Lion Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Byl někdo na prodejně luxusni-holeni.cz v Olomouci?? Docela se tam těším, tak bych nerad aby mě hned ode dveří zhatil plány nějaký nerudný prodavač... http://www.luxusni-holeni.cz/ Máte někdo nějaký tip z běžné produkce na balzám po holení?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Máte někdo nějaký tip z běžné produkce na balzám po holení?? U nás v drogerii prodávají kromě jiného levné italské značky Figaro a Intesa, tak jsem je vyzkoušel a přirovnal bych to k balzámu po holení Nivea, který jsem kdysi dostal. Italové samozřejmě zdůrazňují, že jejich balzámy mají omlazující účinky a snižují tvorbu vrásek. Používat se to určitě dá, ale občas si dopřeju i něco lepšího. Upraveno 27. května 2014 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Prodejna (no spíš kamrlík ) luxusni-holeni.cz dobrý... hafo věcí skladem, krémy jsem skoro všechny očichal, prodavač věděl která bije, dal mi vzorky balzámu od Mühle Taylor prý bohužel žádné vzorky nenabízí. Záčátkem června dojde u sortimentu Taylor of old bond street k zdražení cca o 10%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Mimochodem, setkal jste se někdo s úplně jinou konzistencí krému na holení od stejného výrobce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Perfektní rozšířené intro do holení se břitvou: http://www.shavemyface.com/downloads/The-Straight-Razor-Shave.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Používám elektrického brauna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 neporadil by nekdo, jaky strojek na vlasy, aby opravdu umel deklarovane zastrizeni? mam nejakyho philipse a jeho 4 mm = 10mm. chtel bych neco, aby to umelo tak 2-3mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 neporadil by nekdo, jaky strojek na vlasy, aby opravdu umel deklarovane zastrizeni? mam nejakyho philipse a jeho 4 mm = 10mm. chtel bych neco, aby to umelo tak 2-3mm. Skus zn.Moser, tradicna klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 diky za tip, prohledam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 mate niekto skusenosti s tymto? a odkial kupujete gilette mach3? Nejaky tip na lacnejsi eshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pillow Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Kamenec je úplně jedno jaký, já mám tenhle a vydrží za 70Kč nebo kolik stál určitě nějaký ten rok. Tady asi není moc co řešit, ten co najdeš jako první je nejlepší :-) Já ho používám nejen na ranky, ale po té co opláchnu hubu studenou vodou na závěr, tak před utřením ji přejedu celou tímhle kouskem a je vymalováno. Póry se krásně zavřou a pokožka zklidní. Je to dobrý i na komáří štípance atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 mate niekto skusenosti s tymto? Používám přesně tento již tři roky a žádný problém, vydrží to na hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 Taky ho mám a nemám žádné výhrady. V DM byl levnější, než v e-shopech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2014 mam ho ale kamenec mi drazdi pokozku trosku, takze pouzivam jen vodu po holeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Ono to asi fakt funguje. Celu hubu som mal akokeby stiahnutu, zcvrknutu a aj chladi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Ty jo nějakej ten pátek se už holím, ale ten Kamenec jsem v životě neviděl. Kde se to dá koupit, že bych to zkusil. Ale u nás v okolí celé Jihlavy jsem nikde nezahlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Přesně tohle giga balení koupíš určitě v drogerii TETA, potažmo v DM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Tátův kamenec me provazel pubertálním holení, když jsem měl ještě jemnou tvářičku. Teď se holím zastrihavacim strojkem na drsno, takový ca čtvrt milimetr, a je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Díky za tip. V týdnu to půjdu prozkoumat. Přesně tohle giga balení koupíš určitě v drogerii TETA, potažmo v DM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Kamenec mám přesně tenhle z DM, za půl roku ho skoro neubylo, i když ho používám po každém holení. Krom toho uzavření pórů funguje i jako zastavovač krve na drobných rankách - určitě ho můžu doporučit. Tátův kamenec me provazel pubertálním holení, když jsem měl ještě jemnou tvářičku. Teď se holím zastrihavacim strojkem na drsno, takový ca čtvrt milimetr, a je klid.Hasňo, co to prosím máš za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se