gougy Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Tak to máš asi štěstí, já si tam připadl jako podvodník, kterého chce někdo přesvědčit. To, že jedny z mých hodinek označil "pán za plentou slovy "to jsou asi fejky" , (už si to nevybavuju, byl jsem konsternován nejen neznalostí, ale především drzostí) jednoduchou opravu automatů označili slovy "generálka za X tisíc" mi dalo jasný signál odkud upalovat a zapomenout. V Brně hodinářství není, jen prodejci..Omlouvám se , beru zpět, jednalo se o jiné hodinářství v Brně.
Denjl Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Když jsi tam byl a koupil jsi Moonwatches, tak jsi jistě mohl vidět limitku s ciferníkem "ala" meteorit. Bohužel ji nemají na originál ocelovém tahu, ale na koženém řemeni. To nejde dohromady s oficiální produkcí Omega. Jaký byl argument prodejce na tento "drobný" nedostatek ?hele nevím, konkrétně ale tohle bych enviděl jako důvod k tomu, abych je odsoudil.... všichni dobře víme, jak se to s řemeny a tahy dělá, i když u autorizovanýcho prodejce by to asi měli dodržovat..... jako jedno z možných vysvětlení bych viděl, že měli vystavené klasické moony na řemenu a nějaký zájemce je chtěl na tahu a nechctěl třeba čekat na dodání, takže to prohodili a na tu limitku dali provizorně řemen než jim dojde tah.... dali to do výlohy a doufali, že na to nikdo nepřijde, ale přišel... nicméně to je jen můj názor jak to třeba mohlo být..... je teda fakt, že kromě Dalibora nemá personál moc znalostí o složitějších modelech jednotlivých značek..... ale jak říkám, já jsem byl vždy spokojen na 100%...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 (upraveno) Já v tom vidím pořad jen minimálně pokus o uvedení zákazníka v omyl.... A u hodinek v ceníkovce kolem 175tisíc ???? Čistá hra .... Kam se ztratila ???? Zkus se majitele zeptat, když je tak Good !!! Upraveno 19. června 2014 uživatelem dabelM
skalis Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Mne se tohle u Hanaka stalo. Kdyz jsem se svymi puvodnimi Oysterdaty zkousel, kde mi udelaji test WR, tak mi pani tvrdila, ze si mysli, ze nejsou prave. Ale se stejnou proklamaci jsem se setkal i v malem hodinarstvi v Alpha pasazi na Postovske... Tam mi teda jeste tvrdili, ze asi nejsou vodotesne, kdyz se nikde na cifru nepise hodnota WR.Omlouvám se , beru zpět, jednalo se o jiné hodinářství v Brně.
Mirek Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Moony jsou zpět z generálky a tentokrát proběhlo všechno ok, domluvený termín dva měsíce se protáhl o týden, nicméně zavolali a omluvili se, že čekají na součástky z Omegy, předem kalkulovaná cena byla o stovku nižší, hodinky jsou jako nový, takže tentokrát s Hanákem spokojenost.
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Dnes jsem si byl vyzvednout B SOH42, potřeboval jsem je seřídit, od zakoupení uběhlo cca 3 měsíce a stále dělaly, dle vibrografu, +9s/den. Servis trval 5 pracovních dní, přičemž jsme se domlouvali na 14ti dnech. Paní jsem říkal ať vzkáže servisákovi, že budu spokojen, když je seřídí na cca +2s/den. Řekla, že se jim hodinky většinou daří seřídit do +5s/den. Hodinky se nakonec podařilo seřídit na výtečných 1,7s/den (dle výstupu na vibrografu), což mě velice potěšilo. Bylo mi oznámeno, že hodinky byly zmagnetizované, takže je odmagnetizovali a přiložili letáček (psaný servisem) čemu se vyvarovat, aby k magnetizování nedocházelo (což v dnešní době není jednoduché).Celkově jsem spokojen (servis jsem navštívil s určitou nervozitou po pročítání tohoto vlákna)Chtěl jsem se, zde přítomných členů používajících vibrograf, ještě zeptat co znamenají písmena na papírku z výstupu z vibrografu (D,X,Xv,Xh,Dvh,Dv) Upraveno 24. července 2014 uživatelem moco
Peta-Biker Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Hehe, teď si vezmi, že máš hodinky v ceně 100 tisíc, které mají nějaký papír COSC, který by měl garantovat, že půjdou od -4 do +6s za den...14 dní servis kvůli seřízení, to je snad vtip. Upraveno 24. července 2014 uživatelem Peta-Biker
Micey Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) moco, pro zajímavost, co tam o tom zmagnetizování teda píšou? Doufám že ne něco jako "nepřibližovat k reproduktorům počítače" a tak.. EDIT: To co píše Peťan je u Breitlingů asi bohužel celkem standart, dvoje béčka jsem měl na sařízení přesnosti celkem čtyřikrát. Upraveno 24. července 2014 uživatelem Micey
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) to seřízení zahrnovalo (jak se v protokolu o opravě píše) i kontrolu stroje, odmagnetování, regulaci chodu a impregnaci těsnění + test vodotěstnosti (vše v rámci záruky). Když jsem tam hodinky dával a i když jsem je vyzvedával tak tam byli vždy min.3 lidi co u stolu "štelovali" hodinky, alespoň to budilo na mě dojem, že tam mají dost práce.Jinak ohledně poučení o zmagnetování stály klasické poučky o magnetech všeho druhu, repro, mobily, otvírací systémy dveří a výtahů, lednička,atd. Hodinky odkládám na noc vedle mobilu takže to může být důvodem....ale jak jsem si to četl, tak se tomu nedá vyhnout :-) Upraveno 24. července 2014 uživatelem moco
Wrch Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Ahoj, i když jsem byl přesvědčen, že i se sebemenším požadavkem na servis pojedu buď do Vídně nebo k Dušákovi, dnes jsem si byl u Hanáka nechat zkrátit tah u mých Seamasterů a zvládli to dobře Trvalo to cca 5 min, zaplatil jsem 200,- Kč a šel jsem... Teď jsem se ne ně koukal a nikde nejsou škrábnutý, takže vše o.k. Pravda, že u manželčiných hodinek protáhli reklamační lhůtu takřka 2x , ale to už je jinej příběh... Hezký den přeji
Skopky-Sonny Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 http://brno.idnes.cz/loupez-v-klenotnictvi-brno-dfj-/brno-zpravy.aspx?c=A150401_193330_brno-zpravy_hro
Foundryman Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Já se k Hanákovi vydal opět po 9 letech, potřeboval jsem udělat velký servis na Breitlingách a Omegách. Po dřívějších zkušenostech jsem byl lehce nervózní, zvlášť když paní na příjmu vůbec netušila, co je to pohon "omegamatic" a sdělila mi, že baterku vymění na počkání. Nicméně, po mém ujištění, že to tak jednoduché určitě nebude, zkonzultovala hodináře a pak už šlo všechno v pohodě.Oboje budíky jsem tam nechal, mailem poslali návrh rozsahu servisu (velice podrobný, s poznámkami "nutné", "žádoucí" a "doporučujeme") s uvedením cen za jednotlivé varianty.Po mé odpovědi se specifikací požadavků a odsouhlasením ceny mi sdělili termín, který byl přesně dodržen, taktéž i dohodnuté ceny (žádné kecy "tohle se ještě objevilo, budou to takové a takové vícenáklady" a podobně).Teď, po měsíci, můžu konstatovat, že servis byl proveden na 1*, žádné škrábance, chlupy pod sklíčkem (tímto zdravím Oriosu, potažmo servis IWC ve Vídni) ani jiná překvápka, navíc jsem dostal k oběma hodinkám origoš pouzdro, záruka 1 rok resp. 2 roky.Takže u mě si Hanák značně vylepšil reputaci a příště bude má nervozita snad o něco menší.
Slim_brno Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Se servisem nemám negativní zkušenosti, ale prodejna mě velmi zklamala. Byl jsem si vybírat Béčka, slečna mi dvoje beze slova podala a dál jsem ji vůbec nezajímal (v obchodě jsem byl sám). Protože byly naceněny s překlápěcí sponou, kterou jsem nechtěl, zeptal jsem se, jestli by se cena změnila pokud bych je chtěl s trnovou sponou. Slečna odvětila, "to by stály o něco míň" a opět bez jakéhkoli dalšího zájmu, že by třeba zjistila cenu z katalogu, ceníku nebo počítače. Takový přistup by mi v obchodě tohoto druhu vadil i u Swatchek za trojku, u hodinek za kilo už pak imho platím i za přístup při prodeji a tohle byla tragédie. Pro béčka jsem si o dva dny později jel přes půl republiky, ale vůbec toho nelituju, protože jsem si je vybral v klidu, s kávou, v křesle, se zajímavým povídáním a s úsměvem pana prodávajícího. Škoda, Hanák pro mě zatím pro nákup hodinek nepadá v úvahu.
Miriablo Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Za mě zatím jak s prodejnou tak servisem spokojenost. Pár týdnů zpátky jsem si bral nové moony a paní prodavačka, vlastně obě, neskutečně příjemná a milá. Na moje přání dokonce střelhbitě schovala POčka zpět do vytríny jelikož v reálu jsou ještě hezčí a nechtěl sem mít težký spaní už cestou k autu s moonama (vystřízlivění a ujištění že moony prostě nenahradím ničím). Tisíce úsměvů korunovala čutora šampusu na rozloučenou a hurá na servis na zkrácení tahu a moja na přeleštění pouzdra na svých hamiltonech. Tah 5 min ani ne, žádný škrábaneček, hamiltony prakticky druhý den (pátek odpoledne dáno, v pondělí vyzvednuto) hotovy. Fest prásknutá nožka o futra opravena k nepoznání.Takže zatím spokojenost. Momentálně čekám na odpověď na dostupnot 1/2 dílku tahu který nevím proč prostě na moony teď omega nedává (navíc v kombu s 2dírovou sponou je to fakt zážitek) takže pak jen doplním aktuální info.
Miriablo Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Týden se s týdnem sešel a s dotazem na 1/2dílek nového tahu na moony se u Dušáka poprali za cca 30 minut + neskutečná ochota a rychlost komunikace, kdežto u Hanáka doteď nepřišla ani čárka.
Dux Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Také špatná zkušenost.. Velmi neochotný a nekvalifikovaný personál.. Většinu dotazů musela slečna hledat v katalogu včetně vodotěsnosti u konkrétních modelů Breitlingů... To mi přišlo jako absolutně základní věc kterou by měl personál znát
financ Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 U Hanáka se asi definitivně zbláznili, výměna baterky na manželčiných Aquaracerech naceněna na 3700Kč (podmínka kompletního přetěsnění, jinak ne) a výměna plastového sklíčka na starých Omegách na 5600 Kč (díl od Omegy stojí do pětistovky, podmínka je přetěsnění a výměna korunky)
M3maniac Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Chlapi zeptám se, když necháte udělat u hanáka velkej servis na hujerech dá vám servisní kartu s datem záruky? da vám servisní hujer pouzdro? financ: no potěš koště......
M3maniac Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Nikdo nic? Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem M3maniac
cosmos Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Tak už mám taky jednu nepříjemnou zkušenost se servisem Hanák. Přikoupil jsem na fóru SMP chrono a chtěl mít jistotu vodě odolnosti tak jsem šel udělat tlakovku. Po par minutách mi hodinky vrátily s tím ze jsou totálně netesnici. Na listecku z tlakovky na řádku -0.5 bar výsledek big leakage a na dalším řádku 3bar výsledek important leakage. Paní pro me mela hned nápravu v podobě kompletního pretesneni v hodnotě víc jak 5000kc. To jsem rozhodne neměl v plánu. Po konzultaci s prodávajícím jsem se rozhodl udělat ještě kontrolní tlakovku v jiném servisu. Ta probehla na 10 baru s výsledkem OK,tudíž naprosto vodě odolné. Z toho mi plyne ze v servisu u Hanáka, viděli tři roky staré SMP ještě s red dot a rozhodli se zkusit, jestli jim je tam za tech pět tacu nenecham pretesnit. Pro me velké klamání zákazníka a potom si nedovedu představit jak to vypadá na jiných servisních úkonech. Za me už nikdy vice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se