Karlos Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 (upraveno) Díky. To já takovéhle věci klidně ochutnám, když vím, že nic nehrozí. Dokonce jsou to léčivé houby, ta outkovka je údajně velmi účinná při problémech prostaty (na internetu se o tom dá dočíst víc, pokud by to někoho zajímalo, nebo to dokonce potřeboval vědět) Upraveno 31. října 2017 uživatelem Karlos
tommas4 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Takhle se dá uvažovat, samozřejmě na veřejném internetovém fóru pouze konstatuji že je považována za nejedlou plus že se někde využívá, je na každém aby se podle toho zařídil dle vlastní vůle Třeba u pestřce taky budu psát že je jedovatý a jen doplním že ho někdo v malém množství používá jako koření. Nicméně u té outkovky to nemám nastudované, ale používá se snad jen výtažek pokud se nepletu. A něco mi říká že je s tou látkou něco v eu (zákaz?). Jsem jen na mobilu tak na to mrknu později.
Karlos Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Přesně tak, každý ať se rozhoduje sám podle sebe.
Robertilos Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 V Beskydech už raší první sinaly, jako každý rok začátkem května.
colommbo Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 U nás dlouhodobě sucho jak sviň. Ani májovky v relativně stinných remízcích a trnkových úvozech, kde bývávaly. K tomu les na pískovém podloží.
Dali Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 U nás rostou. Hříbky, křemenáče, růžovky.
Dali Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Můžete mi někdo vysvětlit, proč se mi fotky při nahrávání otáčí? Můžete to někdo srovnat? Dík.
Bert Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Dali, jsem jen na mobilu, takže opravu fakt neudělám, ale v náhledu jsem se kouknul na zdroj před zveřejněním. Fotky tam máš blbě.
Dali Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Dnes dopoledne košík hříbků a růžovek.
Tom4 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Dali je tuším OL kraj, jinak když sjedeš dolů do Beskyd tak jsou, od růžovek po hřiby.
Dali Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Krušné hory, okolí Klínovce. Ve středních Čechách na houby nechodím tam je většinou víc houbařů než hub. Upraveno 30. června 2018 uživatelem Dali
Tom4 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Vatovec obrovský budou řízky, Jeseníky.
Dali Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Parádní kousek, jako malí kluci jsme je na Klínovci nacházeli v kopřivách. Koukám, že slimáci měli hody.
Tom4 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 No ale i tak nám zbylo dost Ještě tam byly dvě menší a hezky jsme se podělili a rozdali, to člověku dělá největší radost, navíc to tedy dnes byl vedlejší okruh zájmu, byli jsme ve skalách pro pár kamenů na výstavku
JoyStick Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Jak na houby nechodim, tak kvůli týdle obří houbě bych se snad i vypravil Roste to asi předpokládám jen na některých místech, že? A jak to chutná, dá se to k něčemu připodobnit?
Harwey Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Vatovec velico podareny, gratulujem k nalezu a dobru chut:)
Dali Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 2 Joystick Má trošku jinou strukturu něž ostatní houby, nemá vlákna, ( vatovec). Dělali jsme ho jenom jako obalené řízky, ani nevím jestli se dá dělat jinak. Chutná skvěle. Já jsem ho vždy našel v kopřivách, v lese nikdy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se