Koza_c Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Tak to mne mrzi za tebe a doufam, ze se mi tato vec u Simpsons Best Badger nestane.Jinak priklanel bych se k transparentnimu silikonu nebo lepidlo MAMUT. . Včera mi upadla zánovní štětka R. Salter na kachličky a bohužel se uvolnil celý svazek štětin z rukojeti. S ohledem na způsob poškození na záruku není, ale vyhazovat se mi to taky nechce, je fakt relativně nová. V podstatě by to neměl být problém vlepit zpět. Ale řeším lepidlo. Obyč vteřiňák? Nebo....? Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Pánové dotaz, koupil jsem si zkušební bagr a k tomu byly přibalený žiletky wilkinson. Obecně s holítkama wilk nemám dobrý zkušenosti. Teď jsem se tím oholil a nevím nevím, krk mám hodně podrážděnej. Myslíte, že to je žiletkama, technikou, bagrem, nebo čím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Pokud sis koupil ten plastovej wilkinson je možná kombinace obojího. Ale začal bych žiletkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 No jako zjistil jsem, že se tím oholím, aniž bych se podřízl. Takže asi rovnou koupím nějakej lepší bagr se vším.Jinak ano, byl to ten plastovej wilkinson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pony Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 No, u mne az druhe - treti holeni bylo bez nasledku na tvari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ja presel z ziletek Derby na Feather a je tam fakt ohromnej rozdil, podrazdeni temer nulovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ja presel z ziletek Derby na Feather a je tam fakt ohromnej rozdil, podrazdeni temer nulovy.Mám přesně tu samou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 A daj se koupit někde normálně v krámě, nebo musím objednávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Zkus do začátku zelenou Astru, dá se sehnat v Tetě. V kombinaci s plastovým Wilkinsonem nemám problém, ale jejich žiletky jsou děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak ještě k mé rozpadlé štětce - Chemoprén zatím drží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Žiletky Wilkinson patří k těm nejhorším. Slušně řečeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Horhe - když jsem s mokrým holením začal, tak první dvě holení jsem měl držku taky oteklou ... pak to přešlo a mám klid a hubu jak mimino. Přecházel jsem z pětibřitýho Gilette a k tomu občas strojek. Asi to chce chvilku vydržet Edit: žiletky a strojek Mühle ... Upraveno 7. března 2015 uživatelem Pavlucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A daj se koupit někde normálně v krámě, nebo musím objednávat? Bud v upravse (brno) nebo za raketu luxusni-holeni (olomouc). Jinak asi net. popř. ebay http://www.ebay.com/itm/JAPANESE-FEATHER-HI-STAINLESS-DOUBLE-EDGE-PLATINUM-COATED-RAZOR-BLADES-/291391419023?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item43d848328f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Dnes pohodove oholení a měl jsem chuť i něco vyfotit. Přidal jsem hodinky ať je to tématické. Nejdříve pradědovy Zenith. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A něco pro piloty - dědovy Longines MVS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A ve stylu táty aneb něco pro Primkaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A ve stylu táty aneb něco pro Primkaře. Moc krásné fotky, úplně všechny. Fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Vlcaku pekne.Co ta 4711?Jak voni atd. mohl by jsi vuni nejak popsat.Dekuju. .A ve stylu táty aneb něco pro Primkaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Tahle originál kolínská, kterou pak začlo mnoho výrobců kopírovat byla údajně poprvé připravena již roku 1709 v Kolíně nad Rýnem. Podle ní se také vodám po holení říká kolínská. Název má původ od číslování domů ve městě napoleonovými vojáky. Toto číslo dostal dům, kde se tato kolínská voda připravovala. A i když se pak číslování změnilo na klasické, název kolínské vodě již zůstal.Vůně 4711 je mix několika vůní. Jsou to především citrusové plody - pomeranč, mandarinka, citron, limetka, grepfruit ve spojení s cedrovým dřevem. Ač mám raději jednodušší vůně, tuto jsem chtěl vyzkoušet a jeví se mi zajímavá. Nepoužívám ji denně, ale příležitostně je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Jeste jednou dekuju.Zjistuju, ze 4711 je UNISEX.Je to mozny? Tahle originál kolínská, kterou pak začlo mnoho výrobců kopírovat byla údajně poprvé připravena již roku 1709 v Kolíně nad Rýnem. Podle ní se také vodám po holení říká kolínská. Název má původ od číslování domů ve městě napoleonovými vojáky. Toto číslo dostal dům, kde se tato kolínská voda připravovala. A i když se pak číslování změnilo na klasické, název kolínské vodě již zůstal.Vůně 4711 je mix několika vůní. Jsou to především citrusové plody - pomeranč, mandarinka, citron, limetka, grepfruit ve spojení s cedrovým dřevem. Ač mám raději jednodušší vůně, tuto jsem chtěl vyzkoušet a jeví se mi zajímavá. Nepoužívám ji denně, ale příležitostně je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se