FrantisekH Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 V 3. 4. 2015 v 18:34, Frantik napsal: Kdyby zbylo jedno balení, vzal bych :-)Klidně ti přenechám ty moje dvě...
Bob Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Ok FrantiskaH rusime a 5 ks predam do reklamy :-)
Frantik Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Diky moc Franto a Bobe :-) Mam vas rad!
Bob Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Ale do Holesovic ti to odvezu jen kdyz si k tomu vezmes nejakej doutnik :-)
Frantik Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Plati, beru jedno torpédo Oliva, nejaky lehčí :-)
Wanderer Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Tak co pánové, má to cenu renovovat a lze se s tím po té oholit? Jsou po pradědovi.
Liqid Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Nejsem znalec, ale asi by se dalo. Pokud ostří není někde vylámané, tak by se to dalo zrenovovat.
Lion Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Asi určitě dalo. Ale zjistil bych si co se tenkrát používala za ocel, bude chtít přebrousit, nebo popř. vyleštit. Necháš nový střenky a budeš na ceně +- nový podle mě.
Bob Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Bob + Bert - 30 ks = 6 baleniFrantik 10ks - 2 baleniondra.palas 20ks - 4 baleniKoza_c 10 ks - 2 baleniMilan.w 10 ks - 2 baleniMamut 30 ks - 6 baleniwarann 10 ks - 2 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)Liqid 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)Wanderer 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)Vladacr - 20 ks - 4 balení (násl. poprosím o zaslání poštou)hopa26 20ks - 4 balení 20 ks (nasl. poprosim o zaslaní poštou)
Thrawn Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Kdybyste někdo jedno balení oželel, já bych se ho rád ujal. Používám Astra Platinum a tyhle vypadají, že by je mohly nahradit
Vlcak Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Wanderer: Vypadá to, že s těmi břitvami nikdo nedělal nepatřičné věci jako řezání čehokoliv apod. Vypadá to, že kdysi byly broušeny na hodně úzkém kamenu a jsou obě dosti vysmáté. Tedy vlastní rovina ostří je prohnutá, zejména u hlavy břitvy a není rovnoběžná se hřbetem. Bude docela oříšek je nabrousit. Ale samozřejmě to je možné. Vypadá to, že kromě rzi naštěstí menšího rozsahu nejsou na břitu praskliny. Ale to by se ukázalo až po vyčištění a broušení. Šířka je u té s bílými střenkami tak 3/8 a u té s žlutohnědými asi 2/8. Na holení by samozřejmě po renovaci použitelné být mohly. Otázkou je v jakém stavu jsou střenky, nýty, klínek. Rozhodně bych je lehce vyčistil a naolejoval, aby se rez dále nešířila. Hlavně nepoužívej na čistění např. filcový kotouč na vrtačce apod. čepel je velmi tenká a lehce se přehřeje, čímž se znehodnotí. A rozmysli si, jestli si je necháš jen jako pěknou památku na předka nebo je necháš někomu zrenovovat a zkusíš se s nimi také holit. Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem Vlcak
Wanderer Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Vlcak: Díky za info. No zkusím je prvně zkulturnit a uvidíme. Střenky jsou mizerné. Myslím, že jen a pouze holily, žádné jiné vylomeniny. Párkrát ještě můj děda, zkusil to i táta a od té doby jen leží v krabičce i s obtahovacím řemenem.
odjinud Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Zdar, jsem zvyklej nosit tak 3-4 denní strniště, takže to sjíždím el. strojkem na vlasy (nebo na psi, co já vím :-) nastaveným na min. Nicméně už nějak odchází a nebere to moc dobře, co byste doporučili?Normální strojek mám, ten to dělá moc. Mám i jeden se zastřihávací lištou, ta je poměrně na prd. BTW, dřív, když jsem se holil na hladko, tak jsem holil žiletkou a myslel jsem, že se všichni holíte těma multibřitovejma holítkama, a vono ne... zajímavý...
Thrawn Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) V 6. 4. 2015 v 20:50, odjinud napsal: BTW, dřív, když jsem se holil na hladko, tak jsem holil žiletkou a myslel jsem, že se všichni holíte těma multibřitovejma holítkama, a vono ne... zajímavý... Mulitholítkama se tak dobře, jako bagrem, neoholíš Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem Thrawn
Bob Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Tak info k objednavce Feather. Zitra jdu na postu, driv jsem to nestihl. Pro nahradniky - bohuzel nic nezbylo, vsichni si vzali co objednali, tak az priste ... Kazdopadne celnici to proslo v pohode, takze se neni ceho bat
Lion Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Na ty co nezbylo tak vemte baleni napul... ono se to neztrati a nebal bych se ze treba pulku casem neudate. ;-) e: nebo pokud vas neni moc a vlezete se tak do 50 ks (10 baleni) tak pustim zasoby... vzhledem k lokalite ale asi jen posta, obyc nebo doporucene necham na vas... Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem Lion
warann Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Zatracený žiletky. Dřív jsem se holil různejma MACHama a pod. a jako alternativu jsem měl Philips (tuším model) RQ 1251/80. Pak jsem se začal holit žiletkou a elektriku tahám z pohodlnosti jen na dovolenou. Teď jsem byl 4 dni na horách a holil se pouze první dva dny, pak jsem se na to radši vykašlal. Holení elektrikou je najednou strašně nepříjemný, pálí mě po tom xicht, takže se radši neholím vůbec (a to jsem jinak zvyklej se holit denně). Zvláštní je, že když jsem používal ty holítka, tak mi ta elektrika tolik nevadila (byť extra příjemná mi nebyla nikdy).
VasekN Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 V 8. 4. 2015 v 12:27, warann napsal: Zatracený žiletky. Dřív jsem se holil různejma MACHama a pod. a jako alternativu jsem měl Philips (tuším model) RQ 1251/80. Pak jsem se začal holit žiletkou a elektriku tahám z pohodlnosti jen na dovolenou. Teď jsem byl 4 dni na horách a holil se pouze první dva dny, pak jsem se na to radši vykašlal. Holení elektrikou je najednou strašně nepříjemný, pálí mě po tom xicht, takže se radši neholím vůbec (a to jsem jinak zvyklej se holit denně). Zvláštní je, že když jsem používal ty holítka, tak mi ta elektrika tolik nevadila (byť extra příjemná mi nebyla nikdy).Ja mám takovej ten nejvyšší model od Brauna a nepříjemné to není. Mám hodně skuchej ksicht a holení na mokro je pro mne peklo. Vždycky mne pak svědí celá huba. Když jsem přešel na suché holení tak se to hodně zlepšilo, ale mám poměrně hustý a tvrdý vousy a elektrika to nevezme úplně na sto pro. Sem tam nejakej vous zůstane tak to pak vezmu na sucho žiletkou :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se