Džanek Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Tak se to tady rozjelo v docela slušnou diskuzi
Josef01 Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Hustý. Komentovat situaci, jejíž neznalost je potvrzena prvními slovy... Aneb: "nic vo tom nevim, ale je to tak jak řikam". Tohle je úplně vytržený z kontextu, dobrá práce, takto postupuje "správný" chlap....
lolohh Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Hustý. Komentovat situaci, jejíž neznalost je potvrzena prvními slovy... Aneb: "nic vo tom nevim, ale je to tak jak řikam". Škoda, žes nešel v pátek
Veneria Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Tak ja se taky pridam k tem nespokojenym. Potreboval jsem zkratit tah na novych hodinkych (moje prvni poradne hodinky a nebyli zadarmo) tak jsem si rekl kam zajit nez nekam kde by si "lepsimi " hodinkami meli poradit. Bohuzel tento prispevek jsem tenkrat necet. Za 5 minut prace si rekli 100kc.... ale co hlavne, i pri tak banalni zalezitosti jako je zkraceni tahu mi dokazali skrabnout sponu. Bohuzel jsem si toho nevsiml v obchode, ale asi o pul hodiny pozdeji a uz jsem se nechtel vracet a resit to s nimi. Stacilo mi to, ze jsem tam byl v dobe obedove pauzy a "pan hodinar" ocividne spechal obedvat. Tah mi zkratil tak nejak priblizne akorat. Nez se tam nekdy vratit, koupil jsem si sroubovacek za necelych 60kc a tah si doma zkratil presne tak jak to mam rad. Na sponu pouzivam spendlik, a vim, ze i pokud by mi nahodou sjel, tak mi na te spone neudela takovej "zarez" jak to dokazali u Hanaka. Za me Hanak uz nikdy vice. Edit: Kdyz nedokazi poradne zkratit tah, jak dokazi poradne spravit cele hodinky. Upraveno 23. února 2011 uživatelem Veneria
sibirnaya Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 musis to brat z toho pohledu, ze jsi byl jeden ze ctyrset ten mesic, jak nam tady ten kkt rano napsat
sery.vlk Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Tý brďo, takhle bych to chtěl umět. Asi do těch koleček zbytečně nekejchaj, tak to můžou sekat jak baťa cvičky
Kalifx Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Kurňa tak jsem, koukám, přehlíd vlákno, ve kterým ze mě udělal Josef01 slušnýho Knedlíka. Musím to tady fakt číst trochu líp. Jen díky tomuto vláknu totiž vím, že když mně odešel plošňák v telefonu, tak to přece nebudu řešit přes nějaký balíky, co v Alze posunujou krabice, ale vypravím se rovnou do Semachu, kde si s tím v pohodě poraději. Ještě, že jsem takovej mazanej filuta... Sorry za OT...
Mirek Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 S Hanákem mám v podstatě jen jednu zkušenost, když jsem tam nechával vyčistit Rada. Cena byla myslím 2500káčé, což asi tak nějak odpovídá, že se ale hodinky začaly po ozdravné kůře brutálně zpomalovat, tedy skoro půl hodiny/den, už košér není. Tak jsem šel reklamovat, no kéž by se jednání prodavačky a servisáka dalo nazvat alespoň neochotou. Cca za dva týdny po reklamaci, což byla dvojnásobná doba servisu, mi napsali, že hodinky už jsou v pořádku, naštěstí po převzetí a odzkoušení jsem zjistil, že je všechno ok. Jsem tolerantní člověk, stát se může, servisák třeba neměl svůj den, ale aspoň trochu pokory by nebylo od věci, dívat se ale na zákazníka tím způsobem, že nejspíš neumí poznávat hodiny, protože půl hodiny skluz denně přeci nemůžou hodinky nabrat a pokud ano, tak jsem s nima určitě někde flákl, to je prostě děsnej přístup.BTW: Někde jsem četl (nejspíš tady,ale nemůžu to najít), že Hanák je 4. nejlepší Breitling servis na světě. Slyšeli jste o tom něco?
npavel Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Po přečtení některých zkušeností u Hanáka jsem tam šel včera trochu s obavou (tričko,kraťasy, tenisky) ale byl jsem mile překvapen velmi milým přístupem a ochotou i když jsem si tam šel koupil obyčejné T-Touch II. I Omegy jsem si vyzkoušel a předem jsem říkal že si je nekoupím........ A co se servisu týče (zkrácení tahu) tak sem si je doma zkoumal lupou a nebyl tam jediný šrám.Pro mě příště Hanák ANO
brett Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Možná si to tady někdo od nich konečně přečetl ...
bohus76 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Asi do těch koleček zbytečně nekejchaj, tak to můžou sekat jak baťa cvičky Wolové,jsem si teď poprskal monitor /třeba to má mechano sennou rýmu,sorry ,musel jsem/.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Po přečtení některých zkušeností u Hanáka jsem tam šel včera trochu s obavou (tričko,kraťasy, tenisky) ale byl jsem mile překvapen velmi milým přístupem a ochotou i když jsem si tam šel koupil obyčejné T-Touch II. I Omegy jsem si vyzkoušel a předem jsem říkal že si je nekoupím........ A co se servisu týče (zkrácení tahu) tak sem si je doma zkoumal lupou a nebyl tam jediný šrám. Pro mě příště Hanák ANO Tak to jsi tedy dopadl dobře Píšeš, žes šel pro "dvojky" a na fotkách máš experty. Nakonec sis to rozmyslel?
Radek124 Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 (upraveno) Nechci si zbytečně stěžovat - nic jsem u nich před týdnem nekoupil, protože 2-měsíční lhůty u naprosté konfekce (Tissot) mě zrovna nenadchly - ale při erudici těch "prodavaček drogerie" na Rašínově bych se ani nedivil kdyby někomu místo výslovně požadovaných TTII cpaly pod nos (pochopitelně dražši) Expertky. Mě se aspoň snažily poučovat o správné barvě hodinek (ví snad kua kdo je bude nosit?) a výslovnosti francouzštiny. Bohužel asi jsou školené v nějakém specifickém kukačkářském dialektu, takže to vyznělo jaksi ... jinak než by mělo. Takže se připojuju k ostatním "ne úplně nadšeným": Obchod pěknej, jeden by si skoro i vybral - ale když na mě ani ne minutu po příchodu do prázdnýho kvelbu s tisícem hodinek začala dotírat postarší blondýna "tak co to bude pane?", měl jsem chuť té asértivní "ženě za pultem" odpovědět "20 deka gothaje, 3 housky a mejdlo s jelenem paninko!" - a ne ji spolu s kolegyní nechat hledat to co nakonec stejně nenašly... Upraveno 14. srpna 2011 uživatelem Radek124
remove soul Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 A to eště nevíte, jak moc je misis Hanak manuálně zručná. To byste teprf kókali . Navíc tvrdí, že přímo ona dělá závěrečné kontroly oprav po hodinářích. Jak je to f tý písničce: "Srdečně Vás vítáme, haťa paťa, už v tom zase lítáme, od rána do noci, už nám není pomoci"
npavel Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2011 Tak to jsi tedy dopadl dobře Píšeš, žes šel pro "dvojky" a na fotkách máš experty. Nakonec sis to rozmyslel? No když byly vedle sebe na pultu tak jsem se rozhodnul pro Experty...
NIGHTinGALE Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 (upraveno) Ac jsem se zarekl, ze uz k Hanakovi nevlezu, dnes jsem tu chybu udelal.Sli jsme s mladou na obed, cesta vedla kolem Hanaka, tak jsme nakoukli. Mlada chtela keramicky prstynek s briliantem ke keramickym Rado.Od prodavacky jsme se dozvedeli, jak je ta keramika tvrda a pevna. Za s nimi zastupce firmyn ktera je dodava, hazel o zem a nepraskly.Tomu jsem se podivil, keramika je krehka a mlade se kdysi dokonce na Rado ustipl kousek clanku. Na to mi prodavacka rekla, ze maji zakaznika, ktery si hodinky Rado prejel autem a nemely ani skrabnuti.Budiz, treba je ta keramika fakt dokonala. Pak jsem si nechal ukazat Maurice Lacroix s rucnim natahem.Chtel jsem, aby se rozebehly a parkrat jsem otocil korunkou. Ale jen jednim smerem, pouze nahoru.Bylo mi receno, ze to delam spatne. Ze musim tocit i dolu (zpatky). Zeptal jsem se proc. Odpoved: "Protoze jsou mechanicke a natahuji se na obe strany."To uz jsem se vytocil a ukazal pani expertce na strojku, kdy zabiraji natahovaci kola. V ten okamzik prisla druha princezna a zacala tu prvni podporovat. Kdyby byly aspon hezky.Ta prvni vypadala jak Fazer, ale mela mensi prsa a tu druhou ani neumim popsat.Takze ted sedim u sushi a nejak mi nechutna. Brrr. Upraveno 3. září 2011 uživatelem NIGHTinGALE
tmoris Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 :D nikdy me neprestane fascinovat jak takoveto podniky dokazou profitovat..
gougy Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Nechte toho chlapi, nebo se tam taky zajdu podívat (přes týden bývám v Brně a nevím, kam si mám jít nechat vyměnit baterku )
Dr.Watson Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 (upraveno) Tak ono to bude spíše jinak. Mám kamaráda, který mechaniky s manuálním nátahem natahuje tak, že korunkou klasicky natáhne, pak nepřesune prsty ale drží a vrátí korunku zpět (hezky to přeskakuje) prý proto, že se záběrové zoubky prostřídají a ten tlak nebere furt (latinsky pořád) jeden zub. Holky to nejspíš někde viděly a přeložily si to do své polské inverzní logiky zahlcené tím, že automaty se natahují pohybem kyvadla na obě strany. A, ne, nejsem šovinista. Jen trošku, když mne Holmesová nemůže praštit... Upraveno 3. září 2011 uživatelem Dr.Watson
sibirnaya Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 jj, pani prodavacky u Hanaka, to je kapitola sama pro sebe..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se