trošku jinou strukturu něž ostatní houby, nemá vlákna, ( vatovec). Dělali jsme ho jenom jako obalené řízky, ani nevím jestli se dá dělat jinak. Chutná skvěle. Já jsem ho vždy našel v kopřivách, v lese nikdy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...