Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Máte někdo nějaký tip z běžné produkce na balzám po holení??

U nás v drogerii prodávají kromě jiného levné italské značky Figaro a Intesa, tak jsem je vyzkoušel a přirovnal bych to k balzámu po holení Nivea, který jsem kdysi dostal. Italové samozřejmě zdůrazňují, že jejich balzámy mají omlazující účinky a snižují tvorbu vrásek. :cool02:

Používat se to určitě dá, ale občas si dopřeju i něco lepšího.

Upraveno uživatelem Marcus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodejna (no spíš kamrlík :D ) luxusni-holeni.cz dobrý... hafo věcí skladem, krémy jsem skoro všechny očichal, prodavač věděl která bije, dal mi vzorky balzámu od Mühle :) Taylor prý bohužel žádné vzorky nenabízí.

Záčátkem června dojde u sortimentu Taylor of old bond street k zdražení cca o 10%. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kamenec je úplně jedno jaký, já mám tenhle a vydrží za 70Kč nebo kolik stál určitě nějaký ten rok. Tady asi není moc co řešit, ten co najdeš jako první je nejlepší :-) Já ho používám nejen na ranky, ale po té co opláchnu hubu studenou vodou na závěr, tak před utřením ji přejedu celou tímhle kouskem a je vymalováno. Póry se krásně zavřou a pokožka zklidní. Je to dobrý i na komáří štípance atd.

Odkaz ke komentáři

Kamenec mám přesně tenhle z DM, za půl roku ho skoro neubylo, i když ho používám po každém holení. Krom toho uzavření pórů funguje i jako zastavovač krve na drobných rankách - určitě ho můžu doporučit.

Tátův kamenec me provazel pubertálním holení, když jsem měl ještě jemnou tvářičku. Teď se holím zastrihavacim strojkem na drsno, takový ca čtvrt milimetr, a je klid.

Hasňo, co to prosím máš za strojek?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...